• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Siz de benim gibi uzun süre uğraşmışsınız, ama gözünüz aydın, çözülmüş sorunuz nihayet. Ben de foruma yazdıktan sonra parmak egzersizlerine başladım ve iki parmağı birden sokabildim. Kendime inanamıyorum ama yaptım. Eşinizle aranızın bozulduğunu yazmışsınız, umarım düzelir. Benim tavsiyemi ne kadar dikkate alırsınız bilmiyorum ama bence eşinizle yeniden sevgili olmaya çalışın. En büyük sorunu aşmışsınız, duygularınız da eski coşkusuna kavuşacaktır bence zamanla. Aşk romanları okuyun, çok işe yaradığını duyuyorum ilişkileri canlandırma konusunda.

oncelikle merhaba uzun zamndir girmiyorum bu siteye yazini okuyunca yazmak istedim cnm bnimde bes yilim btti evllikte ve uc ay once astim bu sorunumu eminimki snde asicaksin hic umudunu kaybtme burayi birakma sakim ve egzersize hemn bsla nolur birkma inanki baslarsan egzersize iki uc hafta icnde yenersin ve cok mutlu olursun bn gozumde okadar buyutmustumki vajinusmusu bes yilimi aldi kndime asacagima hic inanmiyodum neler denedm neler ne gunler gecirdim geceler hep aglamkla gecti nyse cnm erteleme ve bitir bu isi eminm yardimci olucaklardir sana burayi takip et ve parmak egzersizyle basla derim dokunamiyosan ayna karsisinda incele ve yavsca dokun ve isart parmkdan bsla baktinki parmkla korkunu asamadin apartla denersin sn sanslisin cok sukur esinle aranzdaki bag bitmems daha kolay asarsin ve asincada daha kolay yoluna girecktir diye dusunuyorm bn astim ama sprnlarim bitmedi cnku okadar hayttan koptumki okadar abartmisimki esimle aramzda bisey kalmams ask namina nyse hayirlisi nediyim kisacasi hemn basla cnm inanki cok yakin senin icin mutlu gunler kib burayi birakma surekli yaz yaptigni merak ettigni mtlaka cvp bulcaksin

Beni anladığınızı bilmek bana güç veriyor, çok sağ olun.

canım ben sıkılmadan okudum ama hepimiz aynı yollardan aynı acılardan geldik tutun buradaki arkadaşlara ben bir süre ara verdim psikolojim alt üst oldu şimdi de memlekete gideceğiz dönüşte egzersiz yapacağım inşallah katıl bizlereee başarı seni bekliyor

Çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için. Bir haftadır okuyorum sayfaları, birçok hikaye duydum, moral oldu bir yerde. Ben de yenebilirim bu sorunu diye düşünmeye başladım. Niyetliyim, üstesinden geleceğim bu durumun. Bugün foruma yazdıktan sonra gittim güzelce yıkandım, kendimi hazırladım psikolojik olarak. Karşıma bir ayna koydum ve nefes alıp vererek egzersizleri yapmaya başladım. Vajinanın açılıp kapanmasını izledim, sonra da serçe parmağımı soktum. 2-3 sefer böyle denedim. Baktım oldu, sevinçten ağlayacaktım neredeyse. Sonra işaret parmağımı jelleyip soktum, baktım o da girdi. Tam giyinecektim, hadi bir de iki parmakla birden deneyeyim dedim. Tabii hep jel kullandım. İşaret parmağımla orta parmağımı birlikte sokabildiğimi görünce dünyalar benim oldu. Eşime de söyledim, çocuk gibi seviniverdim :) O da sen biraz daha dene, iyice alış içine bir şeyin girmesine, sonra birlikte deneriz dedi. Sabahki moralimle şimdiki ruh halim arasında dağlar kadar fark var kardeşim. İnşallah tamamen başardığımda da yazacağım size, haber vereceğim.

