- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
- Konu Sahibi Assrevvyaa
-
Sizede egzersiz veriyomuydu neler yaptınız meselaEvet gercekten cok başarılı hayatımda asla unutamayacagim bi insan
Sizede egzersiz veriyomuydu neler yaptınız mesela
Bilmiyorum size ne yaptırdılar yada kendilerimi uyguladı.Egzersiz dediginiz kegel ve ıkınma egzersizi mi
Parmak yerine aparat yap bence.parmak bana itici gelmisti.Bilmiyorum size ne yaptırdılar yada kendilerimi uyguladı.
Bana sürekli masaj parmak egzersizi veriliyo
Bilmiyorum size ne yaptırdılar yada kendilerimi uyguladı.
Bilmiyorum size ne yaptırdılar yada kendilerimi uyguladı.
Ben 2 yılık. Evliyim online tedavi görüyorum yurtdisinda yaşadığım için. Son aşamadayiz ama bende bir türlü eşli deneme olmuyor. Yeterince istek mi yok islaklik mi yok anlamıyorum. Hayalimde hep kolayca olacakmış gibi ama eşimle on sevisme'den sonra demelerde takılıyorum girişte
Ben 2 yılık. Evliyim online tedavi görüyorum yurtdisinda yaşadığım için. Son aşamadayiz ama bende bir türlü eşli deneme olmuyor. Yeterince istek mi yok islaklik mi yok anlamıyorum. Hayalimde hep kolayca olacakmış gibi ama eşimle on sevisme'den sonra demelerde takılıyorum girişte
Psikiyatris desteği alıyorum. Ama bu egzersizler sıkıyo beni.Kendi kendine yenen cok kisi var onları tebrik ediyorum gerçekten cok büyük bi başarı. Ama herked kendi yenecek diye bi şart yok. Bunu imkansız olarak görmemek lazım. Cok kolaymis atlatmak kendimde gördüm basari videolarini dinlerken onlar yaptı ama ben yapamam diye gittim 4 seans sonunda esli deneme yaptık ve nasil olduğunu hic anlamadim. Bi baktim kan gelmis esimde bende mutluluktan ağladık oldu diye.
Psikiyatris desteği alıyorum. Ama bu egzersizler sıkıyo beni.
Acaba doğru yoldamıyım jinekoloğamı gitmem gitmeliydim diyede endile ediyorum.
Duygularım çok karmaşık
Kegel nasıl oluyo?
Benim olduğum yerde 2 kişi var ilgilenen biri jinekolog diğeri psikiyatris.3 saniye cis tutar gibi sık 6 saniye bırak kegel egzersizi bu. Bu psikiatrik bi sıkıntı degil tamamen. Çünkü sen nasıl korkuyorsan vajinada korkuyo kendi kendini kasiyo artik kendi kendine hareket ediyo senin istegine göre degil. Benim doktorum kadin doğum uzmaniydi jinekologdu ama her jinekolog bu tedaviyi yapamaz onun vajinusmus üzerine sertifikası vardı. Sen hangi sehirdesin
Benim olduğum yerde 2 kişi var ilgilenen biri jinekolog diğeri psikiyatris.
Doktoruma şuan olumlu yada olumsuz bişey diyemiyorum çok yeni daha ben karışığım biraz kafam çok dolu
Evet başladım artık devam edecem. Benim kafam çok karışık sadece. İnş biter bu saçmalıkTedavi daha yeniyse biraz ilerlemesini bekle canim o zaman ondan sonra olmazsa jinekologa gidersin
Merhabalar iyi geceler yeni üye oldum umarım dogru yere paylaşım yapıyorum dur onbeş aylık evliyim vajinismus hastasıyım bu sorunu atlatan arkadaşlar varsa nolur bana yardım edin ilişki olduktan sonra öyle şakır şakır kanama oldumu dayanamayacağınız ağrı oldumu sonra ne oldu nasıl oldu bi yol gösterin lütfen parmak egzersizleri yapamıyorum psikolog desteği aldım işe yaramadı vajinismus alanında doktorlarla görüştüm hem ildışındalar hem çok pahalı lar bende bu siteye geldim cesarete destege ihtiyacım var düşündüm ki beni benim gibi olanlar anlar yenenler evde nasıl yandiniz nolur yardım edin...
Nasıl oldu canın acıdım mesala nasıl bir acı sinek ısırmasımı gibimi sen nasıl atlattın nolur biri bana yardım etsin okadar çok ihtiyacım varki biri ile konuşmaya kimseye söyleyemiyorum artık taşıyamıyorum dayanamıyorum sizler yani bu sıkıntıyı yaşayanlar anlar beni nolur nasıl yaptıysanız başarsıysanız anlatın
Merhabalar iyi geceler yeni üye oldum umarım dogru yere paylaşım yapıyorum dur onbeş aylık evliyim vajinismus hastasıyım bu sorunu atlatan arkadaşlar varsa nolur bana yardım edin ilişki olduktan sonra öyle şakır şakır kanama oldumu dayanamayacağınız ağrı oldumu sonra ne oldu nasıl oldu bi yol gösterin lütfen parmak egzersizleri yapamıyorum psikolog desteği aldım işe yaramadı vajinismus alanında doktorlarla görüştüm hem ildışındalar hem çok pahalı lar bende bu siteye geldim cesarete destege ihtiyacım var düşündüm ki beni benim gibi olanlar anlar yenenler evde nasıl yandiniz nolur yardım edin...
