- 19 Aralık 2014
- 68
- 50
- 18
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.561
İns bizde ogunleri goruruz yaaa suan cok istekli ve hirsliyim aksam bu durumm kotuye donmez inss:)Yani ben doktor kontrolunde tedavi oldum ve bana son gorusmemisde dedigi sey iki parmagi ben bile yapamiyorum en zor olan iki parmak yapi itibariylede zaten oyle.ve ben gorusmemizden ikinci gunde yendim.
Cnm bizde cok ugrastik ilk etapta biraz cekiniyorsun biraz pozisyonda zorlaniyorsun esin sinirleniyo sen sinirleniyosun bunlar herkesin basina gelmistir mutlaka ama sonuc mutlu son cnm.İns bizde ogunleri goruruz yaaa suan cok istekli ve hirsliyim aksam bu durumm kotuye donmez inss:)
öyle hemen hop diye zaten olmaz ki.. bak ben mumla yapıom .. mumu içime alıom biraz içimde bırakıom 2- 3 dk...sonra nefes vererek az çıkarıom sonra geri içeri ittiriom ..1-2dk tekrar beklıom sonra nefes vererek tekrar az çıkarıom sonra geri ittiriom.. öyle öyle alıştım :)sende zorlandın mı? nasıl başladın yapmaya? benim eşimde vardı terapistimiz bir kerede eşinin yanında yap dedi. o anda strese girdim yaptım ama git gel yapamadım. git gel yapmanın çok önemli olduğunu yapamazsam penis giriş egzersizlerine geçemeyeceğimizi söyledi
öyle hemen hop diye zaten olmaz ki.. bak ben mumla yapıom .. mumu içime alıom biraz içimde bırakıom 2- 3 dk...sonra nefes vererek az çıkarıom sonra geri içeri ittiriom ..1-2dk tekrar beklıom sonra nefes vererek tekrar az çıkarıom sonra geri ittiriom.. öyle öyle alıştım :)
Baharcim ben en son bir parmaktan biraz daha kalin aparati alabildim. Penis bundan daha mi kolay? sen esli denemeye basladigin ilk gun ilerlemen nasildi?canım ben 1 parmaktan sonra penis denemelerine geçtim ve başardım.2 parmakla hiç denemedim
Merhaba arkadaşım,
Doğru ismi bulmuşsun , hiç tereddüt etme , kesinlikle tavsiye ederim.
Cnm sen gittin mi çiğdem hanıma nasıl bi tedavi uyguluyor ben şehr dışından gitmeyi düşünüyorum fiyatı hakkında bi bilgin var mıııMerhaba arkadaşım,
Doğru ismi bulmuşsun , hiç tereddüt etme , kesinlikle tavsiye ederim.
penis bize daha kolay geldi hem penis parmağa göre daha yumuşak sadece ilk zamanlar penisi sen yerleştirerek canının acımasını önlemelisin.ilkgün çok stres yaptım açıkcası sadece ucunu alabildim.zaten burdaki arkadaşlardan yardım aldıkça rahatladım ve gün gün ilerleyip kurtuldum.Baharcim ben en son bir parmaktan biraz daha kalin aparati alabildim. Penis bundan daha mi kolay? sen esli denemeye basladigin ilk gun ilerlemen nasildi?
nebilim o hamile kadın şeklini görünce umutlandım bian :)ahh ahhh nerde o günlerrrr..
Su regl bitsin haftaya egzersizlere devam edip esli denemeye geceyim o zaman egzersiz gibi dusunerek yaparsam belki ben de yavas yavas ilerleyebilirim. Offf kurtulmak istiyorum artik. su an birsey yapamadigim icin icimde sıkıntı var.penis bize daha kolay geldi hem penis parmağa göre daha yumuşak sadece ilk zamanlar penisi sen yerleştirerek canının acımasını önlemelisin.ilkgün çok stres yaptım açıkcası sadece ucunu alabildim.zaten burdaki arkadaşlardan yardım aldıkça rahatladım ve gün gün ilerleyip kurtuldum.
Ben de hastayım ve bi kaç gün sonra eşimin ailesi gelecek sinir oldum.. gelecek zamanı buldularSu regl bitsin haftaya egzersizlere devam edip esli denemeye geceyim o zaman egzersiz gibi dusunerek yaparsam belki ben de yavas yavas ilerleyebilirim. Offf kurtulmak istiyorum artik. su an birsey yapamadigim icin icimde sıkıntı var.
Hoş geldin canım sen nasılsinarkadasşar nasılsınız ben geldimmmm
uzun zamandır yazamadım bazı sıkıntıalr vardı smdı burdayım.. çok sukur daha ıyıyım sızleer nasılsınzPes etmek yok aynen ah ah keşke herkes y
Hoş geldin canım sen nasılsin
Kotu olmus canim, ben aileme yakinim esimin ailesi ile ayni apartmanda oturuyoruz bir de. ayni sehirde olmak da sorun surekli birseyler cikiyor. Allah bize yardim etsin, sabir versin.Ben de hastayım ve bi kaç gün sonra eşimin ailesi gelecek sinir oldum.. gelecek zamanı buldular
İyi canım tekrardan hoş geldin ne durumdasin canimuzun zamandır yazamadım bazı sıkıntıalr vardı smdı burdayım.. çok sukur daha ıyıyım sızleer nasılsınz
HAYIRLISI İLE BU AY KURTULURSUN İNŞAALLAH CANIM BU AY ÜSTÜNE DÜŞDÜN MÜ OLCAK CANIM BU MUYMUŞ DEMENI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUMsmdılık bı gelısme yok kuzum reglı donemım dun bttı artık denıcez ıns 6 ay oldu ıns artık kurtuluurm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?