- 6 Ocak 2015
- 945
- 785
- 88
- Konu Sahibi ece ulusoy
-
Ayyy canimmm sen kurtuldundur nasil gecti dogum..benimde az kaldi 2 3 hafta varsa var..rabb8m hayirli dogumlar nasip etsin insallah..bende onu doktoruma bir sorayim tavsiye ediomu etmiom7 diyeBenim 4 gün kaldı bu cuma allah nasip ederse çok heyecanlıyım. Ben spinal doğum düşünüyorum hiç bir şey hissetmiyorsun diyolar. Doktoruma konusmustum vajinusmus geçirdim alttan rahat muayne olamıyorum diye o da normal doğum için alttan muayne nin rahat olmasi lazim dedi
Sabrili tatlım kaçıncı haftadasın şu an?Ayyy canimmm sen kurtuldundur nasil gecti dogum..benimde az kaldi 2 3 hafta varsa var..rabb8m hayirli dogumlar nasip etsin insallah..bende onu doktoruma bir sorayim tavsiye ediomu etmiom7 diye
40+2 bugun nisanmi jey sumuksu sey geldi benden duzensiz aralikla sancim var 30 saniye kadar suruo..hayirlisi artik..insallah cok kolay cok rahat ve cok cabuknormal dogumlarimiz olur..insallah bumuymus deriz hepim8z..ben alttanda muane ettiriom ama cok rahatsiz oluom acisi yok aslinda..hayirlisiyla bi dogursam ..bide cok panik yapiorumSabrili tatlım kaçıncı haftadasın şu an?
Canım kavuşmana az kalmış yavruna, sağlıkla kucağına alırsın inşallah panik yapma. Alttan muayene olmadı benim henüz bebeğin inmesine bağlı olarak alttan muayene edecek doktorum. O da beni rahatsız ediyor ama normal doğum istediğim için katlanacağım.40+2 bugun nisanmi jey sumuksu sey geldi benden duzensiz aralikla sancim var 30 saniye kadar suruo..hayirlisi artik..insallah cok kolay cok rahat ve cok cabuknormal dogumlarimiz olur..insallah bumuymus deriz hepim8z..ben alttanda muane ettiriom ama cok rahatsiz oluom acisi yok aslinda..hayirlisiyla bi dogursam ..bide cok panik yapiorum
Hatırladım Can'ım seni, çok sevindim ben yolun sonuna geldim çoğu kişi kucağına aldı bebişini. İnşallah sağlıkla kavuşursun sen de yavruna. Sağlıklı bir gebelik diliyorum.Bende 7buçuk ay vajinismusu çektikten sonra sonunda hamileyim. Yeneli 4 buçuk ay oldu. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Masallah canim benim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eylesin. Ben de vajiyle mucadele ederken gamile kaldim ve düşürdüm vaji yendim tekrar hamile kaldim tekrar düşürdüm.. Demek ki imtihanim bitmedi hala.. Dikkat et kendine çok.. :)Bende 7buçuk ay vajinismusu çektikten sonra sonunda hamileyim. Yeneli 4 buçuk ay oldu. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Hatırladım Can'ım seni, çok sevindim ben yolun sonuna geldim çoğu kişi kucağına aldı bebişini. İnşallah sağlıkla kavuşursun sen de yavruna. Sağlıklı bir gebelik diliyorum.
Masallah canim benim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eylesin. Ben de vajiyle mucadele ederken gamile kaldim ve düşürdüm vaji yendim tekrar hamile kaldim tekrar düşürdüm.. Demek ki imtihanim bitmedi hala.. Dikkat et kendine çok.. :)
Amin canim senin duan kabul olur cok sagol :)Çok teşekkür ederim canım. Olsun Allah çok büyük en hayırlı zamanda sana sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah. İsyan etmemen bile çok güzel hepimizin imtihanı ayrı, seninkide buymuş demekki. Dua edicem senin için rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah.
