VAJİNUSMUS SONRASI GEBELİK

Evet istanbuldayim gidiyrmda doktora ama hc bi faydasi yok
merhaba, ne yonde uygulamakar yapildi da fayda goremediniz bilmiyorum o yuzden yorum yapamiyorum. ben de memorial atasehir hastanesinde dilek ocal'a gitmistim. kendisi jinekolog. vaji uzerine de calisiyor. ben ilk seanstan sonra gitmedim cunku calisma sekli bana uygun degildi. 1 yil ara verdim o kadar gozum korktu siz tahmin edin artik.. devamini bur arkadasa ozelden yazdim copy yapiyorum:

aslı dalan a gittim inanilmaz iyi biri ve sizi bu iletten kurtarmadan yakanizi birakmaz. tek sarti var verdigi odevleri harfiyen uygulamaniz. ben ilac anestezi vs kullanmadan yendim lutfen kendinize bu kotulugu yapmayin. asli hanim in fatih ve beylikduzunde ofisi var psikodestek diye geciyo iletisim bilgileri web sitesinde yer aliyor. allah yardimciniz olsun ben 6 yil bekledim sonra gittim ve her gittigimde ordan o kadar mutlu ve hafiflemis ciktim ki. bu zamana kadar bu isi halletmedigim icin kendime cok kizdim. ne zamandir bu sorunu yasiyorsunuz bilmiyorum ama elinizi cabuk tutmaniz en buyuk tavsiyem.

Bende yendim sayılır ama tam anlamıyla ılıskı olmuyo mantardan dolayı sanirim çok ağrı oluyo ne yapmam gerek

Kullanmıyorum kayganlastırıcı ama ağrı oluyo mum aparatıtla egzersiz yapıyorum hiç ağrı acı yok ama ilişkide acı oluyo

Bende alttan muayne olamıyorum doktoruma söyledim vajinusmus geçirdim diye o da hiç alttan muayne yapmadı doğumu da sezeryan yaptım hiç bir şey olmadı

Ben vajinal muayene olabiliyorum normal dogum yapmak istiyorum doktorumda biliyor vajinismus gecmisim oldugunu hic sorun degil dedi bakalim kismet artik

Arkadaşlar ben de 3 yıllık hastalığın ardından 5 aydır kurtuldum vajinusmustan.Şimdi de doğal olarak sabırsızca bir bebek isteği var. Ben de eşim de doktora gittik hiçbir problem yok.Ama henüz hamile kalamadım.Bu konuda öneri ve yardımcı olacak tavsiyelerinizi bekliyorum. Kendimce stres yapmıyorum, kafama takmıyorum ama her ay umutla bekliyorum.Yumurtlama takvimi vs . de dikkat ediyorum.ama olmuyor :-(

Merhaba Herkeze Arkadaşlar Ben 2 Buçuk Senedir Vajinusmus Hastasıyım Çok Hastaneye Doktora Gittim Faydasını Göremedim DİDEM KURBAN Karşıma Çıktı Didem Hocamla Görüştük Ve Tedaviye Başladık Ve 3 Günde Ben Vajinusmusu Yendim 2 Buçuk Senelik Vajinusmusu Didem Hocam Sayesinde 3 Günde Bitti

Sizlerde Ertelemeyin DİDEM KURBANA Gidin Didem Hocam Ve Asistanı Mehtap Hanımdan ALLAH Razı Olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…