Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrik ederim darısı bizlere olsun inan suan nasıl mutlu umutlu oldunu tahmin edebiliyorum daim olsun inşAllah...nolur en bastan yaz nasıl başladn ne yaptın nasıl ilerledin bizleride unutmaa yardım ett

canım benim eşim parmağını sokuyo fakat dediğn gibi biyerde kalıyo acıyo yanıyo,aslında ben şanslı sayılırım bu konuda benim elletmeme flan gibi sorunlarım hiç olmadı kendimde eşimde eller sorun olmuyo bazen iter parmağını baskı oluyo işte bende yanma falan.bende ilerletmyrm oyuzden

Bu olayi basardiktan sonra bi hediye bi cicek yada iki cift guzel sözcük duymak istiyor insan ben oyle istedim yani bekledim ama yok yatakları bile ayirdik tartistik daha 4 gun bile olmadi vajiyi atlatali.. o yuzden kadin olmak cok zor kadin herseyi düşünüyor takiyor erkegin umurunda olmuyor. Canim sıkıldı tek başıma yatiyorum simdi güya evliyim ..
Hayırlısı

en iyisi kendini fazla şartlama gerçekten bayanlar daha vefakar,düşünceli oluyor.ne kadar çok beklenti içinde olursan o kadarçok yıkılırsın.bekleme olacaksa da sürpriz olsun.olanlarla mutlu olmak zorundayız..bu sadece eş için değil herşey için geçerli.kendini fazla yıpratma derim arkadaşım

düşüncelerinize ihtiyacım var arkadaşlar ben parmak egzersizlerini yaptım olumlu da oldu.eşim ile deniyorum 2-3 gündür çok mutluyum bazen sokuyormuş parmağını hissetmiyorum bile.hatta bazen hiç bir şey sürmeden yaptı bunu gene hissetmedim.fakat iş oraya gelince girmiyor.sebebi ne olabilir sizce:?bir de yol katetmişmiyim bilemedim

Canimben 3,5 yillik evliyim.ilk gun olmadi, cunku ben pat diye olur sanmistim uni mezunuyum, kimsede buyuklerden anlatmadi biliriz diye.Korku falan yoktu bende esim p...sokmaya cwlisti girmedi ben panik oldum ittim olmuyor diye.Ertesi gun denemeye karar verdik ama bende bi korku panik olustu bacagimi bile acamadim.ilk gunlerde 3 kere denedik ama denedik derken bacqgimi bile acmadim.ilk yil isimiz geregi esimle farkli sehirlerde yasadik bir yil donunce olur diye dusunuyrdm ki benim korku bir yil daha buyumus cikti karsima.o zamanlar doktora gitmek netten arastirmak bilmiyorum aklimami gelmedi yada kolayimami geldi boyle devam etmek...Derken 3 yil gecti.Esim ve ben ilk baslarda uzuluyrduk, gecelerce agladigimi bilirim, bazen sabahlari uyandigimda ruyamiydi diye dusundugum oldu.sonra alistik eksikligini hissetmedik, esimle yuzeysel bosalma sagliyorduk taki bebek isteyene kadar.Sonra bu siteyi buldum, uzun zaman bisey yapmadan gizliden okudum, sonra uye olmaya karar verdim, kaderim ve birkac arkqdasin tavsiyelerine uydm.once aynayla inceledim bir kac gun ikinincagercekten deligi gordum.kulac copu asamasina geldm ama cesaret edemiyrdm, ikin7nca delik kulac copunden daha buyuk oluyr oraya getirp bi cesaret soktum hicbisey olmadi sonra serce parmagimi soktum.bence parmak aparatla calissak bile yapmak gerekiyor icini nerede bogum oldugunu hissediyorsun, o bogumlarda ikininca aciliyor.sonra aparatla basladim, aparatlari hep yarim santim buyuttum, meseka 5 den 6 ya gecmedim.5-5,5-6 gibi.bunlari yaparken en ufak aci 8lmadi.sadece bi sonrakinde icine girdikten sonra ve cikarirken basinc hissediyrsn, onada alisiyr.egzersizler sayesinde korkum gecti.ama bi turlu duzene otutturamadim oyuzden bi 3 4 ay gecti boyle.derken birgun esime ben dusa giriyrm sende hazrlan deneme yapcaz dedim.10 cm ihenuz yapamiyrdm.o gun denedik yapamadim biraktik, ama korku falan yok hafta sonuydu.sonra 10 cm calistim ve oldu tekrar denedik basi girdi, cok basinc oldu cikarttim, bi sonraki denemede esimyag surelim dedi, ben jelkullaniyrdum, ben uste denedik, diger denemede o basinci hissettigim yerde pe...basininyani girmis ama alt kismi girmemis o basinc o yuzden orada birakmayip ittim pat diye kaydi yag cok ise yariyr hepsi girince basinin hissediyrsun basinc kalmiyr.boyle bitti insallah, gel git yaptik, esim bo...insallah devami gelirpazar gunuydu, dun esim tekrar deneyelim d3di ama ben bi kac gun dinlensn istyrm.
yardimci olan herkesten ozellikle kaderimden Allah razi olsun, umarim herkes yener...

