• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhabalar ben ben de aranıza katılmak istiyorum çünkü 8 aydır evliyim ve aynı sorun bende de var. Hiç olmadı tam birleşme. Parmak egzersizlerimi ilk günde başardım uzun süre de yaptım hatta şu an da pnsi yarım da olsa içime alabiliyorum ama zara dayanır dayanmaz kıyameti koparıyorum. Aşırı kasılma var ben bunu yensem sorun hallolacak ama kasılma çok fazla. Herkes aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyor biliyorum da şu durum için önerisi olan var mı? :)

Merhabalar ben ben de aranıza katılmak istiyorum çünkü 8 aydır evliyim ve aynı sorun bende de var. Hiç olmadı tam birleşme. Parmak egzersizlerimi ilk günde başardım uzun süre de yaptım hatta şu an da pnsi yarım da olsa içime alabiliyorum ama zara dayanır dayanmaz kıyameti koparıyorum. Aşırı kasılma var ben bunu yensem sorun hallolacak ama kasılma çok fazla. Herkes aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyor biliyorum da şu durum için önerisi olan var mı? :)
nefes egzersizi yapmalisin canim..burnundan nefes alip agzindan muma ufler gibi nefesini ver..nefesi verirken ikin..ikindigin zaman kasilma olmayacaktir..yarisini alabiliyorum demissin..kizlik zari vajina girisinin 1.5-2cm ilerisinde.bence kizlik olayini kafana takma muhtemelen kizlik gitti;) kasildigin icin bi duvar varmis gibi gelir ve o yuzden ilerlemez pns.

Merhaba arkadaşlar bugün ilk egzersizimi yaptım
Önce orta parmak denedim, prezervatifle tamamını alabildim. Rahatlıkla git gel yapabiliyorum. Daha sonra mumla denedim onunda tamamını alabildim ve git gel yaptım. Ama uzun süre yapmak istemiyorum
Maalesef antidepresan kullanıyorum ve bu bende aşırı isteksizlik yapıyor.
Umarım süreleri uzatabilirim.
İlk gün için iyi değil mi?
supersin canim boyle devam et ;) egzersizleri de dinlenerek yapabilirsin..10 dk yap yarin saat ara ver mesela;) ben ara vermeden bir bucuk saat ugrasiyorum gunde 2 kere yapiyorum..masallah sana ;)

CANIM eşimin parmağını bi kere deneyeyim dedim sabit tutamiyor kipirdayinca da sinirlendim çek şu elini allah aşkına dedim ittim valla:confused:penisde de aynı sorunu yaşar mıyım bilmiyorum. hazır hissetmeden penise geçmemem lazım haklısın ama sabrim kalmadı artık hastalığım da yaklaştı onun için acele ediyorum :KK43:
canım benim eş denemesine geçme diye söylemedim öyle.. tabiki eşinle çalışabilirsin.. bazen hazır olup olmadığımızı bile anlayamıyoruz çünkü.. sen yine yap denemelerini.. sadece eş denemesinden korkuyorum dedin ya o yüzden dedim aparatla daha rahat çalışamadığındandır belki o korkun diye .. ne kadar rahat egzersiz.. o kadar rahat eş denemesi..yoksa asıl önemli olan eş denemesi zaten.. egzersizleri bunu kolaylaştırmak için yapıyoruz..bir de kendini şartlandırma.. bugun olcak diye hastalanmadan olsun diye.. insan panik oluyo o zaman.. olması için gayret et tabiki ama şartlandırma nacizane

Merhaba arkadaşlar bugün ilk egzersizimi yaptım
Önce orta parmak denedim, prezervatifle tamamını alabildim. Rahatlıkla git gel yapabiliyorum. Daha sonra mumla denedim onunda tamamını alabildim ve git gel yaptım. Ama uzun süre yapmak istemiyorum
Maalesef antidepresan kullanıyorum ve bu bende aşırı isteksizlik yapıyor.
Umarım süreleri uzatabilirim.
İlk gün için iyi değil mi?

