VAJİNUSMUS SONRASI GEBELİK

ece ulusoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
667
392
73
34
SLM kızlar uzun meşakatli stresli bir süreç vajinusmus .Bu sorunu yenip hamile kalmak çevrenin ne zaman bebek yapacaksınız sorularından kurtulup işte benim de bebeğim var demek ve bütün sorularınız ve sorunlarınız için oluşturulmuş bir konu açtım.Birbirimize destek olalım hamile kaldıktan sonra yaşadığınız sıkıntılar sevinçler hamilelik muaynesi konusunda yaşanılan sıkıntılar hepsi burda konuşup birbirimize destek olalım.Aynı vajinusmus konusunda destek olduğumuz sayfamız gibi orda çok şey öğrendik eminim ki bu konuda da birbirimize destek olabilirz

İlleti yendiginize sevindim umarım bebeginize de kavuşursunuz destek olmak için yazdım size gönlünüze göre olsun hersey2...

ben 1 bucuk yıllık evlıyım
ılk 6 ayı vajınısmusla gectı
sebebı zarımın septalı cıft kalın ve fazlasıyla dar olması
amelıyat oldum genısletıldı ve zar cıkartıldı
fakat cektıgım acılardan dolayı psıkolojık olarak yenebılmem 6 ayımı aldı
tam yendım dıyebılecegım sekılde yanı 4. denememızde hamıle kaldım o alısma surecını asamadan :)
dogumuma 2 ay kaldı...
doktor bana asla ara verme ılıskıye devam , gebelık boyunca bırakırsan basa donersın desede bu gebelık suresınde o meseleye yaklasamadım bıtmek bılmeyen mantar ve ıdrar yolu enfeksıyonlarım da cabası oldu

acıkcası korkum yok sonucta 4 kerede olsa yapabıldım bundan sonrada aynen devam eder

doktor hıc altdan muayene etmedı benı bı sıkıntı yasamadım bu yonde
allahım yuvanıza bu guzel hedıyeyı en dogru zamanda versın karnınıza kelebegı kondursun ınsallah :)

canım ben 3 ayda yendim sonrası hamile kaldım ilk düşük oldu 2 ay doktor bebek düşünmeyin dedi .Düşük yaparken doktorlar alttan muayne yapmak istedi ama izin veremedim yenmiş olmama rağmen şuan tekrar hamileyim daha alttan muayne olmadım ama son aylarda oluyormuş öyle duydum nasıl yaptırırım bilmiyorum.Ama şu konuda için rahat olsun 1 kere ilişkiye girdiysen hep girebilirsinbunu bana doktorum dedi endişe etme yani

benımkı sezeryan olacagı ıcın altdan muayene ye gerek kalmıcak sanırım :)
buna sevınımmı uzulımmı gercekden bılemıyorum keske normal dogum ımkanım olsa denemek ısterdım
...
hayırlı olsun hamılelıgın :)

Merhaba bende yeni yenenlerdenim 4.yü bile yaptık iki gün önce
Böyle bir sayfayı hemen takip ediyorum
Çünkü bende bebiş istiyorummmmm
Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah

Sağol canım bende sezeryan düşünüyorum ama dediğim gibi son aylarda alttan kontrol oluyormuş bebek olursan söylersin olmazsanda söyle umarım gerek kalmaz

Merhaba bende yeni yenenlerdenim 4.yü bile yaptık iki gün önce
Böyle bir sayfayı hemen takip ediyorum
Çünkü bende bebiş istiyorummmmm
Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah
Ayy canım çok sevindim ben üst pozisyonda yenmistim ne zaman alt pozisyona geçtim ozaman hamile kaldım inşallah seninde olur

Zaten 4.yü altta yapabildim çok şükür :)
Hatta içime boşaldı dışarı akmadı hiç
Ama problemim şu ki hala zeytin yağı olmadan yapamıyorum kuru oluyor
Zeytin yağı herşeyim oldu benim ya
Onu bırakmadan hamile kalamam di mi
Bu arada sizin bebiş ler hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

tavsıyem tam olarak asmadan hamıle kalmayı dusunme derım
en azından 3-4 ay gecsın o alısma surecı tadını cıkarın :)
hala yag destegıne ıhtıyac duyuyosanız erken demekkı
bıde sureklı zeytınyagı mantara neden olabılır jınekologunuzun onerecegı bı kayganlastırıcı alın bence

Amin canım sagol. Zeytinyagi bırak vazelin kullan onuda sonra azalt ön sevişme yi uzun tutarsan birsey kullanmadan da girdiğini goreceksin

Evet haklısın zaten önemli olan şu anda yenmiş olmam çok şükür Allaha :)
Bir heyecan benimkisi herşeyin bir zamanı varmış işte onun da var demekki
Önce dediğin gibi kayganlaştırıcı ya ihtiyaç duymadan yapmam inşallah sırayla o da

tabi canım zamanla ama allahın ne zaman vereceği belli olmaz hiç anlamadığın zaman kalıverirsinn

topiğin hayırlı olsun canım bende vajiliylen hamile kaldım bebeğim 5 aylıkken suyu bitmesi sonucu bebeğimi kaybettim ve normal doğurdum o kadar ilaç alttan muayene oldumki sayısını tutamadım ama çok zor bir durum ben yarım girişle hamile kalmıştım şimdide bebek istiyoruz Rabbimin izniyle yeni yendim yendiğime sevinemeden mantar oldum onun tedavisini görüyorum doktor ocak ayında korunmayı bırak dedi bende inşallah hayırlısıyla bebeğimi sağ salim kucağıma almayı istiyorum Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin senin bebeğinde hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Şey birşey soracam mantar olduğunu nasıl anlıyorsunuz ne oluyor yani
Bende zeytin yağı kullanıyorum ya herkeste oluyo mu mantar
Doktora gitmeden anlaşılıyor mu
Şey kusura bakmayın sorularım komik gelmesin

Şey birşey soracam mantar olduğunu nasıl anlıyorsunuz ne oluyor yani
Bende zeytin yağı kullanıyorum ya herkeste oluyo mu mantar
Doktora gitmeden anlaşılıyor mu
Şey kusura bakmayın sorularım komik gelmesin
mantar ılıskıde agrı yanma yapar
vajınal akıntı yapar ( akıntı kımı cesıtınde kesık sut gıbı - kımısınde sarı kımısınde çökelek peynırı gıbı olur )
bazı cesıtlerınde kasıntıda yapar
ıllet bırseydır
ben mantar ıcın ılac ve fıtıl kullandıkdan sonra ılıskıye rahatlıkla gırebıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…