Vajinusmuslu hamişler paylaşım alanı

kızlar bişi sorcam sizlere bilgisi olan varsa cevap versin lütfen.vajiliolduum için muayene olamıorum ve burda heray kontrol var sadece 3 sefer ultrason diğerleri normalvajinal muayene ve ben bunuyapamıorum.kaç keredir bakmaya çalışıolar ama olmuo.şimdi şunu takıorum kafaya acaba herhangi bi sorunum varsa bu sadece ultrrasonda çıkarmı yada varsa bi sorun vajinal muayene yapamadıkları için bilinmezmi acaba.erken doğum tehlikesinden çok korkuorum buda sanırsam vajinal muayenede anlaşılıo.yani sorun varsa bile bu vajinal muayene olmadanda anlaşılırmı

bende 7 ay önce yendim bu illeti anestol kremle.Şimdi diyorumki tamamen psikolojikmiş önceden yani vajiyi yenmeden önce korkardım sanki beynimde orası duvarmış gibi gelirdi.Vajiyi yendikten sonra diyorumki nasıl olsa açıldı artık yani eskisi gibi kasmıyorum kendimi.4-5 kere kremle denedik.Ama nereye kadar kremle deneyecektimki.Kastığım zaman benimde canım acıyo.Sonuçta azda olsa ilaç yani zararı vardır diye düşünüyorum anestolün.

Bana da zararı olurmuş gibi geliyor, ama dediğim gibi yine de zaman zaman yardım alıyorum anestolden.
Sağlıksal bir sorun olduğunu sanmıyorum, eğer öyle olsa;
hemen her seferinde ağrım,yanmam olurdu.
Eski korkulu günerim arada bir depreşiyor sanırım ve istemsiz kasıyorum kendimi,
o nedenle de acı veriyor.

merhaba kızlar ben aypar 18 sene vajiyle savaştım ve burdaki arkadaşlar sayesinde yendim vajiliyken 3 tane cocuğum oldu anlayacağınız baya tecrübeliyim eğer sizlere yardımım dokunursa sorularınızı cevaplamaya hazırım...buyrunnnnnnnnn

evet benim soruma ancak sen cevap verebilirsin sanırım.vajinismusum 6 aylık hamileyim ve vajinal muayene olamıorum.bebekte veyabende bis orrun varsa bu muayene olmadanda anlaşılırmı.yani sadece ultrasondan.ayrıca erken doğum tehlikem falan olursa bu anlasılımı ultrasıondanyani ya sancım falan gelirse nolacak.aydınlatırsan sevinirmmm

selam canım ben üçündede vajinal muayene olmadım ikinci cocuğumda 4 aylıkken suyum boşaldığı halde dr üstten ultrasonla baktı.. ama ilk kızımda sigorta hastanesine gitmiştim hiç umursamadılar doğuma yakın gittim zorlana normal doğum yaptırmaya kalktılar benimde tam çıkışta cocuğun kafası sıkıştı kaslar kasılınca beni bayıltıp aldılar cocuğu sonrakilede özele gittim hem vaji olduğumu söylemedim dr sadece korkuyorum dedim alttan muayeneye oda hiç alttan bakmadı ve sezaryen yaptı eğer sezaryen olursan sancıyı beklemeye gerek kalmıyo canım... bence bir özele git...

eğer izmirde oturuyorsan san dr tavsiye edebilirim canım..

ayparım varya eli öpülecek kadınsın vajiliyken 3 doğum...maşallah diyim..nasıl hamile kaldın bacaklarını yukarı kaldırıp duvara dayıyormuş bazı arkadaşlar sen böyle bişeymi yaptın yoksa normal sevişirken mi kaldın ? mucize gibi bişey yani...bende doğumdan çok korkuyorum hem bebeğimin olmasını çok istiyorum hemde nasıl doğururum diye düşünüp duruyorum...

