kızlarr ltfn yardım bende 3 yıllık evliyim ve vajinusmusum...yapılanları okudum ve parmak egzersizine bende başlıcam...artık anne olmak istyrm sadece
Vajinismus gibi tamamen psikolojik nedenlerle cinsel ilişki sıkıntısı çeken insanların, bir o kadar rahat cinsel hayatlarını ortaya dökmeleri, tanımadıkları insanlara bunu bu kadar rahat anlatabilmeleri hakikaten çok ilginç. Dört duvar arasını içinizi dökercesine anlatın, eşinizle özelinizi yaşamayı başaramayın.
Bu hastalığı küçümsememekle birlikte, bu kadar açıksözlülüğü de sizin kişisel tatmininiz olarak değerlendirmekten öteye gidemiyorum.
Hepinize başarılar arkadaşlar, 2 leyin, 3 leyin, 4 leyin. Hem eşinizle rahatlayın hem de kendinizi rahatlatın. Böyle yazdım diye de kızmayın, siz benden daha aleni yazıyorsunuz. :))))
Vajinismus gibi tamamen psikolojik nedenlerle cinsel ilişki sıkıntısı çeken insanların, bir o kadar rahat cinsel hayatlarını ortaya dökmeleri, tanımadıkları insanlara bunu bu kadar rahat anlatabilmeleri hakikaten çok ilginç. Dört duvar arasını içinizi dökercesine anlatın, eşinizle özelinizi yaşamayı başaramayın.
Bu hastalığı küçümsememekle birlikte, bu kadar açıksözlülüğü de sizin kişisel tatmininiz olarak değerlendirmekten öteye gidemiyorum.
Hepinize başarılar arkadaşlar, 2 leyin, 3 leyin, 4 leyin. Hem eşinizle rahatlayın hem de kendinizi rahatlatın. Böyle yazdım diye de kızmayın, siz benden daha aleni yazıyorsunuz. :))))
kimsin nesin bilmiyorum ama çeken bilir sadece. kimse birbirinin özeline meraklı değil. ama çaresiz kalınca insanlar medet arıyor. ve bu sorunu yenmk için kimsenin milyarlar dökecek durumu yok rahatsızsanız girmeyin buraya. bizde zamanımızı burada harcamaya meraklı değiliz ama bu sayfalar sayesinde bu sokıntıdan kurtulan arkadaşlarımız var. sapıkça duygularla anlatmıyor kimse özelini sadece o karanlığın içinden çıkmak için yardımcı olmaya çalışıyoruz. neyse saçma sapan birisin belki de hadi git işine...
burada kimse özelini yazmaya meraklı değil ama buradaki insanlar birbirlerine her aşamada yardımcı olan insanlar. başarı hikayelerini okuyup cesaret alan bir sürü insan var. başarı hikayelerini okudukça bu işin ne kadar basit olabileceğine insanların inancı dahada artıyor. böyle bi sıkıntıyı yaşayamayan bilemez Allah kimseye yaşatmasın ama öncelikle ne oldum değil ne olucam de.... insanları yargılamaktan önce bir kere daha düşünnnn
Konu ile ilgili cevabımı yazdım, umarım okursun, saygılarla.
arkadaşlar 4000. sayfaya kadar olan yerleri kopyalamaya çalıştım ve fırsat buldukça başarı öykülerini kopyalıycam. sizde benim gözden kaçırdıklarım varsa kopyalayın çünkü ben 10 -15 syf atlayarak gidiyorum. ben vajiyi yendim hatta artık çok kolaylaştı. ama bu süreçe gelene kadar çok çektim sırf başka arkadaşlar çekmesin die yardımcı olmaya çalışıyorum.çünkü çaresizliği en yoğun yaşadığım bu dönemde bu başarı öyküleri motive etmişti beni. lütfen arkadaşlar sizde gördüğünüz öyküleri ekleyin ki tüm arkadaşlar vajinin yenilemeyen bir canavar olduğunu düşünmesin.
cok tesekkurler canım yendiğin halde bızlere destek ıcın canla başla uğrasıyorsun
sayın ozi sızede bır ıkı cıft lafım var
sız bu ılletı cektınızmı ? evlılıgınız sallandımı hıc bu yuzden ?
ıntıharı dusunucek yada eşinizi boşucak raddeye geldınızmı ?
boynu bukuk hep ezık bu gece ne olcak korkusu yasayıp 5 yıl gecırdınızmı ?
evet cok acık secık yazılıyor bazı seyler ama kımse bunu zevk ıcın yazmıyor
lutfen bılmediğiniz hissetmedıgınız yasamadıgınız bır rahatsızlık hakkında
bılıp bılmeden atıp tutmayın faydanız yoksa zararınızda olmasın
hosunuza gıtmıyormu bakmayın okumayın sız bunu yazınca ne oldu herkes
aa ozı boyle dedı hadı susalımmı dıcek lutfen bu topıkte polemık yapmıyalım
bana cevap yazmayınız lutfen kk da bızımkınden daha kapalı sevıyelı topıklerde sıze ıyı vakıt gecırmeler..
cok tesekkurler canım yendiğin halde bızlere destek ıcın canla başla uğrasıyorsun
sayın ozi sızede bır ıkı cıft lafım var
sız bu ılletı cektınızmı ? evlılıgınız sallandımı hıc bu yuzden ?
ıntıharı dusunucek yada eşinizi boşucak raddeye geldınızmı ?
boynu bukuk hep ezık bu gece ne olcak korkusu yasayıp 5 yıl gecırdınızmı ?
evet cok acık secık yazılıyor bazı seyler ama kımse bunu zevk ıcın yazmıyor
lutfen bılmediğiniz hissetmedıgınız yasamadıgınız bır rahatsızlık hakkında
bılıp bılmeden atıp tutmayın faydanız yoksa zararınızda olmasın
hosunuza gıtmıyormu bakmayın okumayın sız bunu yazınca ne oldu herkes
aa ozı boyle dedı hadı susalımmı dıcek lutfen bu topıkte polemık yapmıyalım
bana cevap yazmayınız lutfen kk da bızımkınden daha kapalı sevıyelı topıklerde sıze ıyı vakıt gecırmeler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?