Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşlar ben evleneli yaklaşık 1 yıl olacak kızlık zarı bozuldu ancak ondan sonra vajinismus oldum 2 parmağa kadar geldim eşimin serçe parmagi da girdi sonra bıraktık şimdi başa döndüm ne yapmalıyım sizce doktorami gitmeliyim yoksa kendim çözebilirmiyim

Parmaklarda sıkıntı yok gibi ama penisde naparm bilemem. İlk denemede yapamazsam umudum kaybolur gibi hissediyorum

Arkadasım parmak egzersizlerini yaptıktan sonra başa dönmüyoruz diye biliyorum. Sen teker teker işaret orta ve çift parmak olarak bi dene. Ben yapacağına inanıyorum. Zaten bi kere cesaretini toplayıp yapmışsın. Sanırım şimdi yapmak daha kolay olacak. Kendine inan Allah'ın izni ile yaparsın.

zamanla onuda yaparsın.. bende daha yeni yeni git gel yapabiliom mesela.. :)

zamanla onuda yaparsın.. bende daha yeni yeni git gel yapabiliom mesela.. :)

sende zorlandın mı? nasıl başladın yapmaya? benim eşimde vardı terapistimiz bir kerede eşinin yanında yap dedi. o anda strese girdim yaptım ama git gel yapamadım. git gel yapmanın çok önemli olduğunu yapamazsam penis giriş egzersizlerine geçemeyeceğimizi söyledi

Hatırlatayım dedim
VAJİNUNMUSA TEKME ATMA LİSTESİ

1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-) yardım84(12/04/2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)

5-) han_i
6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-) korkmazbahar( 10/ 04 / 2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)

10-) bi umut
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili
14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) noname7
17-) ece ulusoy
18- kayacans
19-) duaamm
20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16
22-) pink_angel123
23-) dahaduygu
24-) _yagmurr
25-) bitkinmiyim ne

26-) bllbrvn

Yani ben doktor kontrolunde tedavi oldum ve bana son gorusmemisde dedigi sey iki parmagi ben bile yapamiyorum en zor olan iki parmak yapi itibariylede zaten oyle.ve ben gorusmemizden ikinci gunde yendim.
İns bizde ogunleri goruruz yaaa suan cok istekli ve hirsliyim aksam bu durumm kotuye donmez inss:)

öyle hemen hop diye zaten olmaz ki.. bak ben mumla yapıom .. mumu içime alıom biraz içimde bırakıom 2- 3 dk...sonra nefes vererek az çıkarıom sonra geri içeri ittiriom ..1-2dk tekrar beklıom sonra nefes vererek tekrar az çıkarıom sonra geri ittiriom.. öyle öyle alıştım :)

Canım senle aynıyız biz egzersiz olarak, mum hangi kalınlıkta canım ?

Baharcim ben en son bir parmaktan biraz daha kalin aparati alabildim. Penis bundan daha mi kolay? sen esli denemeye basladigin ilk gun ilerlemen nasildi?
penis bize daha kolay geldi hem penis parmağa göre daha yumuşak sadece ilk zamanlar penisi sen yerleştirerek canının acımasını önlemelisin.ilkgün çok stres yaptım açıkcası sadece ucunu alabildim.zaten burdaki arkadaşlardan yardım aldıkça rahatladım ve gün gün ilerleyip kurtuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…