- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
- Konu Sahibi Assrevvyaa
-
Onlara kulak asma canm benm dediğim gibi eskiler istekle yada severek evlenmedklernden dolayı e bide yaşam şartlarndan dolayıda zoelk görmş kadınlar..erkeklerde desen böyle anlayş yokmuş bilinçli değillermiş afedersin hurraa saldırır gibi yaşatmş kadıblara çoğu bu olayı..oyuzden çok yıpranmşlar ama biz çokşükr hem bilnçliyiz hem eşlermizi swviyoruz hem eşlermiz anlayşlııİnşallah herkez yener inşallah şuan içimde bi umut oldu beynimdeki korkuları yenemiyorum çocukluktan beri söylenen şeyler yüzünden yapamıyorum cesarete ihtiyacım var sadece sende bende diğerlerinde inşallah kurtulur bian önce
Aynen çok şükür eşim olmasaydı ben yıkılırdım inan ama onun içinde zor oluyor artık az değil birbuçuk yıl oldu belki bu sitede daha uzun olanlarda vardır allah yardım etsin herkeze. Çok sağol zam ayırdın bu yazdıklarınız hepsini okuyacağım cesaret toplayacağım yine deneyeceğim inşallah olurOnlara kulak asma canm benm dediğim gibi eskiler istekle yada severek evlenmedklernden dolayı e bide yaşam şartlarndan dolayıda zoelk görmş kadınlar..erkeklerde desen böyle anlayş yokmuş bilinçli değillermiş afedersin hurraa saldırır gibi yaşatmş kadıblara çoğu bu olayı..oyuzden çok yıpranmşlar ama biz çokşükr hem bilnçliyiz hem eşlermizi swviyoruz hem eşlermiz anlayşlıı
Nasıl yendin evde kendi başınamı peki altı ay beklemeye değdimi korkulacak kadar varmıymış acısı felan6 aylık evliyim bende yeni yendim korkulacak bişey yok yani
Teşekkür ederim cevap verdiğin için tekrar deneyeceğim pes etmeyeceğim sizlerle konuşunca biraz cesaret aldım rahatladım da sanki kimseye anlatamıyorum buraya üye olunca Benim gibi bu sorunu yaşayan insanların oldugumu ve atlattıgını görünce rahatladım inşallah bende atlatanlardan olurumEşin sen hazır olmadan abanmadıkça acı filan olmaz canım. Ben acı filan hissetmedim sadece ufak bir zorlanma hissettim. Kan da gelmedi sadece sonrasında tuvalete gittiğimde peçeteye pembe bir leke geldi. Acıya odaklanma zevke odaklan. Orası dar filan değil oradan kocaman bebek çıkıyor :) öncelikle ıslaklık olarak tam hazır olmadan ilişkiye girmeyi denemeye başlama.
Karanlıkta kalçanın altına yastık koyarak ve tam birleşme anında hafif ıkınarak yapmayı deneyebilirsin.
Teşekkür ederim cevap verdiğin için tekrar deneyeceğim pes etmeyeceğim sizlerle konuşunca biraz cesaret aldım rahatladım da sanki kimseye anlatamıyorum buraya üye olunca Benim gibi bu sorunu yaşayan insanların oldugumu ve atlattıgını görünce rahatladım inşallah bende atlatanlardan olurum
Altı ay beklemedim canım bi süre bazı sebeplerden aksadı 2bucuk aylıkken psikiyatri dr gittim egzersizler filan verdi onları yaptım sonra dr gitmeyi bıraktım bu sayfayi buldum bi kaç arkadaşın denemlerini gördüm uyguladım yendim zor ve korkulacak bişey degil yani bunu yenince anlıyo insanNasıl yendin evde kendi başınamı peki altı ay beklemeye değdimi korkulacak kadar varmıymış acısı felan
Merhabalar iyi geceler yeni üye oldum umarım dogru yere paylaşım yapıyorum dur onbeş aylık evliyim vajinismus hastasıyım bu sorunu atlatan arkadaşlar varsa nolur bana yardım edin ilişki olduktan sonra öyle şakır şakır kanama oldumu dayanamayacağınız ağrı oldumu sonra ne oldu nasıl oldu bi yol gösterin lütfen parmak egzersizleri yapamıyorum psikolog desteği aldım işe yaramadı vajinismus alanında doktorlarla görüştüm hem ildışındalar hem çok pahalı lar bende bu siteye geldim cesarete destege ihtiyacım var düşündüm ki beni benim gibi olanlar anlar yenenler evde nasıl yandiniz nolur yardım edin...
Bende onunla yendim.gercekten cok basarili :)Bende 15 aylik evliyim ve gectigimiz carsamba günü Rabbime cok şükür bu hastalığı doktorum sayesinde cok kolay bi sekilde yendim.
