- Konu Sahibi elif hatun
-
merhaba arkadaslar ben siteye yeni üye oldum 3 aylık evliyim ve eşimle henüz ilişkiye giremedik kendimi cok kasıyorum titremelerım bıtmıyor elimde olmadan yapıyorum cok acıdı bı kac kez denedıgımızde kendıme güvenım gelıyor bazen yapıcam dıyorum ön sevişmede sıkıntı yok ama iş son bölüme gelince olmuyor artık eşimde sıkılmaya basladı denemek dahi istemıyor ne yapıcam bilmiyorum çarşamba günü çapa hastanesine gidicem psikaytr bölümüne konuyla bilgisi olan bana yardım edebilirmi cok zor durumdayım
Ayni seyleri bende yaşadım 8 ay iliskiye giremedim ilk gece oldu kan geldi ve cok canim yandı bidaha tık yok bende :) psikoloğa gittim aylarca egzersizler falan hepsini denedim Faso fiso geldi bana.care olmadi kadin dogumcuyamerhaba arkadaslar ben siteye yeni üye oldum 3 aylık evliyim ve eşimle henüz ilişkiye giremedik kendimi cok kasıyorum titremelerım bıtmıyor elimde olmadan yapıyorum cok acıdı bı kac kez denedıgımızde kendıme güvenım gelıyor bazen yapıcam dıyorum ön sevişmede sıkıntı yok ama iş son bölüme gelince olmuyor artık eşimde sıkılmaya basladı denemek dahi istemıyor ne yapıcam bilmiyorum çarşamba günü çapa hastanesine gidicem psikaytr bölümüne konuyla bilgisi olan bana yardım edebilirmi cok zor durumdayım
Gittim emla krem verdi onunla oldu sonrasinda kendin birakiyosn kremi zaten Allah yardımcın olsuncok zor bi dönem ama bi senin basinda degil cnmaynen bende tecrübe ettim bakalım parmak egzersizlerine başlıcam inş yapabılırım
Ayni seyleri bende yaşadım 8 ay iliskiye giremedim ilk gece oldu kan geldi ve cok canim yandı bidaha tık yok bende :) psikoloğa gittim aylarca egzersizler falan hepsini denedim Faso fiso geldi bana.care olmadi kadin dogumcuya
Parmak egzersizleri yaptim cnm ama onlarin da faydası olduysa da emla kremle derdime çare buldumNe tür egzersizler yaptin canim?
Parmak egzersizleri yaptim cnm ama onlarin da faydası olduysa da emla kremle derdime çare buldum
Ben doktorda tedavi olmuştum benim vajinismusum baya ilerlemisti ama, ben parmagimi bile sokamiyordum. Dilatör yardımıyla vajinismusu yendim. Ilk basta ölsem de yapamam demiştim ama sonunda cok şükür yaptim ve sorunum çözüldü
Insalah canim hayirli ve guzel haberlerini alalim.yasadiklarini cok iyi anlayabiliyorum aynılarını bende yaşadım cok kotu evlendiğim en guzel zamanlarımkızlar merhaba uzun zamandır yazmıyodum yarın dr saygın beyle randevum var tedavıye baslıyorum allahın ıznıyle dua edin bana bir an önce yenebileyım bu hastılıgı ve mutlu bır haber vermek nasip olur ıns :)
bende 4 ay psikiyatr gittim ama sonuca ulaşamadımmerhaba arkadaslar ben siteye yeni üye oldum 3 aylık evliyim ve eşimle henüz ilişkiye giremedik kendimi cok kasıyorum titremelerım bıtmıyor elimde olmadan yapıyorum cok acıdı bı kac kez denedıgımızde kendıme güvenım gelıyor bazen yapıcam dıyorum ön sevişmede sıkıntı yok ama iş son bölüme gelince olmuyor artık eşimde sıkılmaya basladı denemek dahi istemıyor ne yapıcam bilmiyorum çarşamba günü çapa hastanesine gidicem psikaytr bölümüne konuyla bilgisi olan bana yardım edebilirmi cok zor durumdayım
öncelikle bu konu hakkında araştırma yapmadan kadının anatomik yapısı konusunda öğrenmeye bilgi edinmeye başlamanız daha sağlıklı olur. çünkü biz hekimler hastalarımıza önce bednini tanımasını istiyoruz. bir doğum düşünmesini, hiç görmedi ise izlemesini öneriyoruz. ama önc eeksik bilgilerimizi tamamlamamız gerekir önce bilişsel yanı bilglendirme sonra öğrendiklerimizi uygulamamerhaba arkadaslar ben siteye yeni üye oldum 3 aylık evliyim ve eşimle henüz ilişkiye giremedik kendimi cok kasıyorum titremelerım bıtmıyor elimde olmadan yapıyorum cok acıdı bı kac kez denedıgımızde kendıme güvenım gelıyor bazen yapıcam dıyorum ön sevişmede sıkıntı yok ama iş son bölüme gelince olmuyor artık eşimde sıkılmaya basladı denemek dahi istemıyor ne yapıcam bilmiyorum çarşamba günü çapa hastanesine gidicem psikaytr bölümüne konuyla bilgisi olan bana yardım edebilirmi cok zor durumdayım
canim anestesik kremle denediniz mi hic ? Anestol pomad. ve sivi vazelin tavsiye ederim. Dikkatini cekerim normal vazelin degil sivi vazelin istiyeceksin eczaneden. Ilac yapiminda kullaniliyor bir siseye doldurup verirler. Boyle durumlarda doktorlar tavsiye edior anestol pomad ve sivi vazelin.
vajınusmus tedavisi ne kadar kısa sürede olursa o kdar iyi sonuç alınır. tedavi ise tanı ile başlarArkadaşım kendi kendine çözmek çok zor.tedavi olmak sart..ben bir yıl uğraştım bir ay önce tedaviyle iyileştim.zaman uzadıkça Herşeyden soruyorsun...
Tiner mi ?Deneme tatlim denene Ben tinere kadar debedim dusun yani olmuyo kafada bitiyo kendini hazir hissetendigin surece olmuyo o Bu faydasi,yok yani tecrubeyle sabit ...
Ewet TINER !Tiner mi ?
Ya bizde deniyoruz ama olmuyo az bisey oluyo gerisi yok sanki ici dolu gibi
Yok daha neler ..Sak'ın tiner ne yaTiner mi ?
Tiner mı Sak'ın haEwet TINER !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?