- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.281
yapma ya bu misafirler tam bu vakitte gelir ya deli oluyorum pes etme sen yine de gitsinler yola devam edersin bebeğimKanepe ucu pozisyonunu denemek isityordumhafta sonu fakat yatılı misafirim geldi deneyemedikkk(
kız ne diyon sen onlara anlar mı sanki yaptık de bitsin kendi durumuna adapte olursun ben öyle dedim anneme zaten kaynanam zaten sormadı.ayy demin kaynanam geldi valla sıkıstırdı ..artık kayınbabanda kızmaya başladı dıo .. illa doktora gidin .. kocayın gönlünü ikna et dedi .. napacam ben ..bu işin artıkı martıkı kalmadı dedi off stress oldum sinir ettiler benii
bebeğim o herkeste var bende onun yüzünden delik göremiyordum ama normal yani :) muayene olurken ıkın açılıyor bende vajinusmusken eşimin dokunmasını istemiyordum ama muayene sırasında çok kasıntı yapmıyorum oluyorum ıkınınca delik görünüyor zatenya birde hani orda çıkıntı bir et parçası var dil gibi o da hassa bende sizde de varmı bu durum
canım hayırdır kötü bişey mi oldu aksilik demişsin endişelendim şimdiGeldim birtanem, biraz aksilik yaşadık iki gündür. Buna da şükür, atlatacağız işallah minik kızımla. Aklım hep buradaydı, sizleri çok özledim, görüyorum ki benim biricik arkadaşım kaderim sizleri yalnız bırakmamış, Allah razı olsun ondan. Mesajlara döneceğim selincim.
Yenen var mı kızlar bu arada ya da bir üst aşamaya geçen, takip edemedim birkaç gündür.
kanepe ucu pozisyonunda yendim bebeğim neyi sordun tam anlayamadımsen nasıl yendin dokunmayı
hani eşine dokundurmayı ben kendi parmağımı dahi sokamıyorum ama ilişkiye girebiliyorum.tabi genede ilk 1 dakka sıkıntılıkanepe ucu pozisyonunda yendim bebeğim neyi sordun tam anlayamadım
kanepe ucu pozisyonunda yendim bebeğim neyi sordun tam anlayamadım
eşimin parmağını hiç almadım zaten p..si ile deneme yaptık hep. psikolojik ya burdaki aldığım gaz ve destek ile hallettim ben. sen eğer parmağı dokunduramıyorsan şöyle yap aynayı al tut bak böyle ıkın deliği gör elleme hiç öyle incele bak ben onu çok yaotım önce bir vajine alış aslında onu yadırgıyormuşuz biz hep kapatmamız gerektiği öğretildiği için. al aynayı tutarak incele ıkın bırak kegel yap bırak nasıl olduğunu farket korkunca nasıl kapattığını gör sonra rahat bırakınca nasıl genişlediğini farket bunları kafana yerleştirince parmağını almayı dene bebeğim ama önce vajiyi tanıhani eşine dokundurmayı ben kendi parmağımı dahi sokamıyorum ama ilişkiye girebiliyorum.tabi genede ilk 1 dakka sıkıntılı
ahhh ahhh zaten hep onu korumaktan oldu bu başımıza geldi arkadaşımeşimin parmağını hiç almadım zaten p..si ile deneme yaptık hep. psikolojik ya burdaki aldığım gaz ve destek ile hallettim ben. sen eğer parmağı dokunduramıyorsan şöyle yap aynayı al tut bak böyle ıkın deliği gör elleme hiç öyle incele bak ben onu çok yaotım önce bir vajine alış aslında onu yadırgıyormuşuz biz hep kapatmamız gerektiği öğretildiği için. al aynayı tutarak incele ıkın bırak kegel yap bırak nasıl olduğunu farket korkunca nasıl kapattığını gör sonra rahat bırakınca nasıl genişlediğini farket bunları kafana yerleştirince parmağını almayı dene bebeğim ama önce vajiyi tanı
hayatım bacağını açıyorsun ya o şekilde sonra da eşin p..si giriyor benm bacak ilk yapışta uyuştu azıcık işimize yaradı kasamadım istesemde sonra düzeltmek icin o vaziyette hafif popo kaldırdım farkında olmadan ittirmişim kendimi girdi :)ben bişey merak ediyorum bende dün gece dediğin pozisyonu denedim yarıdan biraz fazlasını aldım ama bacaklarım hiç rahat değildi hatta iki tarafa sandalye koydum ama yinede pek rahat edemedim sen nasıl yapmıştın canım
