Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kan hemenmi gelir birgün sonrada gelebilirmi zarım esnek diye düşündük olunca hakkaten bumuymuş bu kadar büyüttüğüm dedim ama şimdi yine kasıyorum kendimi(
merhaba kan hemen gelır canım bır gun sonra dıye bırsey yok bende hemen geldı ve bırturlu durmadı dr a gıttık yırtık olusmus deddi krem fılan verdı ve 1 hafta ılıskı yasak dedı.soyledıgı zamn gectı ben yıne yapamadım esım dedıkı yıne basa donduk senede bı defa yeter falan fılan cok uzuldum tabı.ve tekrar denedık ben elımle rahatca yerlestrdım penısı.artk gerısı geldı hayatımın en mutlu anıydı.cunkı bende 2 sene sonra ılıskıye gırenlerdenımmm

üzülme soyleyeceklerımı uygula sadece sen derenın yarısını geçmıssın tek yapman gereken ıyı bır on sevısme ve ustte ol yavaşça otur ustune ben bu sekılde yapabıldım .kendını sıkma gerısı gelır (ne olursa olsun yapmak zorundasın demı )?ucunda ölüm yok rahat ol .sevgıler ..

kan hemenmi gelir birgün sonrada gelebilirmi zarım esnek diye düşündük olunca hakkaten bumuymuş bu kadar büyüttüğüm dedim ama şimdi yine kasıyorum kendimi(
keşke bı dr gıtseydın alttan muayene olmalısın ben ılk gece hastanelık oldum alttan da bakıldı ama bı agrı olmuyo hıssetmedım bıle

benımde sorunlarım cok fazlaydı senınle ortk yonumuz cok ..*hepsı gecer inşllh

merhaba kanaman olmadı mı ?snın yasadıgını aynen bende yasadım hemde 2 sene yapamadım ılşklıye gıremıyordum raht degıldım huzrsuzdum canım yanar kanamam olur ölürüm hep boyle bos dusunceler .bende bu sıteye uye oldum .ve artk yapmam lazım dedım esımı mutlu etmelıyım ddaha nereye kadr gtcek dedum ve bır akşm denedık nıhayet oldu canım cok acıdı kanamam oldu dr gıttık yırtk olusmus dedı.1 hafta yasak koydu.bhfta sonra yıne korkuyodum esım rahatlattı denedık tekrar.ben ustteydım ve cok raht bı sekılde gırdı hıc acı yoktu .senınde devamı gelır bence hemen yapmalısın .allahım hrkese yardımcı olsun .

ewet yolun 3 te ıkısını almıssın .şimdı sıra dıgerınde sana bı tavsıye ön sevışme cooookj onemlı arkdsım ıyıce ıslanınca gırmesını soyle canın yanmaz korkma sende atlatacaksın benım gıbı guleceksın pozıtıfleseceksın.banada bır zamnlr hayat zındandı cunku bende 2 sene sonra yendım cok fazla.jınekologa gtmedım gerek duymadım .esımı sevıyordum olsemde yapcam dedım ve oldu

Fazlaydi derken . Suan bittimi sorunlariniz allah yardimcin olsun seninde canim
ilişkıye gırmeyınce bı erkek nasıl olur sence sevıyoır ve bırakamıyor hersey seks degıl tabı ama evlılıgın temelıde o..ne olursa olsun onun yuzunü güldrmeyı basardım .su an hıcbr sorunum yok allaha sukurler olsun

merhaba ben vajınusmus u yendım hemen hamıle kalamadım hatta 13 ay gectı yıne hamıle kalamadım dr a gıttım polıkıstık over var o engelmış.sogan suyu kuru ıcıyorum hatta suan elımde bardaım .bakalım ınş olur en yakın zamanda.muayeneden korkma ben erkek dr a gıdıyorum ustelık cok ıyı davranıyo kendıme guvenım artıyo rahat ol hıcbısey acı vermez sureklı kontrole gıdıyorum.agrılara gelınce tabıkı olur normaldır .ağrısız YAŞAM olmaz.Kadın olmak bır ayrıcalıktır ve bunu sonuna kadr kullanmak lazım ..:)ıyı geceler.

Dogru aslnda haklisin ins. Allah kotu seylerle karsilstrmsz kimseyi herkesin yuvasına mutluluk huzur versin ... Amin

çok teşekkür ederim allah razı olsunn inş.başarabilirmm başlıcam egzersizlere :)

Yok canim bende kanama olmadi kan gelmedi,10 cm aparatla calistim o zamanda olmadi, bilmiyorum neden, dedigin gibi bir acida hissetmedim, basinc vardi sadece sanki orasi patliyacakmis gibi hissettim ama degisik bi duygu aci degildi.

Tamam canim, bugun deneyecez kullancam, insallah sorunsuz olur.

en son denememizi dün yaptık ama yine başarılı olamadık benden çok eşim üzülüyor yapamadığımız zaman sevgimin azalacağını düşünüyor en çok onun için olsun istiyorum

inşallah bende yenerim çok ihtiyacım var gerçekten

Kkaderim teşekkür ederim herkes bu illetten en kısa zamanda kurtulur inşallah.THE SPELL parmak egzersizleri sırayla: serçe parmak,orta parmak,işaret ve orta parmak birlikte,eşinin orta parmağı,eşinin işaret ve orta parmağı birlikte.her biri 1er hafta çalışılacak.bunları çalışırken asla p..s denemesi yapmıyosunuz.sadece bu aşamalardan sonra deniyosunuz.zevk almaya gelince zamanla oluyor.konsantre olmakla alakalı.

Ben orta parmakla başladım. İlk egzersizi dün akşam yaptım. Yaptığıma inanamadım. Bir şey sorcam ilk denemeden sonra acıdımı sizdede? Üstüne otururken sızlama oldumu?:18: :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…