5aralık cnm allah yardımcım olsun
Bayanlar aklıma birşey takıldı.Belki bilgisi olan vardır.
Yaklaşık 4 ay önce vajiyi yendim,
ama vajina girişinde zaman zaman hala yanma,acıma olabiliyor.
Bu da beni ürkütüp, ilişkiden soğutuyor.
Bu nedenle vaji zamanından kalan anestolü ara ara yanma olduğunda kullanıyorum,
sürekli kullanmıyorum nadiren.
Ben tam bir korunma yöntemi uygulamıyorum,
hamilelik olursa da olur, olmazsa da olur şu an benim için.
Korkum şu ki, haberim olmadan hamile kalmış olursam
ve anestol kullanmış olursam bebeğe ulaşıp; ona zarar verebilir mi?
Anestolü tamamen bırakayım desem de ilişkiden soğuyorum bazen,
eşimi de reddetmemek için krem yardımı alıyorum.
Sürekli olmuyor ama neden olduğunu çözemesem de arada bir canım yok yanıyor.
bende 7 ay önce yendim bu illeti anestol kremle.Şimdi diyorumki tamamen psikolojikmiş önceden yani vajiyi yenmeden önce korkardım sanki beynimde orası duvarmış gibi gelirdi.Vajiyi yendikten sonra diyorumki nasıl olsa açıldı artık yani eskisi gibi kasmıyorum kendimi.4-5 kere kremle denedik.Ama nereye kadar kremle deneyecektimki.Kastığım zaman benimde canım acıyo.Sonuçta azda olsa ilaç yani zararı vardır diye düşünüyorum anestolün.
merhaba kızlar ben aypar 18 sene vajiyle savaştım ve burdaki arkadaşlar sayesinde yendim vajiliyken 3 tane cocuğum oldu anlayacağınız baya tecrübeliyim eğer sizlere yardımım dokunursa sorularınızı cevaplamaya hazırım...buyrunnnnnnnnn
evet benim soruma ancak sen cevap verebilirsin sanırım.vajinismusum 6 aylık hamileyim ve vajinal muayene olamıorum.bebekte veyabende bis orrun varsa bu muayene olmadanda anlaşılırmı.yani sadece ultrasondan.ayrıca erken doğum tehlikem falan olursa bu anlasılımı ultrasıondanyani ya sancım falan gelirse nolacak.aydınlatırsan sevinirmmm
evet benim soruma ancak sen cevap verebilirsin sanırım.vajinismusum 6 aylık hamileyim ve vajinal muayene olamıorum.bebekte veyabende bis orrun varsa bu muayene olmadanda anlaşılırmı.yani sadece ultrasondan.ayrıca erken doğum tehlikem falan olursa bu anlasılımı ultrasıondanyani ya sancım falan gelirse nolacak.aydınlatırsan sevinirmmm
merhaba kızlar ben aypar 18 sene vajiyle savaştım ve burdaki arkadaşlar sayesinde yendim vajiliyken 3 tane cocuğum oldu anlayacağınız baya tecrübeliyim eğer sizlere yardımım dokunursa sorularınızı cevaplamaya hazırım...buyrunnnnnnnnn
ayparım varya eli öpülecek kadınsın vajiliyken 3 doğum...maşallah diyim..nasıl hamile kaldın bacaklarını yukarı kaldırıp duvara dayıyormuş bazı arkadaşlar sen böyle bişeymi yaptın yoksa normal sevişirken mi kaldın ? mucize gibi bişey yani...bende doğumdan çok korkuyorum hem bebeğimin olmasını çok istiyorum hemde nasıl doğururum diye düşünüp duruyorum...
eğer izmirde oturuyorsan san dr tavsiye edebilirim canım..
ümitle açmıştım sayfayı tecrübesini paylaşacak biri sanmıştım.
Neyse mutlaka aynı durumda olan arkadaşlar vardır..
lütfen
gerçek anlamdaki öneri ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bu diğer vajinismuslu arkadaşlar içinde önemlidir.
Ayrıca hamileliğin kızlık zarıyla ilgisi yok yani bu şekildede hamile kalınabilir.
merhaba katya konuyla ılgılenıyorum bana anlatırsan sevinirim. Bu durumu yaşayamıyan bılemez allah'da kımseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?