- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi ece ulusoy
-
hoşgeldinnn ..Bende yendim :) Bende geldim
Hayırlı olsun yeni paylaşım alanımız :)
benımkı sezeryan olacagı ıcın altdan muayene ye gerek kalmıcak sanırım :)
buna sevınımmı uzulımmı gercekden bılemıyorum keske normal dogum ımkanım olsa denemek ısterdım
...
hayırlı olsun hamılelıgın :)
bunu gercekden yasayan bılıyor normal dogum yapabılmen cok cok guzel tebrık ederım senı resmen cesaret verıcı bı yazı olmus :)Canim ben 9 ay yasadim bu illetle. Ve hamile kalinca ara vermedim. Doktorum da fark etti. Ve asmama yardim etti. Altam muayene de yapti her seferinde. Hic anlamadim. Norman dogum yaptim. Dogumdan sonra astim tam olarak. Ve ben sadece burdaki basari hikayelerini okudum.
Eğer halen bu sorunla yasayip bu yaziyi okuyan varsa " ben yaptiysam herkes yapar."
bunu gercekden yasayan bılıyor normal dogum yapabılmen cok cok guzel tebrık ederım senı resmen cesaret verıcı bı yazı olmus :)
bende aynen boyle oldum mutluluktan agladım resmen ustumden oyle bı yuk kalktı kı :)Günaydın musmutlu bir haftasonu olsun inşallah hepimize
Her uyandığımda hatırlatıyorum kendime aynaya bakıp bakıp yendin mi şimdi diyorum
Ama hala inanamıyorumpencereyi açıp bağırmak istiyorum ben yendiiiiiiiim bittiiii diye
Evet canım kayganlastirici Sperm hızını azaltiyormus on sevismeyi uzun tut böylece kayganlastirici kullanmadan rahat ilişkiye girebilirsinMerhaba ben de 3 aylık evliyim. 1 ay yaşadım vajinismusu çok şükür kısa zamanda atlattım. 2 aydır korunmuyoruz. Hamilelik olmadı. Kayganlaştırıcı kullandık genelde. Acaba ondan mı olmadı. Önümüzdeki ay kullanmadan deneyeceğiz. Allah herkese vjn sorununu atlatmayı nasip etsin.
Sağol canım insallah allah sana da nasip eder.Erken test negatif sonuç oluyor boşa moralimiz bozuluyor bende dayanamayıp yapmıştım negatif çıktı sonra doktora gittim o da negatif çıktı hatta bana yumurta catlatma ilaci verdi ben kullanmadım 1 hafta sonra başka doktora gittim hamilesin dedi o ilacı kullansam ne olurdu bilmem allah koruduece ulusoy gözün aydın sendemi hamilesin
benimde adetim bügün tam 5 gün oluo geçeli.. 3 gün önce idar testi uapyım negatv çıktı.. pazartesi tekrar yapacam inşallah bebeişim olur..
valla ben 2 kere muane oldum alttan okadarda korkutucu değildi.. gerci baya bagırdım amadoktor kendını rahat bırakırsan acımaz dedı sonra bırde propla baktı alttan onuda kendim soktum vajınama doktor zamanla alışırsın dedı..
Benim de ilk yendigimde herkese soyleyesim geliyordu ama söyleyemiyordum en iyisi bu sayfaGünaydın musmutlu bir haftasonu olsun inşallah hepimize
Her uyandığımda hatırlatıyorum kendime aynaya bakıp bakıp yendin mi şimdi diyorum
Ama hala inanamıyorumpencereyi açıp bağırmak istiyorum ben yendiiiiiiiim bittiiii diye
Haha aynenAYNEN böyle olumlu yazılar okumak istiyorum bende. Burası vajiyi başarıpta hamile kalanlar sitesi, Lütfen olumsuz yazılarla psikolojimizi bozmayın plesa. zaten yeni düzeldik :)
Peki birşey dicem kuru olduğu için yapamayanlar kayganlaştırıcı ya ihtiyaç duyanlar preseed diye bir jel kullanıyomuş bende bu aralar onu araştırıyorumEvet canım kayganlastirici Sperm hızını azaltiyormus on sevismeyi uzun tut böylece kayganlastirici kullanmadan rahat ilişkiye girebilirsin
preseed spermlere zarar vermiyor diye biliyorum. bi ara internette bakmıştım. internetten mi sipariş etmek gerekir acabaPeki birşey dicem kuru olduğu için yapamayanlar kayganlaştırıcı ya ihtiyaç duyanlar preseed diye bir jel kullanıyomuş bende bu aralar onu araştırıyorum
Gerek yok diyo eşimde bilemiyorum
O sayfaya da yazıp soracam ama vajili değiller ya birkaç özel mesajda derdimi anlatamadım o yüzden yazmıyorum sayfaya
Size sorayım bilginiz varmı
Zuzukucum ben yeneli 3 ay oldu 3 aydır deniyoruz gebelik olmadı kayganlaştırıcısız yapamadım . bu ay daha az kullanıyorum kayganlaştırıcıyı. Sen kayganlaştırıcı ile mi denemiştin yoksa kullanmadın mı hiç?Bende yendim :) Bende geldim
Hayırlı olsun yeni paylaşım alanımız :)
Canım onu özellikle aramana gerek yok durex te aynı şeyi görür amaç kayganlastirmak sa başka özelliği var diyorsan onu bilemem tabi doktorda bana vazelin onermisti istersen onu denePeki birşey dicem kuru olduğu için yapamayanlar kayganlaştırıcı ya ihtiyaç duyanlar preseed diye bir jel kullanıyomuş bende bu aralar onu araştırıyorum
Gerek yok diyo eşimde bilemiyorum
O sayfaya da yazıp soracam ama vajili değiller ya birkaç özel mesajda derdimi anlatamadım o yüzden yazmıyorum sayfaya
Size sorayım bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?