- 22 Kasım 2016
- 79
- 8
- 1
- 34
- Konu Sahibi Kartalice35
-
kasmama engel olamıyorum .. her sfeerinde kasmıcam diyorum ama olmuyo..Kendin yen bence canm
Cnm nefes al ver biraz birazkasmama engel olamıyorum .. her sfeerinde kasmıcam diyorum ama olmuyo..
Kulakdan duyma yanlis fikirler canmKendinize dokunmaktan korkmanız çok ütopik. Nasıl korkutuldunuz ne olacak diye düşünüyorsunuz bilemiyorum. Bomba gibi gümmm patlayıp etrafa et kan sıçrayacak :))) kafanızdaki görüntü nedir bilmiyorum ama at onu, hiç öyle değil. Bence mastürbasyon videoları izlemelisiniz, kadınların kendilerini nasıl rahatlattığını öğrenmeniz için. Orda duvar Yok. MAsaja gitseniz faydası olur mı acaba. Ya İnsan yıllllarca nasıl sevişemez yahu? Bundan ölümüne nasıl korkar? Erkeklerinizin tavırları mı yanlış acaba? Çok ilginç.
Peki acıma kanama oldumu arkadaşım? Bende 1hafta önce yendim ama sadece başı giriyor müthiş canım acıyor her seferinde kanıyorAllahıma sukurler olsun ki yendim o kadar mutluyum ki anlatamam Allah herkese yardim etsin bu konuda
Camım benim kanama olur kılcal damarların demek ki daha var burundaki gibi bu çok normal birde ucu girdiğinde beklet sık bırak yap kendini orayı sonra nefes al ver o acıdan sonra 1 saniye sadece bi izin ver girsin sonra rahatsınPeki acıma kanama oldumu arkadaşım? Bende 1hafta önce yendim ama sadece başı giriyor müthiş canım acıyor her seferinde kanıyoreşim çift parmağını soktuğunda hiç acı kanama yok ama iş pnse gelince yok
Penisin başı girdiği anda ıkın daha kolay olurPeki acıma kanama oldumu arkadaşım? Bende 1hafta önce yendim ama sadece başı giriyor müthiş canım acıyor her seferinde kanıyoreşim çift parmağını soktuğunda hiç acı kanama yok ama iş pnse gelince yok
Rimel vs. O tür objeler çok.hijyenik değil canim
Penis devreye girdiginde kasiliyorum, esim tas gibi oluyosun diyo. Dislerimi sikmaktan cenem aciyo o durumdayim. Mumu deneyecegim.Hamilelik durumu olursa varsayalim bu denemeler zarar vermez degilmiEşinizle deneyin en güzeli o bence. Yada mumdan aparat yapın
Canim parmak egzersizi yapın alışana kadar . Sonra penis denemesine geçersiniz. Hamilelik olsa bile sıkıntı olmaz sanırım ama bilemiyourm bende canım. Bende senin gibiyim çok kasiliyodum ama parmak egzersizi rahatlattı beni birazPenis devreye girdiginde kasiliyorum, esim tas gibi oluyosun diyo. Dislerimi sikmaktan cenem aciyo o durumdayim. Mumu deneyecegim.Hamilelik durumu olursa varsayalim bu denemeler zarar vermez degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?