Harika bir başlangıç, maşallah sana :nazar::nazar:

nefes egzersizi yapmalisin canim..burnundan nefes alip agzindan muma ufler gibi nefesini ver..nefesi verirken ikin..ikindigin zaman kasilma olmayacaktir..yarisini alabiliyorum demissin..kizlik zari vajina girisinin 1.5-2cm ilerisinde.bence kizlik olayini kafana takma muhtemelen kizlik gitti:KK66: kasildigin icin bi duvar varmis gibi gelir ve o yuzden ilerlemez pns.
Ayy gerçekten mi yaa çok mutlu ettiniz beni bu kadar ilerleme katettiğimi sanmıyodum hiç. Nefes egersizi ve ıkınma olayını deniyordum zaten ama dediğiniz şekilde deniycem artık çok çok teşekkür ederim yine yazıcam duruma göre :)

yenmeyi kadar cok istiyorum kii ama olmuyo korkum artıyo :KK43: emla kremi içine doğrumu sürdün canımm deneyeceğim baska carem kalmadı uyuşma kesin oluyo mu etkisi ne kadar sürüyo ? coknormal,

Gamzecim korkularının üzerine git, seni pes ettirmesine izin verme. Hepimiz aynı çaresizliği yaşadık, hatta pes etme, bırakma noktasına geldik fakat hep şunu düşündük ya evliliğimiz, geleceğimiz, mutluluğumuz? Egzersizler bizler için bir çıkış noktasıydı, sizler için de aynısı geçerli, bıkmadan usanmadan çalışmalarınızı tamamlayın, gerçekten korktuğunuz gibi değil, hepiniz yendikten sonra bunun mu için mi kahretmişiz kendimizi diyeceksiniz.

Dualarım sizinle..^^

Tubacım, p..sin zarı zorlayıp zorlamadığını bilemezsin, hissedemezsin canım. Aklında bu olduğu için sana öyle geliyor, rahat ol, böyle olumsuz şeyler düşünme. Gayet güzel bir aşamadasın, istersen iki parmak egzersizsini birkaç gün daha yap daha sonra eşli denemeye geçersin. Vajina sadece bir boşluk, sana hiçbir zarar veremez, her zaman olumlu düşün hayatım. Yapacağın çalışma sana korkulacak bir şey olmadığını ve kaslarını yönetmeyi öğretecek canım.

Tubacım, p..sin zarı zorlayıp zorlamadığını bilemezsin, hissedemezsin canım. Aklında bu olduğu için sana öyle geliyor, rahat ol, böyle olumsuz şeyler düşünme. Gayet güzel bir aşamadasın, istersen iki parmak egzersizsini birkaç gün daha yap daha sonra eşli denemeye geçersin. Vajina sadece bir boşluk, sana hiçbir zarar veremez, her zaman olumlu düşün hayatım. Yapacağın çalışma sana korkulacak bir şey olmadığını ve kaslarını yönetmeyi öğretecek canım.
Yok canım tabii ki ben bilemem zar durumumu en çığlık atıp eşimi itince o bana söylüyo durumu yoksa benim hissettiğim sadece acı hatta bana kalsa sanki hiç bi giriş olmuyo azıcık dışında diyorum. Şu nefes egzersizini deneyeyim ona göre devamına karar vereceğim çok sağ olun :) :KK5:

kızlar gül ağacına gidiyoruz şimdi hepiniz için dilek yazıcam vajili tüm kızlar bir an önce kolaycacık halletsinler diye..her yolu denemekte fayda var:)
kız bende dün hepımız için beyaz kağıda dileklerimi yazdım sonra suyun içine bıraktım inşallah kabul olur ... nuray sayari anlatmıştı pazartesi günü pek inanmam böyle şeylere ama gene bakalım bi :D birde bi kabın içine süt koydum sabah mayalanırsa bolluk bereket olurmuş diye sabah bi kalktım süt aynı süt hiç yoğurt felan olmamıştı :D

dün gene deneme yaptım bukez hiçç iyi olmadı eşim kızdı bana gene.. bende ortam biraz yumuşasın diye güldüm koluma bi vurdu acıttı baya sonra sende hiç ilerlemeler yok hep aynı felan diye bagırmaya başladı.. bende 1 bucuk seneye bakarsak iyim yani bukadrını hıc yapamıodum seni yaklaştırmıodum bile deyince .. alay edergibi haaaa 1 bucuk senmı olmus bende 1 ay felan sanıodum iyiki dedin demeseydin bilmezdık dedi.. ben tabi çok üzüldüm bide koluma vurmuştu ağlıodum zaten sonra hem ağladım hem deneme yaptık sonra o boşaldı kalktı gitti .. şimdide gene bişi olmamış gibi davranıo

Back
X