- 20 Ekim 2014
- 437
- 244
- 123
- 38
- Konu Sahibi ece ulusoy
-
Şey birşey soracam mantar olduğunu nasıl anlıyorsunuz ne oluyor yani
Bende zeytin yağı kullanıyorum ya herkeste oluyo mu mantar
Doktora gitmeden anlaşılıyor mu
Şey kusura bakmayın sorularım komik gelmesin
Hımm anladım canım akıntı sürekliyse eğer şüphelenmek lazım o haldemantar ılıskıde agrı yanma yapar
vajınal akıntı yapar ( akıntı kımı cesıtınde kesık sut gıbı - kımısınde sarı kımısınde çökelek peynırı gıbı olur )
bazı cesıtlerınde kasıntıda yapar
ıllet bırseydır
ben mantar ıcın ılac ve fıtıl kullandıkdan sonra ılıskıye rahatlıkla gırebıldım
bende akıntıyı gecmıs kasıntıyı aşmıs ınanılmaz kuruluga donusmustu artıkHımm anladım canım akıntı sürekliyse eğer şüphelenmek lazım o halde
Peki doktor onun muayenesini nasıl yapıyobende akıntıyı gecmıs kasıntıyı aşmıs ınanılmaz kuruluga donusmustu artık
vajınamın tum florasını bozmustu
1 ay ılac ve fıtıl kullanmak zorunda kaldım da oyle kendıme geldım o fıtılı yerlestıre yerlestıre vajınısmusuda astım :)
Aynen canım maşallah bizeSelam kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsunnn
Ohh yaa bugünlere de gordum yaa sukurler olsunnn vajıyle savasırken artık kabus bıttı konumuz değiştiiii
bıturlu vajınısmusu asamıyordum hem bunu konusmaya gıttım hemde akıntım var ıdrar yolu enfeksıyonu veya mantar bılemıyorum gecmıyor ılacla vajınısmus oldugum ıcın fıtılde kullanamıyorum dedımPeki doktor onun muayenesini nasıl yapıyo
Herkeste olacak diye bir şey yok di mi
Akıntı bende de oluyo ama ilişki de yanma ve kaşıntı yok
Peki doktor onun muayenesini nasıl yapıyo
Herkeste olacak diye bir şey yok di mi
Akıntı bende de oluyo ama ilişki de yanma ve kaşıntı yok
AminnnnnAynen canım maşallah bize
Level atladık resmen
Darısı diğer meleklerin başına inşallah
mantar çabuk geçiyor canm bende aynı senin gibi olmuştum yener yenmez mantar oldum adam isyalardaydı bir vajinusmusu bekle bir mantarı bekle diyetopiğin hayırlı olsun canım bende vajiliylen hamile kaldım bebeğim 5 aylıkken suyu bitmesi sonucu bebeğimi kaybettim ve normal doğurdum o kadar ilaç alttan muayene oldumki sayısını tutamadım ama çok zor bir durum ben yarım girişle hamile kalmıştım şimdide bebek istiyoruz Rabbimin izniyle yeni yendim yendiğime sevinemeden mantar oldum onun tedavisini görüyorum doktor ocak ayında korunmayı bırak dedi bende inşallah hayırlısıyla bebeğimi sağ salim kucağıma almayı istiyorum Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin senin bebeğinde hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hımmm senin baya bi değişik miş canım aletle bakacak olması hala korkutuyor bak beni şimdibıturlu vajınısmusu asamıyordum hem bunu konusmaya gıttım hemde akıntım var ıdrar yolu enfeksıyonu veya mantar bılemıyorum gecmıyor ılacla vajınısmus oldugum ıcın fıtılde kullanamıyorum dedım
bence vajınısmus degılsın tek sorunun gecmek bılmeyen mantarından ılac verıcem mantarın gecmesıne ragmen ılıskıye gıremezsen ozaman gel konusuruz dedı mantarda agrı yapar dedı
muayene yerıne gectım normal actı baktı
ben cok actıgını sandım sankı cızılıyor gıbı acıyor suan nıyekı dedım
megersem vajınal ultrasonla bakıyormusfarkında bıle degılım
bı ekran gosterdı bak bu rahmın mantar resmen rahım duvarını yara yapmıs vajınısmus falan degılsın oyle olsan suan bu mumkun olmazdı dedı
fıtıl ve ılac verdı once o fıtıl baya mundar oldu yerlestırıcem dıye
ufak ufak yerlestırdıkde baktım agrım azalıyor ve korkum gecıyor
ılacım fıtılım bıttı adet oldum bıttı bı sonrakı adet olmam gereken gunde hamıle oldugumu ogrendım hamişim dıye yanına gıttım
2 aya kadarda doguma gıdıcem :)
1 senedır doktorum altdan bı kere oyle baktı okadar
