- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.381
cnmmmmmm :))))))))) çok şükür iyiyiz zaten ALLAHIMA şükürler olsun bizim bu vajinusmus sorunumuz hariç asla huzursuzluğumuzda olmaz olmuyo inşallah bunuda atlatıcazz ... atlatıcaz diyorum yani dün gece yine bişe olmadı ben bi gece öncesinde uyuyamadığım için bayıldım :)))))) ve sana kessinlikle kaltılıyorummmm bende eşimin yerinde olsaydım çoktan bitmişti bu vaji:):)))))))))))))))))))))))))))
cecemmm ya görüşemedik seninle hiç özledim valla
zaten yarında k.validem gelecek herhalde kolay kolay girememsadece geceleri çok uykum olmazsa oda
ben yokken bitir artık şu işi.geldiğimde halayın çekilmiş olsun.aslında ilk ben çekmek istiyodum ama zor artık o ihtimal
iyi geceler kızlar uykum kaçtınapıyosunuz
günaydın kızlar keyifler nasıl
Kızlar günaydın hepinize.. Sizi gördüğüme ne kadar sevindim bilmezsiniz bende o yendik diyenlerden olur muyum acaba...bana yardım edim ödevlerimi verin ne yapmalıyım 3,5 yıllık evliyim ama olmuyor iste nasıl yapıyor millet bu ısı anlamadım valla yaa...
iyiyim canım sen nasılsın?aslında topiği takip ediyorum da son zamanlarda bişey yazmadım.
Kızlar günaydın hepinize.. Sizi gördüğüme ne kadar sevindim bilmezsiniz bende o yendik diyenlerden olur muyum acaba...bana yardım edim ödevlerimi verin ne yapmalıyım 3,5 yıllık evliyim ama olmuyor iste nasıl yapıyor millet bu ısı anlamadım valla yaa...
Yok eşimle olan sorunlar dan dolayı hiç ilgilenmedim aslında hi iliskimiz olmadı doktorada gitmedik istemedi esim egzersiz yapmadım anlatayınız hiç hiç hiç....
Yok eşimle olan sorunlar dan dolayı hiç ilgilenmedim aslında hi iliskimiz olmadı doktorada gitmedik istemedi esim egzersiz yapmadım anlatayınız hiç hiç hiç....
Tamam ama ilk nereden başlayacağım bilemedim sonra aparat derken onu nasıl yapabilirim ki offff ya ne kadar zor kadın olmak
Teşekkürler başladım bile çözeceğim bu sorunu ve alacağım inşallah bebeğimi çok istiyorum artık
Teşekkürler başladım bile çözeceğim bu sorunu ve alacağım inşallah bebeğimi çok istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?