KIZLAR BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM SABAH AÇINCA HEPİNİZ GÖRÜN DİYE GECE DAYANAMADIM SİZE YAZDIM okadar mutluyum anlatamam size hepinize destekleriniz için çokkkkkkkkkkkkkkk teşekkürler bukadar kolay birşey için 17 senemi vermişim inanamadım ya defalarca sordum eşime oldumudiye hiçççç acı yoktu cama çıkıp herkese bağarmak istedim ama malesef bundan sonra yapamıyan arkadaşlara bende yardımcı olucam baharcım sana çok teşekkürler hiç sorun yaşamadım kaç kere oldu bir gecede hatırlamıyom inan ne kadar büyükmüşüm gözümde bende BAŞARDIMMMM ya halen inanamıyorum parmak egzersizinde daha çok acıyodu inan darısı bütün vajililerin
başına hep dua edicem sizin için allah yardımcısı olsun herkesin...[/QUOTE
arkadaslar bende hıcbı sekılde wajınama dokunamıyordum bakamıyordum doktora gıttm orda parmak egzersızı denettı esımle oldu aksam tekrar denedım once kendı parmağımla sonra esımle bu bıle benım ıcın cok onemlı bı adımdı hergun egzersızlerımı yapıyorum esımlede yapıyoruz bıs sorun yok ıkı parmağada gectm kendım yapabılıyorum ama esımle olunca kasılıyorum p...s denemesıde yapıyorum bırazını ıcıne alabıldm bende su oldu tam zara geldıgınde onu hıssettıgımde korkuyorum duwar gıbı bısey cıkıyo karsıma onu nasıl asabılırım lutfen bana yardımmmmcı olunnnnnn lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?