- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.541
ne güzel bak akşam sorunsuz bişekilde olup biticek inş bugün umutlusun yarın mutlu ol inşallah :)inş canım umutluyum sanki :)
günaydın kader arkadaşlarım. neler yaşıyoruz biz böyle dimi.bu da bizim son sınavımız olur inşallah. dün akşam çift parmak denemesi yaptım içime zar zor aldım ama gel git yapamadım hızlı hızlı. bir anda moralim bozuldu.
ay hadi inşallahne güzel bak akşam sorunsuz bişekilde olup biticek inş bugün umutlusun yarın mutlu ol inşallah :)
yani bir anda hızlı hızlı git gel yapamayabilirsin yavaş yavaş alıştır kendini önce.benimde yeneli 6 gün oluyo pnsi tam alabiliyorum ama henüz gitgeli bizde hızlı yapamıyoruz.hem parmakla fazla hızlı yapmaya falan çalışma tırnak falan var sonuçta içerde bi yaalanmaya falan sebep olur sonragünaydın kader arkadaşlarım. neler yaşıyoruz biz böyle dimi.bu da bizim son sınavımız olur inşallah. dün akşam çift parmak denemesi yaptım içime zar zor aldım ama gel git yapamadım hızlı hızlı. bir anda moralim bozuldu.
yani bir anda hızlı hızlı git gel yapamayabilirsin yavaş yavaş alıştır kendini önce.benimde yeneli 6 gün oluyo pnsi tam alabiliyorum ama henüz gitgeli bizde hızlı yapamıyoruz.hem parmakla fazla hızlı yapmaya falan çalışma tırnak falan var sonuçta içerde bi yaalanmaya falan sebep olur sonra
2 parmak alabiliyosan penislede deneme yapabilirsiniz aslında ama terapistle ilerliyosan bişe diyemem.stres yapmamak rahat olmak en önemlisi zaten biraz bunu zorunlu olduğun için değilde ihtiyaçtan yapıyormuş gibi düşünmekte ve kafayı boşaltmakta fayda varçok mutlu oldum darısı başıma . terapist bana yavaş yavaş yapcaksın dedi. ilk seferde yaptım oldu ama dün akşam tekrarladığımda hareket bile ettiremedim. bide öyle bir stres yaptım ki bi anda sinir geldi. sanırım strese bağlı oldu. bende yeneceğime inanıyorum ama bi yandan da nasıl olcak diye düşünüyorum. daha penis denemelerine geçmedik.
Kizlar moraliniz hic bozulmasin iki parmakta git gel yapmaniza gerek yok alabilmeniz onemli cunku iki parmak p....den daha zor.günaydın kader arkadaşlarım. neler yaşıyoruz biz böyle dimi.bu da bizim son sınavımız olur inşallah. dün akşam çift parmak denemesi yaptım içime zar zor aldım ama gel git yapamadım hızlı hızlı. bir anda moralim bozuldu.
Gercekten 2 parmak yapanlar peniside rahatlikla yapabiliyomu???Kizlar moraliniz hic bozulmasin iki parmakta git gel yapmaniza gerek yok alabilmeniz onemli cunku iki parmak p....den daha zor.
Gercekten 2 parmak yapanlar peniside rahatlikla yapabiliyomu???
canım ben 1 parmaktan sonra penis denemelerine geçtim ve başardım.2 parmakla hiç denemedimGercekten 2 parmak yapanlar peniside rahatlikla yapabiliyomu???
canim hadi bakalim kolay gelsin simdien.bes gun cok iyi ya bana iki uc ay dio dr..daha bi ay anca olduevet canim terapilerim bitecek ve ben yenmiw olucam garanti:) cok seviniyorum canim ALLaH hepimize yardim etsin in waALLaH:)
bana doktor 5gune seni iyilewdiricem dedi soz verdi daha ilk seansda 10adim ileri geldim:)
ahh ahhh nerde o günlerrrr..günaydın canım ne o kız hamilemisin yoksa
Arkadasım parmak egzersizlerini yaptıktan sonra başa dönmüyoruz diye biliyorum. Sen teker teker işaret orta ve çift parmak olarak bi dene. Ben yapacağına inanıyorum. Zaten bi kere cesaretini toplayıp yapmışsın. Sanırım şimdi yapmak daha kolay olacak. Kendine inan Allah'ın izni ile yaparsın.Merhaba arkadaşlar ben evleneli yaklaşık 1 yıl olacak kızlık zarı bozuldu ancak ondan sonra vajinismus oldum 2 parmağa kadar geldim eşimin serçe parmagi da girdi sonra bıraktık şimdi başa döndüm ne yapmalıyım sizce doktorami gitmeliyim yoksa kendim çözebilirmiyim
zamanla onuda yaparsın.. bende daha yeni yeni git gel yapabiliom mesela.. :)günaydın kader arkadaşlarım. neler yaşıyoruz biz böyle dimi.bu da bizim son sınavımız olur inşallah. dün akşam çift parmak denemesi yaptım içime zar zor aldım ama gel git yapamadım hızlı hızlı. bir anda moralim bozuldu.
zamanla onuda yaparsın.. bende daha yeni yeni git gel yapabiliom mesela.. :)
Yani ben doktor kontrolunde tedavi oldum ve bana son gorusmemisde dedigi sey iki parmagi ben bile yapamiyorum en zor olan iki parmak yapi itibariylede zaten oyle.ve ben gorusmemizden ikinci gunde yendim.Gercekten 2 parmak yapanlar peniside rahatlikla yapabiliyomu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?