- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #169.501
Siz de benim gibi uzun süre uğraşmışsınız, ama gözünüz aydın, çözülmüş sorunuz nihayet. Ben de foruma yazdıktan sonra parmak egzersizlerine başladım ve iki parmağı birden sokabildim. Kendime inanamıyorum ama yaptım. Eşinizle aranızın bozulduğunu yazmışsınız, umarım düzelir. Benim tavsiyemi ne kadar dikkate alırsınız bilmiyorum ama bence eşinizle yeniden sevgili olmaya çalışın. En büyük sorunu aşmışsınız, duygularınız da eski coşkusuna kavuşacaktır bence zamanla. Aşk romanları okuyun, çok işe yaradığını duyuyorum ilişkileri canlandırma konusunda.
oncelikle merhaba uzun zamndir girmiyorum bu siteye yazini okuyunca yazmak istedim cnm bnimde bes yilim btti evllikte ve uc ay once astim bu sorunumu eminimki snde asicaksin hic umudunu kaybtme burayi birakma sakim ve egzersize hemn bsla nolur birkma inanki baslarsan egzersize iki uc hafta icnde yenersin ve cok mutlu olursun bn gozumde okadar buyutmustumki vajinusmusu bes yilimi aldi kndime asacagima hic inanmiyodum neler denedm neler ne gunler gecirdim geceler hep aglamkla gecti nyse cnm erteleme ve bitir bu isi eminm yardimci olucaklardir sana burayi takip et ve parmak egzersizyle basla derim dokunamiyosan ayna karsisinda incele ve yavsca dokun ve isart parmkdan bsla baktinki parmkla korkunu asamadin apartla denersin sn sanslisin cok sukur esinle aranzdaki bag bitmems daha kolay asarsin ve asincada daha kolay yoluna girecktir diye dusunuyorm bn astim ama sprnlarim bitmedi cnku okadar hayttan koptumki okadar abartmisimki esimle aramzda bisey kalmams ask namina nyse hayirlisi nediyim kisacasi hemn basla cnm inanki cok yakin senin icin mutlu gunler kib burayi birakma surekli yaz yaptigni merak ettigni mtlaka cvp bulcaksin