- 11 Ağustos 2015
- 488
- 520
- 23
- Konu Sahibi ece ulusoy
-
Amin inşallah:) Kendim atlattım canım... tabi bu ve ilgili topiklerdeki arkadaşların yardımlarıylaMasallah canim Allah hayirli saglikli kucagina almayi nasip eylesin. Ben de iki kez hamile kaldim vaji sonrasi ama düşük oldu malesef. Ve benim kasintilarim gecmedi bu nedenle kolay hamile kalamiyorum. Yeniden vaji tedavisine basladim doktora gidiyorum. Sen kendin mi atlatmistin
Yani vajiyi zar zor atlatan ben hala çekinen ben doktor muayeneleri transfer süreçleri yaşadım nasıl yaptım aklım almıyor :)Masallah canim Allah hayirli saglikli kucagina almayi nasip eylesin. Ben de iki kez hamile kaldim vaji sonrasi ama düşük oldu malesef. Ve benim kasintilarim gecmedi bu nedenle kolay hamile kalamiyorum. Yeniden vaji tedavisine basladim doktora gidiyorum. Sen kendin mi atlatmistin
Amin masallah cok sevindim senin adina canim benim. Evlat cok baska birsey iki kere kaydi gitti hayallerimin arasindan minnoşlarim. Ben vajinismusu atlattim ama sirf bebek hasretimden dolayi şu kasılma olayindan tamamen kurtulmam lazim dedim ve vajinismus tedavisine basladim. Insallah bu ay tamamen atlatip önümüzdeki ay üçüncü kez saglikli bir gebelige baslarimAmin inşallah:) Kendim atlattım canım... tabi bu ve ilgili topiklerdeki arkadaşların yardımlarıyla
Ama ben vajiyi yendim sonra eşimde azosperm çıktı yani sperm çıkışı olmadığı anlaşıldı... Ve ameliyatla alındı ve tüp bebek oldu... Yani neler yaşadık neler aaah ah Allâh daha zoruyla sınamasın... O kadar büyük ki yaradan verdikten sonra oluyo işte
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Can'ım, tebrikler.Doğum yapanlar hamiş olanlar bu topiğe pek uğramıyor artık sanırım ama anneler benimde bir bebişim olacak Allahın izniylenerden nerelere geldim diyorum yaaaaa o kadar mutluyum ki Rabbim tez zamanda tüm arkadaşlarımıza yaşatsın bu duyguyu
Bende kucağıma aldım 30 gün olduHayırlı olsun çok sevindim evlat bi başka ben uyurken bile özlüyorum
Çok sağol canım. Darısı sana olsun inşallah en kısa zamandaAmin masallah cok sevindim senin adina canim benim. Evlat cok baska birsey iki kere kaydi gitti hayallerimin arasindan minnoşlarim. Ben vajinismusu atlattim ama sirf bebek hasretimden dolayi şu kasılma olayindan tamamen kurtulmam lazim dedim ve vajinismus tedavisine basladim. Insallah bu ay tamamen atlatip önümüzdeki ay üçüncü kez saglikli bir gebelige baslarim
Amin amin inşallah canım teşekkür ederim :)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Can'ım, tebrikler.
Bende anne oldum 15 gün oldu. Sezeryan oldum ama. Alttan muayene olamıyorum hala.SEzeryandan sonra kanamam başlamadi. Ebeler zorla 3 4 kez parmakla kontrol etmeye çalıştılar hhala kasiyordum kendimi ve cok bağırdım avaz avaz.bhic unutmuyorum ruyalarima giriyo. Ama çok şükür bebekle teselli oluyorum
Aynen canım ne zor günlerdi sonunda bitti hemde allah evlat nasip etti doğumdan sonra cinsel ilişkide daha kolay oldu önce acı cekiyordum şimdi bişey kalmadı sanki hiç vajinusmus yasamamis gibiyimDoğum yapanlar hamiş olanlar bu topiğe pek uğramıyor artık sanırım ama anneler benimde bir bebişim olacak Allahın izniylenerden nerelere geldim diyorum yaaaaa o kadar mutluyum ki Rabbim tez zamanda tüm arkadaşlarımıza yaşatsın bu duyguyu
Bende alttan muayne olamıyorum doktoruma söyledim vajinusmus geçirdim diye o da hiç alttan muayne yapmadı doğumu da sezeryan yaptım hiç bir şey olmadıBende anne oldum 15 gün oldu. Sezeryan oldum ama. Alttan muayene olamıyorum hala.SEzeryandan sonra kanamam başlamadi. Ebeler zorla 3 4 kez parmakla kontrol etmeye çalıştılar hhala kasiyordum kendimi ve cok bağırdım avaz avaz.bhic unutmuyorum ruyalarima giriyo. Ama çok şükür bebekle teselli oluyorum
Üzülme canım bende 1 sene çektim ama kesin tedavi için egzersiz yapmak şart hiç oyalanma bir doktora git ve dediklerini yapmaya çalış en başta hiç yapamıyacakmışsın gibi geliyor ağlama krizlerine giriyorsun ama sonra beynin bilinç altın Egzersizlerle beraber bunu kabullenmeye başlıyor bir gün bi bakmıssın hersey olmuş bitmiş kendin bile şaşirıyorsunSu illeti bende yenebilsem anne olmak istiyorum artik 10 ay oldu evleneli yenemiyorum naptuysam
Rabbim bu duyguları yaşattı çok şükür inşallah tüm arkadaşlarımıza da yaşatır...Aynen canım ne zor günlerdi sonunda bitti hemde allah evlat nasip etti doğumdan sonra cinsel ilişkide daha kolay oldu önce acı cekiyordum şimdi bişey kalmadı sanki hiç vajinusmus yasamamis gibiyim
vajinismus zaten erteleme hastaligi. size en buyuk tavsiyem bir uzmandan destek alma konusunda gec kalmayin. bu donemde insanlar istedikleri an hamile kalamayabiliyor. gercekten sonrasinda da zorluklar cikabiliyor yani tek sinaviniz vajinismus olmayabilir. bu yuzden acil yardim almanizi tavsiye ederim. 10 ay cok yeni daha yolun basindayken elinizi cabuk tutun. istanbulda misiniz?Su illeti bende yenebilsem anne olmak istiyorum artik 10 ay oldu evleneli yenemiyorum naptuysam
cok dogru..Üzülme canım bende 1 sene çektim ama kesin tedavi için egzersiz yapmak şart hiç oyalanma bir doktora git ve dediklerini yapmaya çalış en başta hiç yapamıyacakmışsın gibi geliyor ağlama krizlerine giriyorsun ama sonra beynin bilinç altın Egzersizlerle beraber bunu kabullenmeye başlıyor bir gün bi bakmıssın hersey olmuş bitmiş kendin bile şaşirıyorsun
Evet istanbuldayim gidiyrmda doktora ama hc bi faydasi yokvajinismus zaten erteleme hastaligi. size en buyuk tavsiyem bir uzmandan destek alma konusunda gec kalmayin. bu donemde insanlar istedikleri an hamile kalamayabiliyor. gercekten sonrasinda da zorluklar cikabiliyor yani tek sinaviniz vajinismus olmayabilir. bu yuzden acil yardim almanizi tavsiye ederim. 10 ay cok yeni daha yolun basindayken elinizi cabuk tutun. istanbulda misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?