Merhaba, 10 yıllık evliyim ve vajinismus hastasıydım. Aslında Dr. Murat Ulusoy'u 8 yıl önce keşfetmiş olmamıza rağmen önce maddi zorluklar yüzünden, sonra da acaba kandırılır mıyız düşünceleri yüzünden kendisine gidişimizi sürekli erteledik. (ki bunun için şuan çok pişmanım) Sonra bir kaç gece önce eşimle yine olumsuz bir ilişki girişimi yaşadıktan sonra bu işi daha fazla ertelemeyelim, en fazla para ve zaman kaybederiz deyip sabah hemen Dr. Murat Ulusoy'u aradık ve randevu alarak yola koyulduk. Akşam 5 gibi ofisine vardığımızda içimde hala belli kuşkular, acabalar, korkular vardı. Mütevazi ofisi, samimi tavrıyla karşıladı bizi. Önce bizi tanımak için sorular sordu. Sonra da uygulayacağı tedavi hakkında bilgiler verdi. O gün 3-4 saat ofisinde önce hipnoz tedavisiyle telkinlerde bulundu. Sonra da muayenehanesinde jinekolojik muayene ve çeşitli aparatlarla tedavi uyguladı. Kızlık zarımın diğerlerinden farklı ve çatallı olduğunu öğrendim. Bir aparatla onu kolayca tedavi etti. Bu aşamaların hepsinde eşim de yanımdaydı ve beni rahatsız edecek hiçbir durum olmadı. Çünkü herşeyden önce yanımda bir doktor vardı. Çok az miktarda kanama oldu ama asla düşündüğüm gibi korkutucu değildi. Bana evlenmeden önce anlatılan çarşaf çarşaf kan hikayelerinin ne kadar yersiz olduğunu bire bir yaşayarak yanlışlığını öğrendim. Doktor beyin anlattıklarıyla ve telkinleriyle kendimi tanıdım. Beynimde büyüttüğüm herseyin ne kadar da anlamsız olduğunu farkettim. Küçük aparattan büyük aparata doğru nefesle tek tek hepsinin vajinama nasıl kolayca giriş çıkış yaptığını görüp öğrendikçe cesaretim arttı. Fiziksel aşamayı başarılı bir şekilde geçmiştim. Sonra otele geri dönmemizi ve verdiği parmak egzersizlerini eşimle birlikte yapmamızı istedi bizden. Bir de film verdi bilgilenmemiz için onu izleyin dedi. Otelde parmak egzersizlerini yaptık eşimle. Filmi de izledik. Tabi doktor bey istediğimiz zaman onu arayabileceğimizi mesaj atabileceğimizi söyleyerek her zaman yanımızda olduğunu hissettirdi bize. Ertesi sabah saat 10'da doktor beyin ofisine tekrar gittik. Sırada son aşama vardı. Bana yeniden hipnoz ve telkinlerle korkularımdan uzaklaşmamı, içimdeki gücü farketmemi sağladı. Seans bitince otele geri dönmemizi ve bu kez yine parmak egzersizlerinden sonra ilişkiye girmeyi denememizi söyledi. Otele dönüp doktorun söylediklerini harfiyen yaptık. Zorlandığım her an doktorun bana söylediklerini düşündüm sürekli. O büyük aparat girebildiyse penis de rahatlıkla girebilir diye kendimi telkin etmeye devam ettim. Önce eşim yine olmayacak psikolojisiyle tedirgin oldu ama sonra önsevişmeyle herseyi akışına bıraktık ve hala inanamadığım ilişki gerçekleşti. Olduğu an inanmayıp elimle kontrol ettim. Bu kadar kolay olamaz deyip bir kaç kez eşime emin misin girdi mi diye sordum. Tabi ki gözyaşlarımı tutamadım. 10 yıldır aramızda bir duvar olan, ilişkimizi çıkmaza sürükleyen bu sorun puf diye uçup gitmişti. Dr Murat Ulusoy bizce mucizevi bir insan. Burada okuduğumda gerçek kişiler değildir bunları yazanlar diye düşündüm. Hatta para karşılığı yazılmış bile olabilir dedim eşime. Ama şuan herkesin ne kadar gerçek cümleler kurduğunu anlayabiliyorum. Kurtulduk. Benim gibi bu sorunu yaşayan çok fazla kadın ve çift var biliyorum. Denemekten hiçbirşey kaybetmezsiniz ama denemezseniz yıllarınızı ve sağlıklı bir insan olma şansınızı kaybedebilirsiniz.. Kendinizi yalnız hissetmeyin. Türkiye'de ve tüm dünyada bu sorunu yaşayan yüzlerce kadın var.
