- Konu Sahibi Kartalice35
-
kizlar hera ya giden var m sulayman eserdag a lutfen acil yazin
Canım bize nasıl başardığını anlatırmısın nasıl bir tedavi bu 3 günde olduBende orda tedavi oldumm
Kesin cözüm 3 günde hemde
Vakit kaybetmeyin kizlar
Hera klinige gidin..
BEn konyadayim gidemem mesela bize neler yaptigini anlatrmisn 3 gund nasil basardinBende orda tedavi oldumm
Kesin cözüm 3 günde hemde
Vakit kaybetmeyin kizlar
Hera klinige gidin..
BEn konyadayim gidemem mesela bize neler yaptigini anlatrmisn 3 gund nasil basardin
Aşama aşama yaptim ama kizlar inanin parmağı yapan ilişkiyi de yapar 2senem boşa gitti iki parmağı esinizlede yapabilirsnz kendin yapmaktan daha kolay ve iliskiye daha yakinMrb parmak egzersizi ile nasil yendiniz acaba ben yapiyorum ama hala aşamadım.
Durumuna gercekden cook üzüldüm peki bu gittiniz yer ücretlimiydi?Eğer İstanbuldaysanız asla Çapa Tıp Fak.polikliniği tavsiye etmiyorum.. Beni bir jinekolog yönlendirmişti.. Başlangıç seviyesindeki hastalığım daha kötüye gitti sayelerinde.. Aparat tedavisine başladık.. Ev ödevleri veriyordu.. Poliklinikte dr yaptığı egzersizi ben evde yapamadığım halde daha o aşamayı çözmeden bir iki numara daha büyük aparata geçiyordu dr.. Derdimi hiç anlatamadım.. Her anlatmaya çalıştığımda yada uygulamamla ilgili bir soru sorduğumda sürekli tersledi, azarladı, küçümsedi dr.. Eşinle gel dedi en baştan.. Eşim işinden zamanından ayırıp geldi yeter ki iyileşelim diye ama tedavi esnasında yanıma almadı.. Evde beraber yapacağımız egzersizler olmasına rağmen eşimi bilgilendirmedi.. Hep dilimin döndüğünce ben anlattım.. Dolayısı ile 3 numaralı aparata geçemedim.. Yolda yürürken bile sanki aparatla dolaşıyormuşum gibi hissetmeye ve canım yanmaya başladı.. Bunu dr söylediğimde beni resmen başından attı.. Tedaviyi bırakıyorum bu şekilde devam etmem dedi.. Ve yine Çapada bir psikiyatra yönlendirdi.. Psikiyatr da aynı tedaviyi uygulayacağını söyledi.. O da eşimi bana karşı kışkırtmaya çalıştı.. Eşiniz sizi reddediyor siz buna nasıl sessiz kalıyorsunuz vs diyerek.. Allahtan ki eşim en büyük destekçim.. Dr ağzının payını verdi.. Ne demek istiyorsunuz siz? Eşim elinde olsa yapar mı bunu ayrıca neden ona tepki gösterecekmişim koca dünyada bir tek benim eşim mi yaşıyor sanki bunu diyerek kızdı.. Benim için de hayal kırıklığı oldu tabi.. Umutsuzluk, isteksizlik ve gözyaşlarına boğulduğum daha kötü geceler başladı.. Siz siz olun emin olmadığınız her dr'a emanet etmeyin kendinizi.. Yeteneksiz, vicdansız, egosu yüksek olan dr lar bırakın iyileştirmeyi daha kötü olmanıza vajinismusun daha da ilerlemesine sebep oluyorlar..
Yok arkadaşım ücretli değildi.. Devletin ssk lı tedavisiDurumuna gercekden cook üzüldüm peki bu gittiniz yer ücretlimiydi?
Peki hicmi ilerleme olmadi hala aynimi durumunYok arkadaşım ücretli değildi.. Devletin ssk lı tedavisi
Evet.. O zamana göre biraz toparladım tabi.. O zamanlarda psikolojim daha kötü olmuştu.. Aparatla dolaşıyormuşum gibi hissediyordum.. O bölgede kuruluk yaşamaya başlamıştım.. Olur olmaz herşeye ağlıyordum.. Şimdi daha iyiyim.. Biraz daha toparladım..Peki hicmi ilerleme olmadi hala aynimi durumun
Ben de klinikte atlattim size yardimci olailirm cok cektim bende cunku gercekten basarmak istiyorsaniz bana ozelden yazin elimden geleni yapmak isterim
Eyerki durumun varsa Hera klinige Süleyman eserdagya gitmeni tavsiye ediyorum..bende bu dertten süleyman bey sayesinde kurtuldum cok sükrMerhaba arkadaslar ben uzun suredir takip ediyorum siteden nasil yenerim diye bu hastaligi,bugun sizlerden destek ve deneyimlerinizi daha yakindan almak icin kayit oldum. ben 5 yillik evliyim 9 yillik sevgililik surecinden sonra evlendik birbirimizi cok seviyoruz fakat maalesef benim korkularimdan ve kendimi kasmamdan dolayi olmuyor. parmak egzersizi denedim aadece serce parmak 2 cm kadar girdi devami olmadi. esim cok anlayisli uzerime benim daha kotu olmamdan korktugu icin gelmiyor. fakat ben artik onunda uzerime gelmesini istiyorum destek istiyorum beni kendi halime birakinca daha cok caresiz hissediyorum. aile deseniz hepsi cocuk yapmam gerektigini soyluyor onlar cocuk dedikce icim aciyor kimselere soyleyemiyorum derdimi yasim 32 artik kurtulmak istiyorum bu illetten.
Tavsiyeniz icin tesekkurler ama ben doktora gidecegimi hic sanmiyorum kendim kurtulmak istiyorum. basari oykulerini okudukca yurekleniyorum bu sefer olacak diyorum ama yine yapamiyorum maalesef. iliski sirasinda bile kendimi veremiyorumki rahatlatamiyorum kendimi.Eyerki durumun varsa Hera klinige Süleyman eserdagya gitmeni tavsiye ediyorum..bende bu dertten süleyman bey sayesinde kurtuldum cok sükr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?