- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Eşim olmadığında.ilk annesine demiş...Ben söylemedim
Eşimle anneme gelmeden önce öpe koklaya vedalaştık annemle konuşmaktı buraya gelmekteki amacım.Çözelim hayatım bunu ben yanındayım dedi.Akşamına annesi sormuş konuşmuşlar attığı mesaj buBu diyeceğim size fazla gelebilir ama bence boşanın. En özelinizi ailesine anlatan, size destek olamayan, üstelik meselenin çözümünü annenizden bekleyecek kadar sağlıksız düşünen biri ile mutlu olmanız mümkün değil. Eşinizin mesajına dayanarak bu yorumu yapıyorum. Bu konuyu aşmanız yeterli olmayacak. Yarın bir sağlık problemi nedeniyle çocuğunuz olmasa ya da daha başka bir problem yaşasanız göreceğiniz muamele bu. Eşiniz hiç yanınızda olmayacak, özeliniz kalmayacak, kayınvalideniz hep konunun merkezinde olacak. Bu insanların karakteri bu. Düzelmez.
Bu iş olduğunda kanı kayınvalidemin yüzüne fırlatıcam...Artık rahatlarsın ama hemen çocuk olmazsa benim babam da kocanla konuşur haberin olsun dicem.Benim kimyasal gebelik geçmişim de var geçen ay kimyasal yaşadım bebeğim tutunsa çenesi kapamırdı belli
Vajina üzerine sperm bırakılırsa hamile kalınıyor.Nitekim kaldım da 1 kerede üstelik ben de şaşırdım o ihtimal zayıftı biliyordumİlişki olmadan kimyasal gebelik nasıl oluyor. Bilmediğim için soruyorum eleştirmek için değil
Bu iş olduğunda kanı kayınvalidemin yüzüne fırlatıcam...Artık rahatlarsın ama hemen çocuk olmazsa benim babam da kocanla konuşur haberin olsun dicem.Benim kimyasal gebelik geçmişim de var geçen ay kimyasal yaşadım bebeğim tutunsa çenesi kapamırdı belli
Ilişki olamıyorsa kimyasal gebelik nasıl oldu anlayamadım. Daha önce girebiliyordunuz da sonra dan mi oldu. Bu arada bi doktora da gözüktünüz mu
Hamile kalmak için yüzeysel ilişkiyle sperm bırakılması da yeterli.Biz hiç giremedik kesela amamdediğim şekilde hamile kaldım keşke tutunsaydı bebeğimIlişki olamıyorsa kimyasal gebelik nasıl oldu anlayamadım. Daha önce girebiliyordunuz da sonra dan mi oldu. Bu arada bi doktora da gözüktünüz mu
Vajina üzerine sperm bırakılırsa hamile kalınıyor.Nitekim kaldım da 1 kerede üstelik ben de şaşırdım o ihtimal zayıftı biliyordumBebek tutunamadan kese oluşturamadan düşmüş
Hamile kalmak için yüzeysel ilişkiyle sperm bırakılması da yeterli.Biz hiç giremedik kesela amamdediğim şekilde hamile kaldım keşke tutunsaydı bebeğim
Yatak odasını bütün aileye açan(kaynananız başkalarına da anlatmıştır büyük ihtimalle) mahremiyet yoksunu eşinizle barışmayı düşünüyorsunuz yani? Üstelik o da sizi suçlarken. PekiBu iş olduğunda kanı kayınvalidemin yüzüne fırlatıcam...Artık rahatlarsın ama hemen çocuk olmazsa benim babam da kocanla konuşur haberin olsun dicem.Benim kimyasal gebelik geçmişim de var geçen ay kimyasal yaşadım bebeğim tutunsa çenesi kapamırdı belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?