Filmin ismi neydi inşallah bizlerde yenerizMerhaba, 10 yıllık evliyim ve vajinismus hastasıydım. Aslında Dr. Murat Ulusoy'u 8 yıl önce keşfetmiş olmamıza rağmen önce maddi zorluklar yüzünden, sonra da acaba kandırılır mıyız düşünceleri yüzünden kendisine gidişimizi sürekli erteledik. (ki bunun için şuan çok pişmanım) Sonra bir kaç gece önce eşimle yine olumsuz bir ilişki girişimi yaşadıktan sonra bu işi daha fazla ertelemeyelim, en fazla para ve zaman kaybederiz deyip sabah hemen Dr. Murat Ulusoy'u aradık ve randevu alarak yola koyulduk. Akşam 5 gibi ofisine vardığımızda içimde hala belli kuşkular, acabalar, korkular vardı. Mütevazi ofisi, samimi tavrıyla karşıladı bizi. Önce bizi tanımak için sorular sordu. Sonra da uygulayacağı tedavi hakkında bilgiler verdi. O gün 3-4 saat ofisinde önce hipnoz tedavisiyle telkinlerde bulundu. Sonra da muayenehanesinde jinekolojik muayene ve çeşitli aparatlarla tedavi uyguladı. Kızlık zarımın diğerlerinden farklı ve çatallı olduğunu öğrendim. Bir aparatla onu kolayca tedavi etti. Bu aşamaların hepsinde eşim de yanımdaydı ve beni rahatsız edecek hiçbir durum olmadı. Çünkü herşeyden önce yanımda bir doktor vardı. Çok az miktarda kanama oldu ama asla düşündüğüm gibi korkutucu değildi. Bana evlenmeden önce anlatılan çarşaf çarşaf kan hikayelerinin ne kadar yersiz olduğunu bire bir yaşayarak yanlışlığını öğrendim. Doktor beyin anlattıklarıyla ve telkinleriyle kendimi tanıdım. Beynimde büyüttüğüm herseyin ne kadar da anlamsız olduğunu farkettim. Küçük aparattan büyük aparata doğru nefesle tek tek hepsinin vajinama nasıl kolayca giriş çıkış yaptığını görüp öğrendikçe cesaretim arttı. Fiziksel aşamayı başarılı bir şekilde geçmiştim. Sonra otele geri dönmemizi ve verdiği parmak egzersizlerini eşimle birlikte yapmamızı istedi bizden. Bir de film verdi bilgilenmemiz için onu izleyin dedi. Otelde parmak egzersizlerini yaptık eşimle. Filmi de izledik. Tabi doktor bey istediğimiz zaman onu arayabileceğimizi mesaj atabileceğimizi söyleyerek her zaman yanımızda olduğunu hissettirdi bize. Ertesi sabah saat 10'da doktor beyin ofisine tekrar gittik. Sırada son aşama vardı. Bana yeniden hipnoz ve telkinlerle korkularımdan uzaklaşmamı, içimdeki gücü farketmemi sağladı. Seans bitince otele geri dönmemizi ve bu kez yine parmak egzersizlerinden sonra ilişkiye girmeyi denememizi söyledi. Otele dönüp doktorun söylediklerini harfiyen yaptık. Zorlandığım her an doktorun bana söylediklerini düşündüm sürekli. O büyük aparat girebildiyse penis de rahatlıkla girebilir diye kendimi telkin etmeye devam ettim. Önce eşim yine olmayacak psikolojisiyle tedirgin oldu ama sonra önsevişmeyle herseyi akışına bıraktık ve hala inanamadığım ilişki gerçekleşti. Olduğu an inanmayıp elimle kontrol ettim. Bu kadar kolay olamaz deyip bir kaç kez eşime emin misin girdi mi diye sordum. Tabi ki gözyaşlarımı tutamadım. 10 yıldır aramızda bir duvar olan, ilişkimizi çıkmaza sürükleyen bu sorun puf diye uçup gitmişti. Dr Murat Ulusoy bizce mucizevi bir insan. Burada okuduğumda gerçek kişiler değildir bunları yazanlar diye düşündüm. Hatta para karşılığı yazılmış bile olabilir dedim eşime. Ama şuan herkesin ne kadar gerçek cümleler kurduğunu anlayabiliyorum. Kurtulduk. Benim gibi bu sorunu yaşayan çok fazla kadın ve çift var biliyorum. Denemekten hiçbirşey kaybetmezsiniz ama denemezseniz yıllarınızı ve sağlıklı bir insan olma şansınızı kaybedebilirsiniz.. Kendinizi yalnız hissetmeyin. Türkiye'de ve tüm dünyada bu sorunu yaşayan yüzlerce kadın var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?