Vajinismusum diye kayınvalidem beni anneme şikayete gelecek ayıplı malmışım gibi

Allahım ya hareketlere bak!!! Manavdan karpuz mu almışta manava sikayet edecek ?! Bilmesi ayrı bi olay zaten de oraya hiç girmicem. Bildigi halde destek olması gerekirken düsüncesine bak. Terbiyesiz kadın.

Bu diyeceğim size fazla gelebilir ama bence boşanın. En özelinizi ailesine anlatan, size destek olamayan, üstelik meselenin çözümünü annenizden bekleyecek kadar sağlıksız düşünen biri ile mutlu olmanız mümkün değil. Eşinizin mesajına dayanarak bu yorumu yapıyorum. Bu konuyu aşmanız yeterli olmayacak. Yarın bir sağlık problemi nedeniyle çocuğunuz olmasa ya da daha başka bir problem yaşasanız göreceğiniz muamele bu. Eşiniz hiç yanınızda olmayacak, özeliniz kalmayacak, kayınvalideniz hep konunun merkezinde olacak. Bu insanların karakteri bu. Düzelmez.

Bu iş olduğunda kanı kayınvalidemin yüzüne fırlatıcam...Artık rahatlarsın ama hemen çocuk olmazsa benim babam da kocanla konuşur haberin olsun dicem.Benim kimyasal gebelik geçmişim de var geçen ay kimyasal yaşadım bebeğim tutunsa çenesi kapamırdı belli

Eşinizin yaklaşımı ile ilgili bir durum olabilir mi?
Tavırları sizi rahatlatma ve sizin de ilk kez bu olayı sizin yaşamadığımız bilerek gerçekten keyif alacağınızı düşünmeniz bence bir şeyleri yoluna koyacaktır.
Aile mahremiyeti özellikle de yatak odası mahremiyeti bence çok özel ve özel kalmalı.

Eşim olmadığında.ilk annesine demiş...Ben söylemedim

Bir kere eşinizin böyle bir seyi annesine anlatması çok cirkin edep haya dışı. Normal evdeki yaşantının dahi ailesine anlatması hoş karşılanmaz ken hele de yatak odasını annesiyle paylaşması çok çirkin. Ayrıca o densiz kayınvalide de aynı şekilde tam bir pislikmis. Ne demek annesine gidip söyleyecem demek. Oğluna kızması gerekirken bi de kalkıp edepsizlik yapıyor. Edep haya ahkak yerlerde. Ne esinizden ne de o kv den bi halt olmaz. Yatak odana kadar dini uzatan kv herşeyine karışır.

Eşimle anneme gelmeden önce öpe koklaya vedalaştık annemle konuşmaktı buraya gelmekteki amacım.Çözelim hayatım bunu ben yanındayım dedi.Akşamına annesi sormuş konuşmuşlar attığı mesaj bu

İlişki olmadan kimyasal gebelik nasıl oluyor. Bilmediğim için soruyorum eleştirmek için değil

İlişki olmadan kimyasal gebelik nasıl oluyor. Bilmediğim için soruyorum eleştirmek için değil
Vajina üzerine sperm bırakılırsa hamile kalınıyor.Nitekim kaldım da 1 kerede üstelik ben de şaşırdım o ihtimal zayıftı biliyordum Bebek tutunamadan kese oluşturamadan düşmüş

Ilişki olamıyorsa kimyasal gebelik nasıl oldu anlayamadım. Daha önce girebiliyordunuz da sonra dan mi oldu. Bu arada bi doktora da gözüktünüz mu

Ilişki olamıyorsa kimyasal gebelik nasıl oldu anlayamadım. Daha önce girebiliyordunuz da sonra dan mi oldu. Bu arada bi doktora da gözüktünüz mu
Hamile kalmak için yüzeysel ilişkiyle sperm bırakılması da yeterli.Biz hiç giremedik kesela amamdediğim şekilde hamile kaldım keşke tutunsaydı bebeğim

Vajina üzerine sperm bırakılırsa hamile kalınıyor.Nitekim kaldım da 1 kerede üstelik ben de şaşırdım o ihtimal zayıftı biliyordum Bebek tutunamadan kese oluşturamadan düşmüş

biz çocuk isteyenler nerede hata yapıyoruz acaba
o değil de siz hala kvnize bak yaptım deme peşindesiniz neden size sayfalarca anlatmaya çalıştığımızı anlamıyorsunuz?
ayrıca bu kadar istiyorsan alkol al alkol yardımcı oluyor birleşmeye
sarhoş olma ama çakırkeyf ol

Hamile kalmak için yüzeysel ilişkiyle sperm bırakılması da yeterli.Biz hiç giremedik kesela amamdediğim şekilde hamile kaldım keşke tutunsaydı bebeğim

Zamanla asılabiliyor bu tür şeyler ama bence sizin asıl probleminiz kv nin yatak odanıza kadar karışmayı kendinde hak görmesi imincisi de eşinizin de bunları utanmadan annesine anlatması. Mahremiyet denen bir kavramdan haberleri yok anlaşılan

Bu adamı ve anasını hangi balta girmemiş ormanın balta girmemiş mağarasından buldunuz? Cinsi ne bunların? Keşke evlenirken insan tercih etseydiniz. Yazık, anasına ayrı yazık, oğluna ayrı yazık. İnsanlık dramı gibi aile yemin ederim. Boşanın gitsin.

Yatak odasını bütün aileye açan(kaynananız başkalarına da anlatmıştır büyük ihtimalle) mahremiyet yoksunu eşinizle barışmayı düşünüyorsunuz yani? Üstelik o da sizi suçlarken. Peki

Küçük bir yerde yaşıyorum ben.İş bulayım kendi ayaklarım üstünde durayım gibi imkan yok.Aileme dönsem dönemem ne yapayım ben

Ben de isterim kayınvalideme haddini bildirmeyi al oğlunu da git seks kraliçesi olan biriyle evlendir demeyi ama ailem arkamda durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…