Kaderim sana bisey sorcam yastigi belimizin altina koyup popo alttami kalsin yoksa yastigi tam popomuzun altinami koyalim

İnşallah çocuk hayalinizde hayırlısıyla gerçekleşir arkadaşım. hepimiz bu sıkıntıyı yaşarken sanıyoruz ki ömür boyu sürecek, ama harekete geçmezsek yıllar geçiyor evet de denemelere başlarsak her şey bir süre sonra çözülüyor.

Kaderim sana bisey sorcam yastigi belimizin altina koyup popo alttami kalsin yoksa yastigi tam popomuzun altinami koyalim
canım yastığı poponun altına koy amaç vajinada eğim var biliyor musun onu acemiyken bulmak zor oluyor ama yastık koyduğunda daha rahat oluyor. bak yastığı koy mesela olmadı ya eşinde yönlendirir yastığı biraz kaydır falan diye.poponun yükselmesi gerekiyor hani üstteyken de öne eğiliyoruz ya popo havaya kalkıyor o mantık canım.

güzelim eş,n parmağını girdirmeye çalıştığında düz uzanıp poponun altına yastık koyuyor musun bir öyle dene birde birde yastıksın,farkı gör bak, bir sırtüstü uzan ayaklarını yana aç, hatta bir ayağını aşağı sarkıt serbest olsun, bacağını demiyorum bak ayağını, öyle dene, birde bacaklarını dizlerden kır yanlara doğru aç bunuda yastıklı ve yastıksız dene, yani ne yapınca ne oluyor onu iyice öğrenmiş olursunuz farkını.eldiven kullansın yada öncesinde mutlaka ellerini yıkasın, bak azıcık bir yere dokunsa o içine gider rahatsız eder, birde kuru kuru denemesin kayganlaştırıcı sür, ayrıca eşin ilk giriş esnasında ıkın kabız olmuş gibi girişin nerde olduğunu doğru bulsun, sonra zaten birkere girince alışır kolay girer çıkar.

ahh güzelim sende benim gibi şefkat ilgi bekliyorsun, ama karşında kütük mü var =( üzülme ama tavsiyem arkadaşım sakın yatağını ayırma, araya şeytan girer soğutur derler.ne kadar kızarsan kız aynı yatakta ol.beklentin çok olmasın demiyorum ama anlıyorsa tatlı dille beklediğin şeyi ona söylemeye çalış.

amin canım Rabbim senden de razı olsun. çok güzel anlatmışsın okurken duygulandım, bu aralar daha da duygusalım nedense =) hamile de değilim ama 3 gün bekle ama arayı açmadan tekrar dene canım ayrıca ikini denemende de mutlaka yağ kullan ama daha az, sonra 3 de kullanmana bile gerek kalmaz inşallah.

canım yağ sürdün mü eş denemesinde birde tam girişi acemi olunduğu için hemen bulamayabiliyoruz bu normal, tabiki yol katetmişsin, çok büyük bir başarı, oraya birşey girebiliyor diye beynini ikna ettiğin an eşinlede olur merak etme.aslında bir bakmışsın bir denemede olmuş uzak birşey değil inan bana.

tatlımm işte tüm problem burda parmak egzersizi yapamıyorum ..hatta bana çok itici geliyoo offffff allahım yardım et bana ;(

lütfen ön yargılı olma arkadaşım,oraya bakamayanlar bile yaptı bir yerden başlamak zorundasın.http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=675956&p=33842426&posted=1#post33842426 eğer bakmadıysan öncelikle bu konunun ilk sayfasını incele ve istersende egzersizlere başla, ama asla durma, eğer azmedersen en fazla 1 hafta en az 1 gecede bile yenebilirsin, hadi bir gaz ver kendine.bu arada inan bu anlattıklarımı yaparken bende çok korkuyordum dizlerim titriyordu ama oldukça acımadığını gördükçede insan gaza geliyor =)

Son düzenleme:
kızlar biz sonunda 3 gün önce yaptık o gün kan gelmedi sabah baktım kanıyo 3-4 gün sürdü kanama bitince yeniden denedik olmadı kurtulamadımmı ne yapıcam ben şimdi çok sevinmiştim oldu diye hemde 2 defa oldu ama şimdi olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…