Vajinismus:(

merhabalar,
ben de 2 aylık evliyim ve aynı dertten muzdaribim, ki parmak olayını hiç yapamıyorumm.. parmak egzersizi olmadan hiç mi yapılamaz. tekrar bi doktora gitmeyi düşünüyorum. var mı bildiğiniz ? yani hera klinik falan dışında? bu arada istanbuldayım. 2 ay da bile cok aşırı yıprandığımı hissediyorum.. ALLAH herkese yardımcı olsun inşallah ..

Kendinize dokunmaktan korkmanız çok ütopik. Nasıl korkutuldunuz ne olacak diye düşünüyorsunuz bilemiyorum. Bomba gibi gümmm patlayıp etrafa et kan sıçrayacak :))) kafanızdaki görüntü nedir bilmiyorum ama at onu, hiç öyle değil. Bence mastürbasyon videoları izlemelisiniz, kadınların kendilerini nasıl rahatlattığını öğrenmeniz için. Orda duvar Yok. MAsaja gitseniz faydası olur mı acaba. Ya İnsan yıllllarca nasıl sevişemez yahu? Bundan ölümüne nasıl korkar? Erkeklerinizin tavırları mı yanlış acaba? Çok ilginç.

Kulakdan duyma yanlis fikirler canm

Allahıma sukurler olsun ki yendim o kadar mutluyum ki anlatamam Allah herkese yardim etsin bu konuda
Peki acıma kanama oldumu arkadaşım? Bende 1hafta önce yendim ama sadece başı giriyor müthiş canım acıyor her seferinde kanıyor eşim çift parmağını soktuğunda hiç acı kanama yok ama iş pnse gelince yok

Camım benim kanama olur kılcal damarların demek ki daha var burundaki gibi bu çok normal birde ucu girdiğinde beklet sık bırak yap kendini orayı sonra nefes al ver o acıdan sonra 1 saniye sadece bi izin ver girsin sonra rahatsın

Ben mum aparatı yapıp onunla denemelerim olmuştu tabi ilk önce parmak egzersizi yapmiştim o yüzden p..s boyutunda munla fenemelerim olduğu için o zaman kanamam olmuştu da ilk es le birlesmede kanama olmadi acı da çok az oldu

Arkadaslar merhaba. Bende 4 aylik evliyim ilk gece biraz zorlanarak olsada kizlik zari bozuldu. Fakat daha sonra tam anlamiyla iliski yasamiyoruz. Iki haftadir arasira rimelle deneme yaptim zorlansamda rimeli almaya basardim. Fakat penisi alamiyorum. Rimeli her alışimda da 15 dk yakin caba harciyorum. Yardimlarinizaihtiyacim var. Birde sormak istediğim tam iliski yasayamasakta hamile kalmaihtimalim var, ornegin suan hamileysem 2 haftalik falan bu rimrlle deneme cabalarizarar vermez dimi,

Penis devreye girdiginde kasiliyorum, esim tas gibi oluyosun diyo. Dislerimi sikmaktan cenem aciyo o durumdayim. Mumu deneyecegim.Hamilelik durumu olursa varsayalim bu denemeler zarar vermez degilmi
Canim parmak egzersizi yapın alışana kadar . Sonra penis denemesine geçersiniz. Hamilelik olsa bile sıkıntı olmaz sanırım ama bilemiyourm bende canım. Bende senin gibiyim çok kasiliyodum ama parmak egzersizi rahatlattı beni biraz

Arkadaşlar tamamen pns i alabiliyorum 5 gün oldu normal yapmaya başladık vajinismus bittiiii :) Tek sıkıntım ilk girişte çok acıması belki 10 kez yaptım ama kanama hala oluyor bende girişine biraz emla uyuşturucu krem sürüyorum acıyı bastırıyor diğer herşeyi hissediyorum yan etkisini görmedim genişletene alışana kadar krem kullancam yoksa yapamam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…