- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
- Konu Sahibi ece ulusoy
-
teşekür ederim canım allah bu derdi olan herkese derman versin .Güzel dileklerin için teşekür edermİlleti yendiginize sevindim umarım bebeginize de kavuşursunuz destek olmak için yazdım size gönlünüze göre olsun hersey2...
teşekür ederim canım allah bu derdi olan herkese derman versin .Güzel dileklerin için teşekür edermİlleti yendiginize sevindim umarım bebeginize de kavuşursunuz destek olmak için yazdım size gönlünüze göre olsun hersey2...
canım ben 3 ayda yendim sonrası hamile kaldım ilk düşük oldu 2 ay doktor bebek düşünmeyin dedi .Düşük yaparken doktorlar alttan muayne yapmak istedi ama izin veremedim yenmiş olmama rağmen şuan tekrar hamileyim daha alttan muayne olmadım ama son aylarda oluyormuş öyle duydum nasıl yaptırırım bilmiyorum.Ama şu konuda için rahat olsun 1 kere ilişkiye girdiysen hep girebilirsinbunu bana doktorum dedi endişe etme yaniben 1 bucuk yıllık evlıyım
ılk 6 ayı vajınısmusla gectı
sebebı zarımın septalı cıft kalın ve fazlasıyla dar olması
amelıyat oldum genısletıldı ve zar cıkartıldı
fakat cektıgım acılardan dolayı psıkolojık olarak yenebılmem 6 ayımı aldı
tam yendım dıyebılecegım sekılde yanı 4. denememızde hamıle kaldım o alısma surecını asamadan :)
dogumuma 2 ay kaldı...
doktor bana asla ara verme ılıskıye devam , gebelık boyunca bırakırsan basa donersın desede bu gebelık suresınde o meseleye yaklasamadım bıtmek bılmeyen mantar ve ıdrar yolu enfeksıyonlarım da cabası oldu
acıkcası korkum yok sonucta 4 kerede olsa yapabıldım bundan sonrada aynen devam eder
doktor hıc altdan muayene etmedı benı bı sıkıntı yasamadım bu yonde
allahım yuvanıza bu guzel hedıyeyı en dogru zamanda versın karnınıza kelebegı kondursun ınsallah :)
benımkı sezeryan olacagı ıcın altdan muayene ye gerek kalmıcak sanırım :)canım ben 3 ayda yendim sonrası hamile kaldım ilk düşük oldu 2 ay doktor bebek düşünmeyin dedi .Düşük yaparken doktorlar alttan muayne yapmak istedi ama izin veremedim yenmiş olmama rağmen şuan tekrar hamileyim daha alttan muayne olmadım ama son aylarda oluyormuş öyle duydum nasıl yaptırırım bilmiyorum.Ama şu konuda için rahat olsun 1 kere ilişkiye girdiysen hep girebilirsinbunu bana doktorum dedi endişe etme yani
Sağol canım bende sezeryan düşünüyorum ama dediğim gibi son aylarda alttan kontrol oluyormuş bebek olursan söylersin olmazsanda söyle umarım gerek kalmazbenımkı sezeryan olacagı ıcın altdan muayene ye gerek kalmıcak sanırım :)
buna sevınımmı uzulımmı gercekden bılemıyorum keske normal dogum ımkanım olsa denemek ısterdım
...
hayırlı olsun hamılelıgın :)
Ayy canım çok sevindim ben üst pozisyonda yenmistim ne zaman alt pozisyona geçtim ozaman hamile kaldım inşallah seninde olurMerhaba bende yeni yenenlerdenim 4.yü bile yaptık iki gün önce
Böyle bir sayfayı hemen takip ediyorum
Çünkü bende bebiş istiyorummmmm
Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah
tavsıyem tam olarak asmadan hamıle kalmayı dusunme derımZaten 4.yü altta yapabildim çok şükür :)
Hatta içime boşaldı dışarı akmadı hiç
Ama problemim şu ki hala zeytin yağı olmadan yapamıyorum kuru oluyor
Zeytin yağı herşeyim oldu benim ya
Onu bırakmadan hamile kalamam di mi
Bu arada sizin bebiş ler hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Amin canım sagol. Zeytinyagi bırak vazelin kullan onuda sonra azalt ön sevişme yi uzun tutarsan birsey kullanmadan da girdiğini goreceksinZaten 4.yü altta yapabildim çok şükür :)
Hatta içime boşaldı dışarı akmadı hiç
Ama problemim şu ki hala zeytin yağı olmadan yapamıyorum kuru oluyor
Zeytin yağı herşeyim oldu benim ya
Onu bırakmadan hamile kalamam di mi
Bu arada sizin bebiş ler hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
tabi canım zamanla ama allahın ne zaman vereceği belli olmaz hiç anlamadığın zaman kalıverirsinnEvet haklısın zaten önemli olan şu anda yenmiş olmam çok şükür Allaha :)
Bir heyecan benimkisi herşeyin bir zamanı varmış işte onun da var demekki
Önce dediğin gibi kayganlaştırıcı ya ihtiyaç duymadan yapmam inşallah sırayla o da
mantar ılıskıde agrı yanma yaparŞey birşey soracam mantar olduğunu nasıl anlıyorsunuz ne oluyor yani
Bende zeytin yağı kullanıyorum ya herkeste oluyo mu mantar
Doktora gitmeden anlaşılıyor mu
Şey kusura bakmayın sorularım komik gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?