Vajinusmus malesef insanın kendi başına yenebileceği bi hastalık degil. Alaninda uzman bi doktor yardımıyla cok kisa sürede yenebilirsin. Benim sana tavsiyem erteleme ve biran önce doktora git. Ben bunun icin cok araştırma yaptım ve araştırmalarım sonucu REYYAN ÖZCAN TEMIZKAN i buldum ve iyiki onu buldum cok kolay bi sekilde 4 aktif seansta bu hastalığı yendim. Reyyan hoca her hastanin kendine göre bi tedavi yolu izliyo.
Benim demem o ki canim kardesim biran önce doktora git. Inanki keske daha önce gelseydim diyeceksin
Parmak egzersizlerini neden yapmıyorsunuzMerhabalar iyi geceler yeni üye oldum umarım dogru yere paylaşım yapıyorum dur onbeş aylık evliyim vajinismus hastasıyım bu sorunu atlatan arkadaşlar varsa nolur bana yardım edin ilişki olduktan sonra öyle şakır şakır kanama oldumu dayanamayacağınız ağrı oldumu sonra ne oldu nasıl oldu bi yol gösterin lütfen parmak egzersizleri yapamıyorum psikolog desteği aldım işe yaramadı vajinismus alanında doktorlarla görüştüm hem ildışındalar hem çok pahalı lar bende bu siteye geldim cesarete destege ihtiyacım var düşündüm ki beni benim gibi olanlar anlar yenenler evde nasıl yandiniz nolur yardım edin...
Nerde bu Reyyan hoca kayseride mi ben il dışına gidemiyorum dshs öncede bi erkek doktorla çalıştım olmadıBende 15 aylik evliyim ve gectigimiz carsamba günü Rabbime cok şükür bu hastalığı doktorum sayesinde cok kolay bi sekilde yendim.
Vajinusmus malesef insanın kendi başına yenebileceği bi hastalık degil. Alaninda uzman bi doktor yardımıyla cok kisa sürede yenebilirsin. Benim sana tavsiyem erteleme ve biran önce doktora git. Ben bunun icin cok araştırma yaptım ve araştırmalarım sonucu REYYAN ÖZCAN TEMIZKAN i buldum ve iyiki onu buldum cok kolay bi sekilde 4 aktif seansta bu hastalığı yendim. Reyyan hoca her hastanin kendine göre bi tedavi yolu izliyo.
Benim demem o ki canim kardesim biran önce doktora git. Inanki keske daha önce gelseydim diyeceksin
Değdiremiyorum çekiyorum kendimi birde istiyorum ki eşimle olsun doğal olsun herkez yapıyor kimse ölmüyor bende yapabilirim tek sorunum cesaretsizlik çok korksak ve cesaretsiz biriyim sadece bu sorunu atlatan arkadaşlardan nasıl atlattıklarını öğrenmek için konu açtım inşallah umudum var bende yeneceğiz olacak yani inşallahParmak egzersizlerini neden yapmıyorsunuz
İnşallah Allah şifa versin . Parmak egzersizlerini eşiniz yapsa naçizane tavsiyemDeğdiremiyorum çekiyorum kendimi birde istiyorum ki eşimle olsun doğal olsun herkez yapıyor kimse ölmüyor bende yapabilirim tek sorunum cesaretsizlik çok korksak ve cesaretsiz biriyim sadece bu sorunu atlatan arkadaşlardan nasıl atlattıklarını öğrenmek için konu açtım inşallah umudum var bende yeneceğiz olacak yani inşallah
Bende onunla yendim.gercekten cok basarili :)
Nerde bu Reyyan hoca kayseride mi ben il dışına gidemiyorum dshs öncede bi erkek doktorla çalıştım olmadı
Değdiremiyorum çekiyorum kendimi birde istiyorum ki eşimle olsun doğal olsun herkez yapıyor kimse ölmüyor bende yapabilirim tek sorunum cesaretsizlik çok korksak ve cesaretsiz biriyim sadece bu sorunu atlatan arkadaşlardan nasıl atlattıklarını öğrenmek için konu açtım inşallah umudum var bende yeneceğiz olacak yani inşallah
Ben 2 yılık. Evliyim online tedavi görüyorum yurtdisinda yaşadığım için. Son aşamadayiz ama bende bir türlü eşli deneme olmuyor. Yeterince istek mi yok islaklik mi yok anlamıyorum. Hayalimde hep kolayca olacakmış gibi ama eşimle on sevisme'den sonra demelerde takılıyorum girişteBende onunla yendim.gercekten cok basarili :)
Zaten bu denemelerde istek olmazki.bol kayganlastirici kullan yarari olcaktirBen 2 yılık. Evliyim online tedavi görüyorum yurtdisinda yaşadığım için. Son aşamadayiz ama bende bir türlü eşli deneme olmuyor. Yeterince istek mi yok islaklik mi yok anlamıyorum. Hayalimde hep kolayca olacakmış gibi ama eşimle on sevisme'den sonra demelerde takılıyorum girişte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?