mantar çabuk geçiyor canm bende aynı senin gibi olmuştum yener yenmez mantar oldum adam isyalardaydı bir vajinusmusu bekle bir mantarı bekle diyeallah doru zamanı bilir bizim için şimdi hamile kalman daha haıyrlı olur hem cinselliği oturtmuş olursunuz
yani canım ben yendim hala dokuunduramıorum gerçektende doktorun dediği doğru vajinusmus olsan dokunduramazdın bu arada bebeğin hayırlı olsunbıturlu vajınısmusu asamıyordum hem bunu konusmaya gıttım hemde akıntım var ıdrar yolu enfeksıyonu veya mantar bılemıyorum gecmıyor ılacla vajınısmus oldugum ıcın fıtılde kullanamıyorum dedım
bence vajınısmus degılsın tek sorunun gecmek bılmeyen mantarından ılac verıcem mantarın gecmesıne ragmen ılıskıye gıremezsen ozaman gel konusuruz dedı mantarda agrı yapar dedı
muayene yerıne gectım normal actı baktı
ben cok actıgını sandım sankı cızılıyor gıbı acıyor suan nıyekı dedım
megersem vajınal ultrasonla bakıyormusfarkında bıle degılım
bı ekran gosterdı bak bu rahmın mantar resmen rahım duvarını yara yapmıs vajınısmus falan degılsın oyle olsan suan bu mumkun olmazdı dedı
fıtıl ve ılac verdı once o fıtıl baya mundar oldu yerlestırıcem dıye
ufak ufak yerlestırdıkde baktım agrım azalıyor ve korkum gecıyor
ılacım fıtılım bıttı adet oldum bıttı bı sonrakı adet olmam gereken gunde hamıle oldugumu ogrendım hamişim dıye yanına gıttım
2 aya kadarda doguma gıdıcem :)
1 senedır doktorum altdan bı kere oyle baktı okadar
denemeler alt pozisyonda canım eşin içine boşaldıktan sonra ayaklarını havaya dik 20 dk bekleAminnnnn
Kızlar denemelerde hangi pozisyonda yapıyorsunuz vede ovulasyon gunlerınımı takıp ediyorsunuz pek bilgim yokta
aslında vajınısmustumyani canım ben yendim hala dokuunduramıorum gerçektende doktorun dediği doğru vajinusmus olsan dokunduramazdın bu arada bebeğin hayırlı olsun
Ben o kadın dogumcularin koltuğunda nefret ediyorum senin yatağın üstünde mi baktı koltuğun üstünde miaslında vajınısmustum
bırsuru doktora gıttım psıkologa gıttım o doktora gıdene kadar
bu doktor bıtek vajınısmus degılsın gayet normal agrı acı cunku senden degıl dıyerek adam resmen kendıme guvenmemı sagladı :)
hıc bı sekılde kımse muayene edemıyordu aglaya aglaya cıkıyordum yanlarından ıncecık kulak cubugu gıbı bıseyle smear testı yapmak ısteyen doktora aglayarak yalvarmıs resmen kacarcasına odasından cıkmıstım
ılk kez bu doktor o kadar rahat yooo senle alakalı hıc bısey yok mantar veya baska bıseyden cektıgın acıdan guven bana dıyerek o muayene ye benı 10 sanıyede nasıl ıkna ettı bılmıyorum
ve vajınal ultrasona alıcagını soylemedı bılesoylese mumkun degıl ızın vermezdım bu hıssettıgım sey ne dıyınce soka gırdım hatta yanımda esımde vardı bu vajınal ultrason olduysa bız haylı haylı aşarız bunu dedım o an :)
yenı evlıyken kızlık zarıma bıle bakamıyordu doktorlar kendımı kasmaktan bakarken bıle canım acıyorken vajınal ultrason nasıl gırdı hıc anlamadım
sanırım sansım gercekden bılen ve adamına gore davranan bı doktora denk gelmıs olmamdı
cok tesekkur ederım allahım ısteyen herkese bebıs nasıp etsın...
Peki canım birsey daha sorcam. . Peki bu sekilde mesela esim bosalınca dısarı akıyor hep ndn acaba yaa kafama takıldıdenemeler alt pozisyonda canım eşin içine boşaldıktan sonra ayaklarını havaya dik 20 dk bekle
Hepsinin içine gitmemesi normal canım ama sen o bosalinca ayaklarını yere indirmeden direk kaldır 20 dk sonra bile kalktığında fazlası dışarıya akacaktir zatenPeki canım birsey daha sorcam. . Peki bu sekilde mesela esim bosalınca dısarı akıyor hep ndn acaba yaa kafama takıldı
o cırkın catal varya orda baktı bende nefret edıyorum o koltukdan :)Ben o kadın dogumcularin koltuğunda nefret ediyorum senin yatağın üstünde mi baktı koltuğun üstünde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?