Vajinismusa yardim

Mkervw

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2022
6
3
1
29
Surekli bir umutla deniyorum ancak hepsi başarısız ne yazıkki parmak egzersizleri denedim uzun süre yine olmuyor önceden eşime dokundurmazdim ancak şimdi esimin parmağını alamıyorum ancak içeri alamıyorum ve her defasında girmediği halde kanama oluyor lütfen yardım bekliyorum neler onerirsiniz

Merhaba kendi parmağınızla da mi olmuyor ?esinizde muhtemelen kasiyor olabilirsiniz.
Nasil yapıyorsunuz bu egzersizi?aşama aşama ilerliyor musunuz? Hemen bugün ertelemeden önce serçe parmağınızın bir boğumunu deneyin. Direk tüm parmağınızı değil.
Bir boğum ilerleyince ikinci boğuma kadar sonra hepsini. Ilk gun serçe parmakta kalın hemen acele etmeyin. Iyice bir şeylerin girebildiğini görün. Inanın girmemesi için bir engel yok. Tek engel bize oyun oynayan kaslarımız. Serce olunca zaten yüzük orta baş hepsini yapabiliyorsunuz çünkü bir kere olduğunu gördünüz ama yine hepsinde birer boğum ilerleyerek yapıyoruz. Ve bunları nefes egzersiziyle yapıcaz. Parmak egzersizi denemeden öncede pelvik taban kaslarınızı gevşetip sıkmaniz lazim kegel egzersizi ile. Bu şekilde mi deniyorsunuz ? Ona gore devam edelim. Once nerde yanlış yaptığınızı bulmamız lazım.

Merhaba kendi parmağınızla da mi olmuyor ?esinizde muhtemelen kasiyor olabilirsiniz.
Nasil yapıyorsunuz bu egzersizi?aşama aşama ilerliyor musunuz? Hemen bugün ertelemeden önce serçe parmağınızın bir boğumunu deneyin. Direk tüm parmağınızı değil.
Bir boğum ilerleyince ikinci boğuma kadar sonra hepsini. Ilk gun serçe parmakta kalın hemen acele etmeyin. Iyice bir şeylerin girebildiğini görün. Inanın girmemesi için bir engel yok. Tek engel bize oyun oynayan kaslarımız. Serce olunca zaten yüzük orta baş hepsini yapabiliyorsunuz çünkü bir kere olduğunu gördünüz ama yine hepsinde birer boğum ilerleyerek yapıyoruz. Ve bunları nefes egzersiziyle yapıcaz. Parmak egzersizi denemeden öncede pelvik taban kaslarınızı gevşetip sıkmaniz lazim kegel egzersizi ile. Bu şekilde mi deniyorsunuz ? Ona gore devam edelim. Once nerde yanlış yaptığınızı bulmamız lazım.
Merhaba hayir eşimin tek parmagi giriyor ancak 2 parmak ve penis denemesi başarısız oluyor malesef kendi 2 parmağımla oluyor

Kendi iki parmağınızı üst üste koyup alabiliyor musunuz? Oyle denediniz mi?sizin oluyorsa zaten tek boğum olayını geçmişsiniz o zaman☺bu bile harika bir gelişme ben oralarda 3 4 ay oyalamıştım mesela. Vajinal kaslarımızı sıktığımız için olmuyor bunun tek açıklaması bu. Terapistim cinsel bozukluklar arasında yüzde yüz çözümü olan bir tek rahatsızlık vajinusmus demisti korkmayın illa ki birden fazla çaresi var. Önce vajina kaslarınızı yönetmeyi öğrenin. Pelvik taban egzersizleri yapın kegel de deniyor.
Mutlaka girişte vajinanizi kasmamaniz lazim o an olaya odaklanmayin baska seyler düşünün. Ben kendimi sahilde düşündüm ☺ inanın cozumsuz değil sizde yeniceksiniz. Belki parmaktan irrite oluyorsunuzdur buradaki bir çok bayan dilatorle yendi. Sizde dilator mu deneseniz?

İki parmak ust üste denemedim ama 3 parmakla zorlansamda biraz olmuştu , hayir dilator hiç denemedim . Umarım geçer bir gün o kadar yıpratıcıki... özel doktorla görüştüm hiçbir faydasını görmedim

İki parmak ust üste denemedim ama 3 parmakla zorlansamda biraz olmuştu , hayir dilator hiç denemedim . Umarım geçer bir gün o kadar yıpratıcıki... özel doktorla görüştüm hiçbir faydasını görmedim
Popüler olan vajınusmus konusu var sabitlenmiş hiç okudunuz mu aynı zamanda aparat çalışması yapan arkadaşlar da var

Bende doktordan çok fayda görememiştim. Burayı okumak buradaki arkadaşların desteği çok iyi geldi. Tiniminihanimin bahsettiği popüler başlığa bir göz atın isterseniz😊
Birincisi burası ikincisiyse ben bir fizyoterapist ve cinsel terapistten seans aldim. Iki seansla kafamdaki tüm sorular ,, sorunlar gitti. 1.5 ayda çözmüş oldum☺ bana o üst üste iki parmak egzersizi vermişti. Başarınca esli deneme yaptık. Yanyana 3 biraz zor değil mi?onu yapabilen her türlü yapar bence☺buradaki arkadaşlar parmaktan ziyade dilator deniyor. Onu da düşünebilirsiniz parmakta zorlanıyorsanız. Nefes ve kegel egzersizleri de gevşemese oldukça etkili. Onlari yapıyor musunuz?

Hangi baslik peki
Buyrun☺ musait olunca size nefes ve egzersizler için dm aticam insallah

Buyrun☺ musait olunca size nefes ve egzersizler için dm aticam insallah
Çok teşekkür ederim bekliyorum ❤

Ben de sizin gibiydim önce eş parmağı ile alıştım bu dilatör için bir ön hazırlık oldu. Direkt 3. Boy ile aldım hiç yapamam derken nefes ve kegel ile alıştım ve 4.boya geçtim hatta ilk başta onları bile tek başıma yapamıyordum eşim yapıyordu. Sonra ben de alıştım az acı sızı olsa da bırakmamaya çalıştım ve eşli denemeden önce 4.boyu aldım geçti gitti çok şükür yeter ki vazgeçmeyin 🌸 ben de hiçbir zaman olmayacak galiba diyordum çok şükür oldu şimdi alışma sürecindeyim. Siz de dilatör ile başlayın hiç ertelemeyin 😇

Back
X