canım hayırdır kötü bişey mi oldu aksilik demişsin endişelendim şimdi
kesinlikle haklısın küçüklüğümüzden oluşan psikolojik baskılar da sebebiyetti. ve yediremediğim birşeyi paylaşmak istiyorum kızlar da genç olunca rahatlamak isterler ya cinsel anlamda işte bunu kadınlar hep saklamıştır yaparsan birine söylersen azgın olursun ya da o....u olursun. erkek yaparsa sorun olmaz zaten onun için ergenlik bu demektir. ben lise yıllarımda kendimi rahatlattığım her zaman allahtan af dilerdim ağlardım suç işlemiş gibi sanardım. ve başıma bir bela gelse buna bağlardım belki size komik gelecek ama cidden öyle canım istese vazgeçirmeye çaşılırdım beynimi ağlardım saatlerce. eşimle nişanlıyken de bişeyler yaşadığımda psikolojik olarak kendimi suçlu hissederdim. o fena kızlardan sanardım kendimi.ahhh ahhh zaten hep onu korumaktan oldu bu başımıza geldi arkadaşım
Adanis canm yeni okudum hayirdir bisey mi oldu minik bebeğimize merak ettim inşallah kötü bişey yoktur..
canım benim bitanem adanisim allah bebeğini sana bağışlasın benim güçlü arkadaşım bu sayfanının biricik annesi dikkat et kendine allah böyle şeyler yaşatmasın bir daha. gerekirse hiç girme buraya bebişle ilgilenMervecim cumartesi gecesi kırmızı renkli bir akıntı geldi, hamilelikte çok normal sayılmıyor bu renk akıntılar. Çok telaşlandık, soluğu hastanede aldık. Rabbime çok şükür ki bebeğimin kalp atışlarını dinledim, hareket ettiğini gördüm, küçük bir düşük tehlikesi yaşamışız, Allah bir daha göstermesin, hiç kimseye göstermesin. Hayatımda ilk kez tansiyonum 15'i gördü, öyle bir korku yaşadığımı çok net hatırlamıyorum.
Çok özledim sizleri on gün kadar evdeyim, bol bol dinleneceğim inşallah, sizlerin varlığına o kadar alışmışım ki hem bebeğimi hem sizleri düşündüm. Güzel meleklerim benim ^^
işte muayene korkumda ondan nasıl olucak acıcak mutlaka yaniii.kesinlikle haklısın küçüklüğümüzden oluşan psikolojik baskılar da sebebiyetti. ve yediremediğim birşeyi paylaşmak istiyorum kızlar da genç olunca rahatlamak isterler ya cinsel anlamda işte bunu kadınlar hep saklamıştır yaparsan birine söylersen azgın olursun ya da o....u olursun. erkek yaparsa sorun olmaz zaten onun için ergenlik bu demektir. ben lise yıllarımda kendimi rahatlattığım her zaman allahtan af dilerdim ağlardım suç işlemiş gibi sanardım. ve başıma bir bela gelse buna bağlardım belki size komik gelecek ama cidden öyle canım istese vazgeçirmeye çaşılırdım beynimi ağlardım saatlerce. eşimle nişanlıyken de bişeyler yaşadığımda psikolojik olarak kendimi suçlu hissederdim. o fena kızlardan sanardım kendimi.
yok bebeğim rahatlat kendini korkma bence eşinin p...sini alıyorsun sonuçta derin nefes al o sırada bakma aşağıya zaten kısa sürer rahat bırak ki hemen bitsin ıkın sen bolca ıkınişte muayene korkumda ondan nasıl olucak acıcak mutlaka yaniii.
hayatım bacağını açıyorsun ya o şekilde sonra da eşin p..si giriyor benm bacak ilk yapışta uyuştu azıcık işimize yaradı kasamadım istesemde sonra düzeltmek icin o vaziyette hafif popo kaldırdım farkında olmadan ittirmişim kendimi girdi :)ama ikinci yapışta eşimin bel kısmına doğru ayağımı doladım. birde benim kanepe ucu yok aslında :) o yüzden kanepenin ortasındaydım arkama da yastık koydum iki tane ayaklarımda sandalye. ama sandalyeyi çok ayrık yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?