canım maşallah 6 ylık hamilesin ve vajinal muayeneye gerek olmadığını düşünüyorum karından ultrasonla ve gerekli testlerle bi sorun olmadığı anlaşılır sanırım ancak hemen bi özel doktor bul bence o seni daha iyi yönlendirir v doğumunuda gerekirse sezaryenle olursun ben de hamile kalırsam sezaryen düşünüyorum kendine iyi bak

selam canım estağfurullah eli öpülecek birileri varsa onlar sizsiniz canım bizleri bu hastalıktan kurtardınız ..ilk kızıma farkında olmadan kaldım ikinci kızıma ayaklarımı kaldırıp sabah kadar öyle yatıp kaldım oğluma istemediğimiz halde nasıl kaldım ben onuda bilmiyorum...canım sana tek birşey söyleyim ilkini normal doğurdum eğer sancıyı çekersen ki ben 48 saat evde çektim dr korkuyorum ya suyumda evde patladı cocuğun başıda evde çıktı ama vajiyim ya o kaslar kasıldı mecburen kesip çıkardılar hastaneye zor yetiştim ama inaan bana hiç pişman değilim 10 kere olsayine normal doğururumsakın hiç korkma okadar güzel birşeyki dünyaya yeni bir insan getiriyon inan bütün herşey cocuk çıktıktan sonra bitiyo ..anlatılmaz bir duygu..bakarmısın bana yani ben ilişkiye giremiyom çatır çatır doğuruyom ilginç bir insanımbende böyle işte hiççç düşünme doğur canım...

arkadaslar merhaba
hepınızın allah yardımcısı olsun
bana gelınce bende 7 yıldır vajınısmusum
ne yaptıysam olmuyo olmuyo
gtmedıgım dr ıcmedım hap kalmdı ama olmuyooooooo
artık esım dedı ya sen kanser olucan ya ben allah korusun
hatta uzun bıaradan sonra bugun de denedık olmadı hemde etten duvar

artık bu ısın basına gecmıcem dedı esım tup bebk yaptralım bıktım dedı
demele cok haklı cunku o 34 yasında bnde 26 yasmız geldıde gecıyo

caresızlıkten cıldırıcam rahat bı gun yuzu gormedım evlendım evlenelı

hıc vajınal muayene olmadım
bu ıse nerden nasıl baslıcam bılmıyorum
tup bebk ıcın asmalar nasıl oluyo benım gb vajılı bırı ıcın

acaba anestesı ıle muayene olurmu
cunku hıc acamıyrum muayenede
artık kendımdende neret eder duruma geldım hıc degılse bebek olsun
ha bugun ha yarın derken 7 yıl bttı bızde bttık

cok yazdım kusura bakmayın fıkırlerınıze ıhtıyacım var hıc bı aıle ferdı bılmıyo

merhaba katya konuyla ılgılenıyorum bana anlatırsan sevinirim. Bu durumu yaşayamıyan bılemez allah'da kımseye yaşatmasın

merhaba cok zor oldugunu biliyorum allah yardimciniz olsun 3 yilin sonunda yendim bu illeti ben haydar dumen hocadan yardim aldim bi kaba kaynar su doldurup buharina bacaklarini tamamen acarak oturuyosunuz dikkat edin yanmayin rahimdeki kaslar duz oldugundan kasilmayi azaltiyor sonrada bi krem var adi emal vajinanin girisine suruyosunuz biraz yakabilir ama dayanilmaz bisey degil kendinizi kasmadan dogru nefes alarak esinizin size yaklasmasina izin veiyosunuz inanin nasil oldu anlamadim bile rabbim hepinizin yardimcisi olsun ben bu yontemle 3 yillik derdimi 10 dakkida cozdum once allah sonra haydar dumen diyorum sevgiler…

Benim de bir yakınım bu rahatsızlıktan muzdarip.. vajili olarak bir oğlu da var ve normal doğum ile dünyaya getirdi.

Burdakilerin nasıl olduğunu merak ettim sadece.. konu açılalı epeyce olmuş ve konu sahibi yazmamış. Umarım hiçbir probleminiz kalmamıştır kızlar..

Allah yar ve yardımcınız olsun Acil şifalar dilerim

Arkadaşlar lütfen yardımm! !!benhamileydim dusuk yaptim agrilarim hala oluyor içeride parça kama ihtimali var rahim duvarı kalınlaşması görünüyor. Hala. doktora alttan baktirmaya korkuyorumlütfenyardimmm. Ne yapacağım hiç bilmiyorum vajinismusuyenmedenhamile kaldım ve baktırmanmamıştır belkide tehlikeli olacakyardımlarınıza muhtacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…