Şimdi orayı keşfet parmağında eğimi gör popoya doğru.sonra aparat yapabilirsin ki bunları bi günde yaptıysan inş hemen yenersin hiç vakit kaybetme aparat yap.eşli denemede başarısızlık olabilir hiç üzülme sen yolu yarışasın bile maşallah ve kocaman aderin sana

Siz de benim gibi uzun süre uğraşmışsınız, ama gözünüz aydın, çözülmüş sorunuz nihayet. Ben de foruma yazdıktan sonra parmak egzersizlerine başladım ve iki parmağı birden sokabildim. Kendime inanamıyorum ama yaptım. Eşinizle aranızın bozulduğunu yazmışsınız, umarım düzelir. Benim tavsiyemi ne kadar dikkate alırsınız bilmiyorum ama bence eşinizle yeniden sevgili olmaya çalışın. En büyük sorunu aşmışsınız, duygularınız da eski coşkusuna kavuşacaktır bence zamanla. Aşk romanları okuyun, çok işe yaradığını duyuyorum ilişkileri canlandırma konusunda.

cok sevindim hemn baslamana devamida gelcktir ins az kaldi niye dikkate almayim cnm alirim tabi hayirlisi artk zamana biraktm bn biraz kndiligine biraktm se n devam et cnm

Desteğiniz için sonsuz teşekkürler! Aslında biraz oynatma çalıştım parmağımı içimde, ama hemen kasıldım. Yarın da bugün yaptıklarımın aynısını yapayım en iyisi, biraz daha rahat edince aparata geçeyim. Peki onu nasıl yapacağım?

Şimdi orayı keşfet parmağında eğimi gör popoya doğru.sonra aparat yapabilirsin ki bunları bi günde yaptıysan inş hemen yenersin hiç vakit kaybetme aparat yap.eşli denemede başarısızlık olabilir hiç üzülme sen yolu yarışasın bile maşallah ve kocaman aderin sana

Ay büyük moral oldu bunu duymak, gözün aydın şimdiden! Ben de bugün parmak egzersizlerine başladım ve çok kısa bir sürede 2 parmağı birden sonuna kadar sokabilmeyi başardım. Sence bu noktada ne yapmalıyım? Eşimle mi deneyeyim? Yoksa bir-iki gün daha kendim mi devam edeyim bu şekilde?

Kızlar müjde bende kulak çubuğuyla egzersiz yapıyordum. en son 20 çubukla yaptım içerde döndürdüm fln. Bu akşam eşimle denedik ıslaklık vardı bende üstteyken penisin yarısı girdi ve hiç acımadı ama yoruldum bacaklarım titredi acımamasına rağmen. Gerçekten acımamasına rağmen korktuğumu anladım ne garip insanlarız aslında. Yinede çok mutluyum nerdeyse yarısından fazlası girdi hiç acı olmadan yorulmasam tamamı girecekti. Sonra ereksiyon kaybı oldu. Ama eminim en kısa zamanda olacak.

Ay büyük moral oldu bunu duymak, gözün aydın şimdiden! Ben de bugün parmak egzersizlerine başladım ve çok kısa bir sürede 2 parmağı birden sonuna kadar sokabilmeyi başardım. Sence bu noktada ne yapmalıyım? Eşimle mi deneyeyim? Yoksa bir-iki gün daha kendim mi devam edeyim bu şekilde?

bence eşinle dene helal olsun sana ben aylardır okuyorum burayı henüz hiç bişeye cesaret edemyrm :/

Valla ben de inanamıyorum ama yaptım yani, soktum iki parmağı da. Artık gözüm döndü çünkü, yeter yani 4 sene oldu evleneli ve psikolojik olarak dibe vurdum. Nasıl cesaret edemiyorsun? Etmişsin işte arkadaşım, yarıya kadar soktum demedin mi? Helal olsun sana, başarmana ramak kalmış! O bacak titremeleri bende de var, bakalım eşimle birlikte deneyince de titreyecek miyim? Eşimin de ereksiyonu bazen uzun sürmüyor, umarım yarıda kalmayız..

bence eşinle dene helal olsun sana ben aylardır okuyorum burayı henüz hiç bişeye cesaret edemyrm :/

