bende hıkayemı sıze anlatmak ıstıyorum ben 18 yasına yenı gırdım ve evlendım pıskolojıkmen cok sağlıklı bır hayatım olmadı aılem cok baskıcı bır aıleydı ve yalnız buyudum kız arkadaşım bıle doğru duzgun yoktu kı. olsa bıle ben erkenden evlendıgım ıcın kimselere soramadım konuşamadım bu korkumu severek aşık olarak evlendım ve dugunum sabahın köründe olunca halıyle düğünden sonra eve kendımı zor attım daha sonra yorgunlukdan esımle sadece sarılıp yattık ama ya sonra .. sonrası sureklı deneme cabalarımız ama herkezınde ded ıgı gıbı bı duvar vardı sankı ve aşırı bır acı esımın bana olan sevgısı yüzünden o bırakıyordu daha fazla zorlama canının yanmasını ıstemıyorum dıye velhasıl esım sankı benı artık o sekılde kabul etmıstı gerçek anlamda ılıskımız olmuyordu evet ama bı sekılde o eksıklıgımı kapatıp onu mutlu etmeye çalışıyordum ,kadın doğuma gittim devlet hastanesine benı 10 kısının olduğu yerde basından savarcasına neyın var anlat dedırttıp zorla onca ınsanı ıcınde utana sıkıla derdımı anlattırdı sonra yalandan baktı bıseyın yok gayet ıyısın şu kremı sur geçer dedı ve gonderdı denedik fakat gene olmadı ben adeta kendımı kitliyordum acaıp kasılıyordum ve titriyordum esımın yaklaşmasına bıle ızın vermıyordum daha sonra ozele gittim bak tı ıcıne ince cubuk soktu oo sende bısey yok dedı ama yasadıgım acı tarıf edılmez ve ben kendı adıma konuşmak gerekırse doktora naz edemiyorsun canın acısada cok ses edemiyorsun bu sekılde egzersız yap de dı neyse böyle böyle 3 senemız heba oldu tabı aralarda başka alternatıf seylerde denedik ama nafıle artık ınsanlar cocugunuz olmuyor mu olsun artık gıbı sıkıştırmaya başladı kı bız hemen ıstemıyorduk ama acaba cozum bebekte mı dedık belkı hamıle kalma ıstegım sayesınde bı cesaret bu sorunu cozerız dedık ve koyulduk bu işe esım sadece afedersınız ucundan ucundan 1 cm anca gırıp gırmemek arasında sürtünme yoluyla hamıle kaldım

mucızeydı sankı 3 ay denedik tam olmadı aşırı acılar ve hamıle kaldığım ay 3 kez ıcıme boşalmayla hamıle kalmıştım tam anlamıyla mucıze tabı hamılelıgım boyunca zaten olamayan seyı mumkun degıl ıstemedım hem bebegıme zarar gelır korkusu hemde acıyacak korkusuyla dünyamıza evladımız geldı oldumu 4 sene daha sonra cocugun bakımı kı sezeryan oldum onun ıyılesmesı vs derken 6cı senemize girdik suan 6 senelik evlıyız ve artık geçenlerde tak ettı canımıza yarım bır evlılık yasamaktan sıkıldık daha sonra nette araştırırken haydar dumenın bu durumlar ıcın 100de 100 cozum olan recetesını buldum nette esım hemen bulduğum gun gıttı ılacları aldı hepsı 100tl tutmus o gun denedik ve oldu şaka gibi hatta ınanmayarak yaptık ama oldu yırtılmam oldu kanamam oldu evet bı acı hıssedıyorsun ama ucundan gırerkenkı acı arasında dağlar kadar fark var bıraz pıskolojıkmen bı acı hıssettım ve bu olay 2 gun once yasandı suan yırtılmadan dolayı ıyılesmesını bekliyorum yıne deneyecegız aynı yöntemle benım en buyuk sorunum kasılmamdı onu çözmem ıcın sakınlestırıcı kasılma gıderıcıhaplar kullandım kı cok faydasını gordum ısteyene yardımcı olabılırım ınanın cok zor bı durumdu benımkı cok seyler yasadım ve kimseye dıyemedım kimseye anlatamadım herkez gayet normal bı hayatımın olduğunu duşundu kımsem olmadığı ıcın kimseye guvenıp böyle bı durumu nasıl anlatıcaksın evlendıgımın ertesı gunu kayınvalıdem kenara cekıp oldumu kızım dedı bu durumda kıme anlatıcaktım