- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.361
tampon diyince rezil olmuştum eczacı arkdşa o gelyor aklımaaa ozamanalr vajiliydim ve vajinamı tanımayan cahil bir ben vardı... havuza giderken önerdiler tampon herneyse zaten imkanı yok zor gelmişti o an ve ne demiştim çiş yapınca ikide bir nasıl çıkaryor kadınlar diyeee artık eczacı arkdşma sordum o da saçmalama gökçe onla o aynı delikmi diye güldü güldü hiç unutmuyorum................regl olduysan eğer tampon kullanmayı dene o.b markanın alabilirsin.. doktor bana regl dönemimde tanpon yapmamı söylemişti... oda egzersiz gibi oluyor ve sürekli değiştiriyorsun...
tampon diyince rezil olmuştum eczacı arkdşa o gelyor aklımaaa ozamanalr vajiliydim ve vajinamı tanımayan cahil bir ben vardı... havuza giderken önerdiler tampon herneyse zaten imkanı yok zor gelmişti o an ve ne demiştim çiş yapınca ikide bir nasıl çıkaryor kadınlar diyeee artık eczacı arkdşma sordum o da saçmalama gökçe onla o aynı delikmi diye güldü güldü hiç unutmuyorum................sonra öğrendim diyorum yaaaa
BEN YENDİYSEMMMMMMMMM HERKES YENER BACILARRRR
benimde ilk gittiğim dr tamponları aldırmıştı egzersiz yapayım die tabi ozaman yapamamıştım
ya bacım bizim adama erkenden verdim ialcını ve 10dan beri uyuyorrrbende kitapda okudum burayada girdim kim 500 milyonuda izledim
ohhhohhhhohhhh
ya bacım bizim adama erkenden verdim ialcını ve 10dan beri uyuyorrrbende kitapda okudum burayada girdim kim 500 milyonuda izledim
ohhhohhhhohhhh
izleyin bacım harika zaten 2 yıl geçinceee izlenmiyor.... :) çocuğu hiç demeyeyyim bileeeay ne güzel kafan rahat otur ölebende biraz kitap okudum yarın tatilya bi film izleyelim diyoz bakalım.bende yarışma olarak kelime oyununu izlemeye çok seviyorum
alışma meselesi ama reglide en hijyeni tampon derlerrr... bendede uygulama kullanım iyi değilben tamponlada egzersiz yaptım oldu ama hala kullanamam ya ne bileyim orda bişey varken rahat edemem hiç çok rahatsız olurum
bu arada 12 den sonra vajiyi yenmemin ay dönümü oluyo tam bi ay oldu
izleyin bacım harika zaten 2 yıl geçinceee izlenmiyor.... :) çocuğu hiç demeyeyyim bileee
hadi kızlar iyi gecelerrrr hepinize bende az daha okuyayyım sonra beyaz showcuyum ben
vay anam vayy 1 ayıda geçmiş gelinimizinnnn hayırlı olsun tekrarrrrrr
hadi karamsar bacım darısı burdaki diğer bacıalrıma tekrarr tebrik ediyorummm bacım
ya benim içimden hiç denemek gelmiyor yine ertelesek diyorum delirecegm
ya benim içimden hiç denemek gelmiyor yine ertelesek diyorum delirecegm
hayır şeytan gibi bişey o ertelemeeee... hani sabah ezanını duyarsındaaa neyse kalkarım sonra dersin alarmları kaparsın falan soğuğu bile düşünürsün vel hasıl uykuya dalarsın şeytan uğraşır ya işte inann buda öyle bişey beyni bedeni kemiryor sakın ha yapman gerek egzersizin varsa eşli denemeyse yada ilk deneme olacaksa onu en hazır hissettiğin ana koyuver ama çokdaertleme ama muhahkkkak egzersiz yap bacımmmm ..
oyy çok sevindim tatlımmvalla ben kocişimi dövüyorum kollarını morartıyorum ısıra ısıra bıktı benden ama o beni böyle seviyo en ufak bişeyde saldırıyorum adama bide küçük bişeyim onun yanında hep der iyiki minnacıksın yoksa ne olurdum ben bilemiyorum hadi canım artık bitirin bu işi bnde kocişimi yakaladımmı ilk fırsatta bitmiştir işi ay ben ona hep derim keşke bene erkek olaydım senin işin çoktan bitmişti sende iş yok derim delleniyo
büyük bir merakla heyecanla bekliyorummm haberini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?