- 20 Aralık 2016
- 3
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi Kartalice35
-
Yardım ederiz tabi canimBana yardım eder misiniz bende 2 yıldır vajinismus hastasiyim
Lütfen yardım edin. Bu sorunu nasıl astiniz ???Yardım ederiz tabi canim
Özelden konuşalım istersenLütfen yardım edin. Bu sorunu nasıl astiniz ???
Bana yardım eder misiniz bende 2 yıldır vajinismus hastasiyim
Aparata tamamen alıştıysan deneyebilirsin. Öncesinde gevşeyici şeyler yap ön sevişmeyle zaten rahatlıyosun sonra sen üstte ol. ıkın ve yavaşça otur. Ama ay olmayacak diye hemen geri çekme karalı ol. İlla hepsi girecek diye acele etmeyin. Başı bile girse büyük başarı. Sonraki denemelerde gerisi geliyor. Sen bile anlamıyorsun. Yalnız en önemlisi eşin parmak soktuğunda artık rahatsız olmaman. Yani eşine ait birşeyin vücuduna girmesini bilinç altının kabul ettiğine eminmisin? eğer öyleyse işin kolay.kızlar bende yaklaşık bir ay kadar önce parmak egzersizi yapamadığımdan bahsetmiştim. hiç yapabileceğimi de sanmıyordum. 2 hafta önce kadar eşim denedi parmağıyla ve oldu hic hissetmedim inanamadım. o bile nasıl rahatlattı, nasıl mutlu oldum. psikolojik olarak.. yaşayan bilirr.. sonra tek parmak denedik yine , çift denedik yarıya kadar oldu. tabi yine kasıyorum. bir aparat vardı bende parmaktan daha büyük ve kalın cok değil de, sonra onu da denedim ve onu da yapabildim. ve su an daha umutluyumm.. ama henuz ilişki olarak denemedik. denemeyi düşünüyorum.. olur mu dersiniz? umarımm olur biter , kurtulurum, kurtuluruz inşallah :) iyi akşamlar..
Merhaba..o aşamada bende günlerce bekledim..çok sinir bozucu oluyo. Biz şöyle bişey yaptık.yaptığımız sey dogrumu bilmiyoRum tabi.. ben aparati içime yerlestirdikten sonra bacaklarım ayrık yaklaşık yarım saat yattım tv izledim, bu forumda yazılanlara baktım, tabletten sürekli rahmin yapısını pelvik kaslarıni falan inceledim sonra çıkartıp azcık zeytinyağı kullanarak hemen ilişkiye girdik belimin altina yastik koyduk birde..çok şükür oldu.istersen bi araştır sakıncası yoksa dene.Vallahi kafayı yicem ya aparatla olurken eşle neden olmaz
Merhaba..o aşamada bende günlerce bekledim..çok sinir bozucu oluyo. Biz şöyle bişey yaptık.yaptığımız sey dogrumu bilmiyoRum tabi.. ben aparati içime yerlestirdikten sonra bacaklarım ayrık yaklaşık yarım saat yattım tv izledim, bu forumda yazılanlara baktım, tabletten sürekli rahmin yapısını pelvik kaslarıni falan inceledim sonra çıkartıp azcık zeytinyağı kullanarak hemen ilişkiye girdik belimin altina yastik koyduk birde..çok şükür oldu.istersen bi araştır sakıncası yoksa dene.
Canım ben bir iki haftaya yakın aparatla çalıştım aparat artık kayganlastirici sürmeden bile çok rahat şekilde girmeye başladı. Ama eşli denediğimizde o kasların olduğu yerden ilerisi olmuyodu. Sonra eşim dedi bide öyle mi denesek diye.evde otururken bile bacaklarimi actim kegel egzersizi yaptım günde 2-3 kere. Sonra bu şekilde aparati beklettim. İlişki öncesinde aparati çıkardıktan sonra yaklaşık 10 kere burnundan nefes alıp uzun uzun verdim..vallahi bak acı hissetmedim hatta herkes yazıyo ya bu kadar kolay miymis diye bende dedimm. Birde rahmin yapısını tam olarak ilişki olayını Google'de görsellerde inceledim. Rahim nerede kaslar nerede, biz nerede takılıyoruz zaten onları inceleyince kafamda rahatladım. İlişki sırasında zorlanacak olursan ikinma çok iyi geliyo. İnşallah en kısa sürede asarsinacı falan hissetmedinmi?
tşk ederim inşalahCanım ben bir iki haftaya yakın aparatla çalıştım aparat artık kayganlastirici sürmeden bile çok rahat şekilde girmeye başladı. Ama eşli denediğimizde o kasların olduğu yerden ilerisi olmuyodu. Sonra eşim dedi bide öyle mi denesek diye.evde otururken bile bacaklarimi actim kegel egzersizi yaptım günde 2-3 kere. Sonra bu şekilde aparati beklettim. İlişki öncesinde aparati çıkardıktan sonra yaklaşık 10 kere burnundan nefes alıp uzun uzun verdim..vallahi bak acı hissetmedim hatta herkes yazıyo ya bu kadar kolay miymis diye bende dedimm. Birde rahmin yapısını tam olarak ilişki olayını Google'de görsellerde inceledim. Rahim nerede kaslar nerede, biz nerede takılıyoruz zaten onları inceleyince kafamda rahatladım. İlişki sırasında zorlanacak olursan ikinma çok iyi geliyo. İnşallah en kısa sürede asarsin
Canım bide parmak olayı bana çok tuhaf geliyodu, parmağı yapamadım mesela. Benim kizlik problemim yoktu ama iliskide kasiliyordum.İlk başta forumu okudum kegel egzersizlehine başladım sonra rahmin yapısını inceledim internette. Bunları yaptıktan sonra rimeli strecle sarıp zeytinyağı sürerek rimelle denedim. İlk yapmışım belki 15 dakika sürdü ama ise yaradı.yılbaşına doğru yendim ben vajini. Emin değilim ama galiba hamileyim adetim gecikti.Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder, ilk aparatla aldıktan sonra inanki hiç acısı yok sadece doğru nefes al.burnundan nefes al, uzun uzun ağzından nefesini verirken aparatla deneme yapabilir. Nefes verdiğin zamanlar aparati ilerler bunu unutma.bide ikindigin zamantşk ederim inşalah
senin yerinde olmak isterdimCanım bide parmak olayı bana çok tuhaf geliyodu, parmağı yapamadım mesela. Benim kizlik problemim yoktu ama iliskide kasiliyordum.İlk başta forumu okudum kegel egzersizlehine başladım sonra rahmin yapısını inceledim internette. Bunları yaptıktan sonra rimeli strecle sarıp zeytinyağı sürerek rimelle denedim. İlk yapmışım belki 15 dakika sürdü ama ise yaradı.yılbaşına doğru yendim ben vajini. Emin değilim ama galiba hamileyim adetim gecikti.Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder, ilk aparatla aldıktan sonra inanki hiç acısı yok sadece doğru nefes al.burnundan nefes al, uzun uzun ağzından nefesini verirken aparatla deneme yapabilir. Nefes verdiğin zamanlar aparati ilerler bunu unutma.bide ikindigin zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?