Valla ben de inanamıyorum ama yaptım yani, soktum iki parmağı da. Artık gözüm döndü çünkü, yeter yani 4 sene oldu evleneli ve psikolojik olarak dibe vurdum. Nasıl cesaret edemiyorsun? Etmişsin işte arkadaşım, yarıya kadar soktum demedin mi? Helal olsun sana, başarmana ramak kalmış! O bacak titremeleri bende de var, bakalım eşimle birlikte deneyince de titreyecek miyim? Eşimin de ereksiyonu bazen uzun sürmüyor, umarım yarıda kalmayız..

yok canım ben değilim o yarıya kadar alan diğer arkadaş yazmış sana onu..ben sadece bi kaç kez zeytinyağıyla denedim ondada fiyasko oldu,bende iki yıllık evliyim aynı sizin gibi sürtünme yoluyla geçiştiriyoruz..ben senin yarıda kalacağını düşünmüyorum zaten vajıyı yaşayan eşlerde ereksiyon sorunu oluyor belli birzaman sonra ama onuda atlatacağınıza yürekten inanıyorum sen bu işi bi kaç güne halledersin ALLAHIN izniyle

Afedersin canım, forumda yeni olunca karıştırdım herhalde. Gözünü karart, parmağını çok yavaş bir şekilde sokmaya çalış. Bak ben 4 seneden sonra ilk kez deniyorum ve yaptım, yapılmayacak bir şey değil. Parmağını azıcık da olsun sokunca derin bir nefes al ve kas kendini, vajinanın senin yönlendirmenle hareket ettiğini göreceksin. Parmağın sımsıkı içeride kalacak. Sonra nefesini ver ve o esnada parmağını biraz daha ittir içeri, zaten içerisi boşluk. Yapabilirsin arkadaşım, vazgeçme.

yok canım ben değilim o yarıya kadar alan diğer arkadaş yazmış sana onu..ben sadece bi kaç kez zeytinyağıyla denedim ondada fiyasko oldu,bende iki yıllık evliyim aynı sizin gibi sürtünme yoluyla geçiştiriyoruz..ben senin yarıda kalacağını düşünmüyorum zaten vajıyı yaşayan eşlerde ereksiyon sorunu oluyor belli birzaman sonra ama onuda atlatacağınıza yürekten inanıyorum sen bu işi bi kaç güne halledersin ALLAHIN izniyle

Desteğiniz için sonsuz teşekkürler! Aslında biraz oynatma çalıştım parmağımı içimde, ama hemen kasıldım. Yarın da bugün yaptıklarımın aynısını yapayım en iyisi, biraz daha rahat edince aparata geçeyim. Peki onu nasıl yapacağım?

Kulak çöpüne peçete sar ve istediğin kalınlığa gelsin streçledim jelle ve kaydır içeri sonra artır 10 cm den sonra eş denemesi inş olur

uzun bir yazı olacak sanıp sabırla okuyup yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler:)

1,75 yıllık evliyim:) eylül aydında tedaviye başladık ve 3 ay boyunca 2 parmak çift boğuma kadar geldik hatta 2 parmak tüm parmağı bile çok rahat alabiliyordum. tam o günlerde eşimin işleri tepetaklak oldu 1 ayda 2 kez işten çıkarıldı ve alkole başladı. aramıza duvar girdi vs. tahmin edersiniz.tüm egzersizler rafa kalktı hevesim kırıldı. tam da penisle çalışmalara başlamak varken eve 4-5 defa sarhoş gelince eşim o günden bugüne hiçbirşey yapamadık. şimdi herşey yolunda iyi bir şirkette işi var alkol 1 aydır ağza sürülmüyor ancak bende heves kalmadı. doktorumuzun dediği gibi en son ön sevişme ile başlamaya çalışıyoruz ancak ne gogsume dokunmasına ne vajınama temas etmesıne tahammul edebılıyorum. sımdı ben bu seruvende en basa mı dondum? parmak egzersızlerını denedım cok rahat kendı parmagımı sokabılıyorum sorun yok ama psikolojik isteksizlik var. sanırım bu tam da vajinismus değil farklı bir sorun. ne dersiniz?