Evet Can'ım konuşmuştuk:) çok şükür atlattık o günleri sanki hiç yaşamamışım gibi geliyor o günleri. Tam geçen sene bugün yenmiştim 11 Ağustos:) Amin inşallah, Rabbim hepimize kolay doğumlar yaşatsın. Zaman geçmiyor gibi gelebilir ilk başlarda ama cinsiyeti öğrendikten sonra hazırlıklarla meşgul olunca insan anlamıyor bir bakmışsın yolun sonuna gelmişsin:)Ne kadar umutsuz vakaydm, seninlede çok konuşmuştuk. Ama kabus bitti boşuna o kadar yıpranmışım. Amin canım çok teşekkür ederim zaman geçmiyor gibi ben daha yolun başındayım. İnşallah sıkıntısız rahat bi doğum geçirir, evladını sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
Evet Can'ım konuşmuştuk:) çok şükür atlattık o günleri sanki hiç yaşamamışım gibi geliyor o günleri. Tam geçen sene bugün yenmiştim 11 Ağustos:) Amin inşallah, Rabbim hepimize kolay doğumlar yaşatsın. Zaman geçmiyor gibi gelebilir ilk başlarda ama cinsiyeti öğrendikten sonra hazırlıklarla meşgul olunca insan anlamıyor bir bakmışsın yolun sonuna gelmişsin:)
Onu da görürsünüz Can'ım inşallah, erken öğrenmişsin gebeliğini:) stres yapma hep olumlu düşün bu süreçte. Benim belli değil normal doğum istediğim için. Şu an 40. Haftanın içindeyim. Bekliyoruz bakalım gelmeye niyeti yok gibi benim oğluşun.Keseyi daha görmedik bir kaç gün sonra gideceğim onun stresi başladı şimdi. O günleri görürüm inşallah canım :) senin doğum ne zaman?
Onu da görürsünüz Can'ım inşallah, erken öğrenmişsin gebeliğini:) stres yapma hep olumlu düşün bu süreçte. Benim belli değil normal doğum istediğim için. Şu an 40. Haftanın içindeyim. Bekliyoruz bakalım gelmeye niyeti yok gibi benim oğluşun.
Bebeğin için stres yapmamalısın Can'ım onu düşün hep güzel şeyler gelsin aklına. Ben çatı muayenesi bile oldum olamam derken:) korkulacak birşey değilmiş. bir aksilik olmazsa normal istiyorum inşallah suni sancıya gerek kalmaz. Allah yardımcımız olsun inşallah kolay olur.Evet keşke 1 2 hafta geç öğrenseydim daha kolay geçerdi. Yapı olarak paniğim o yüzden zor geçiyor canım:) aaa normal doğum mu istiyosun ne güzel bende normal istiyorum umarım yapabilirim vajiden sonra. Gelmezse suni sancı veriyorlar arkadaşım öyle doğurdu 41. Haftada. Hayırlısı olsun canım sayılı gün kalmış. Çok güzel ve kolay bir doğum geçirirsin inşallah.
Çok şükür Can'ım aldım kucağıma:) 12 günlük olacak bugün:)Kızlar bebeginizi kucağına alan var mı doğum yaptınız heralde sayfaya girmediğınıze göre
Hayırlı olsun çok sevindim evlat bi başka ben uyurken bile özlüyorumÇok şükür Can'ım aldım kucağıma:) 12 günlük olacak bugün:)
Masallah canim Allah hayirli saglikli kucagina almayi nasip eylesin. Ben de iki kez hamile kaldim vaji sonrasi ama düşük oldu malesef. Ve benim kasintilarim gecmedi bu nedenle kolay hamile kalamiyorum. Yeniden vaji tedavisine basladim doktora gidiyorum. Sen kendin mi atlatmistinDoğum yapanlar hamiş olanlar bu topiğe pek uğramıyor artık sanırım ama anneler benimde bir bebişim olacak Allahın izniylenerden nerelere geldim diyorum yaaaaa o kadar mutluyum ki Rabbim tez zamanda tüm arkadaşlarımıza yaşatsın bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?