fovfov
ben de sizin gibiydim..sorun bende diyordum ama cesaretle alakalıymış tamamen tedavi oldktan sonra bunu anladım. mesele tamamen rahatlamakta. ben doktora ilk gittiğimde bacaklarım titriyordu bilmiyorumkismile
benim size ilk tavsiyem ayna ve parmak insanı daha çok geriyor. ilk önce sırtüstü yatıp bacaklarınızı açın dizleriniz havadayken ve bacaklarınızı olabildiği kadar rahat bırakmaya çalışın. ilk etapta kaskatı oluyor çünkü. gerekirse bir saat o şekilde yatın. ve parmak biraz sıkıntılı çalışma bence. eğer siz de beim gibi zorlanıyorsanız doktor bir çbuk veriyor farklı boylarda onu kullanın. ben tedavi olalı ne kadar oldu, şimdi parmağımı almak gene gerer.
kısacası yattığınız yerde o bölgenizi yavaş yavaş alıştırarark yapın ki ilişkiye gireceğiniz zaman zorlanmayın. çünkü çoğu kişi alıştırmasnı yapıyor fakat ilişkide yattığınız için tekrar geriliyor.
cara
Ben tam 12 yıl sonra diyebildim.12 yıl boyunca denedik olmadı,en son bırakmıştık artık denemeri,ve internetim olunca araştırmaya başladım sonra burayı buldum.burdaki arkadaşlar çok yardımcı oldular Allah hepsinden razı olsun.
19 temmuz da yendim tabii çok sevindim ama üzülmüyor da değilim.
Bu kadar basit bi şey için mi yıllar boyunca acı çektim evliliğim kaç defa bitme noktasına geldi.ve en önemlisi bu kadar sürmeseysi belkide 9,10 yaşlarında çocuğum olcaktı.
Neyse ben yinede binlerce defa şükürler olsun diyorum ,burayı bulmasaydım hiç olmayabilirdi.
Arkadaşlar hadi cesaret lütfen,önce olacağına inanın bi kere,istedikten sonra olmayacak bi şey yok Allah hepinizin yardımcısı olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?