Vajinusmus hastasıyım. Nasil yenecegimi bilmiyorum

Kdnlrklb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
5
0
1
33
4 aylık evliyim vajinismus hastasiyim. Herhangi bir doktora gitmedim. Arastirmalarim yönünde evde parmak egzersizleri yapıyorum. Parmağımı vajene sokuyorum fakat eşime yine izin veremiyorum. Ne yapmaliyim.

4 aylık evliyim vajinismus hastasiyim. Herhangi bir doktora gitmedim. Arastirmalarim yönünde evde parmak egzersizleri yapıyorum. Parmağımı vajene sokuyorum fakat eşime yine izin veremiyorum. Ne yapmaliyim.
Eşinle ilişkiye girerken korkuları bırak.. kasılmamaya bak ve sen kendin içine yavaş yavaş kasmadan al

Eşinle ilişkiye girerken korkuları bırak.. kasılmamaya bak ve sen kendin içine yavaş yavaş kasmadan al
Dün hastaneye gittim..doktor ilişkinin olduğunu fakat kızlık zarının esnek olduğunu söyledi. Sürekli ilişki denemesinde bulunmamizii söyledi. Ama olmuyor penisin başı bile girmiyor

Kas gevşetici al bitane
Hemen alacagim işe yarar ne varsa kullanmaktan cekinme lüksüm yok. Dilatör aldım kullandım çok da rahat kullandım en kalın ve uzun olanını. Bir iki kullanimdan sonra tekrar deneyeceğim. Burdan dilatorle vajinismusu yenen çok kişi varmış

Aynen öylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…