Arkadaşlar. Amerikadaki tedavilerde dilatör yada aparatlar kaldırılmış. Parmak egzersizleri daha etkili olduğu için. Çünkü dokunup inceleyip keşfetmeniz gerekiyo orayı. Ki beyin kabullensin. Buradaki amaç o. Hepimizin yardımcısı olsun rabbim...

:kkk: selam kızlar ben birbucuk yıllık evliyim ve bende bu illetle karşı karşıyaydm ama gecen hafta bu illetden kurtuldum cok şükür ..:1: hep burda derdimi paylaşıp care aramak sizlerden destek olmanızı isteyecektm fakat mail adresimin şifresini unuttugum için kayıt olamıyrdm :D nese kısmet.. bu illetden kurtulup sizle sevincimi paylaşmak dahada güzel inş hepiniz kurtulursunuz ki herkesinde dediği gibi cok basit bi olayms ve boşuna gecmiş bir bucuk yılım...

Bu güzel başlığı görünce yazmak istedim. Herkese merhaba!

Vajinismus çoğunlukla psikolajik bir sorundur. Cinsellikle ilgili her konuda olduğu gibi burada da beyin orkestra şefidir. Vajinismus, bazı fizyolojik sorunlardan kaynaklansa da bu oldukça nadir görülen bir durumdur. Bu yüzden sorununuzu konusunda uzman bir pisikolog ya da psikiyatrla çözmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Vajinismus tedavisi olan bir hastalıktır.

canım ben sıkılmadan okudum ama hepimiz aynı yollardan aynı acılardan geldik tutun buradaki arkadaşlara ben bir süre ara verdim psikolojim alt üst oldu şimdi de memlekete gideceğiz dönüşte egzersiz yapacağım inşallah katıl bizlereee başarı seni bekliyor

sanki beni anlattın okurken o kadar cok kendimi gördümki anlattıklarında..neseki ben kendim basardm ve yendim bu hastalıgı gecen hafta..ki yenmek içinde o kadar arastrmalar yaptm nette en iyi dr buldum ona gittim bi faydasını göremedim hacılar hocalar derkn bir bucuk yılım carcur oldu gitti ama cok şükür ki atlattım inş sende en kısa zamanda atlatrsn cnm

uzun bir yazı olacak sanıp sabırla okuyup yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler:)

1,75 yıllık evliyim:) eylül aydında tedaviye başladık ve 3 ay boyunca 2 parmak çift boğuma kadar geldik hatta 2 parmak tüm parmağı bile çok rahat alabiliyordum. tam o günlerde eşimin işleri tepetaklak oldu 1 ayda 2 kez işten çıkarıldı ve alkole başladı. aramıza duvar girdi vs. tahmin edersiniz.tüm egzersizler rafa kalktı hevesim kırıldı. tam da penisle çalışmalara başlamak varken eve 4-5 defa sarhoş gelince eşim o günden bugüne hiçbirşey yapamadık. şimdi herşey yolunda iyi bir şirkette işi var alkol 1 aydır ağza sürülmüyor ancak bende heves kalmadı. doktorumuzun dediği gibi en son ön sevişme ile başlamaya çalışıyoruz ancak ne gogsume dokunmasına ne vajınama temas etmesıne tahammul edebılıyorum. sımdı ben bu seruvende en basa mı dondum? parmak egzersızlerını denedım cok rahat kendı parmagımı sokabılıyorum sorun yok ama psikolojik isteksizlik var. sanırım bu tam da vajinismus değil farklı bir sorun. ne dersiniz?

Bence sen eşine kırılmış olabilirsin o süreçte.belki farkında deilsindir ama bu insanı çok etkiliyor eger eşe kurulmuşsam gönlümüzü alsada hemen istekli olunmuyor bence bitçraz eşinle vakit geçir bağınızı artırın telafi gibi yani

Back
X