Vajinusmuslu hamişler paylaşım alanı

bide kızlar bişi dicem çoğumuz alttan muayeneye takığız bende öleydim korkuodum asla izin vermedim sonra ankarada özel bi hastane var özelde bile okadar rahat etmedim dr dediki kendiniz yerleştirin dedii bende öle yaptım egzersiz yapar gibi ultrasonu sağa sola kaydırdım çok rahat olduu bu illtten hepimiz kurtuluruz inşallahh neler yaşamadımki bundan 6-7 sene öncesinde çokta bilinmiodu sonra çıktı tv lerde falan hatırladıkça iştee geçen zamanı üzülüosun neyse hepimiz yenelim ve bebişleri alalım kucağımızaaa

bende vajinismusum ve hamile kalmak istiyorum zar zor da olsa anca yarısı girebilioo kızlar nasıl hamile kaldınız tüp bebek mi denesemm ((

yarısını alabiliyorsan içine bosalsın bosaldıktan sonra bacaklarını havada tut 1saate yakın dısarı akmasını önle.ben hepsini alabldgm halde dısarı akıyordu bir türlü gebe kalamıyordum sonra böyle bir yöntem denedm keçi boynuzu pekmezinide unutmamak gerek onuda sık sık yedim sperm kalitesi artsın dye.ilişkiye grdkten sonra bacagımı havada tuttum tabikide allahın izniyle suan 30haftalık gebeyim o ay tuttu bir dene derim tüp bebektn önce

zehracım kaç kiloydun kaç kilo oldun ?

71 kilo ile hamile kaldım 5-6 kilo verdim suan tekrar 71 kiloya ulastım.neyseki boyda 1.70-71 civarlarda:)

hamile kaldıktan sonramı kilo verdin ? bu tehlikeli değilmi bebek için ? çok iyi bilmiyorum bu konuları merak ettim sadece o zaman çok kilolu bi hamileliğin yok...ben 1,70 boya 55 kg.dım şimdi 51e düştüm ama almaya çalışıyorum opuyorumnanaktanben kimbilir hamile kalınca kaç kilo alırım eyvah eyvah :ecrin_bebek:

evt gebe kldıktan sonra kilo verdim ilk başta bende çok korktum ama asermelerim berbat oldugu için dr.normal dedi bebeğim gayet saglıklıymış.masallah cekiyim:) arkadan bakınca hiç bişey yok önümü dönünce gebe oldugum belli oluyor sanki karnıma yastık koymuşun gbiben kesin 100kilo olurum dyrdum ama çok şükür pek kilo almadım lohusa dönemimmdede almasam bu işi sag salim atlatmış olcm lohusalıkta alınıyormuş inş.almm

Bayanlar aklıma birşey takıldı.Belki bilgisi olan vardır.

Yaklaşık 4 ay önce vajiyi yendim,
ama vajina girişinde zaman zaman hala yanma,acıma olabiliyor.
Bu da beni ürkütüp, ilişkiden soğutuyor.
Bu nedenle vaji zamanından kalan anestolü ara ara yanma olduğunda kullanıyorum,
sürekli kullanmıyorum nadiren.

Ben tam bir korunma yöntemi uygulamıyorum,
hamilelik olursa da olur, olmazsa da olur şu an benim için.

Korkum şu ki, haberim olmadan hamile kalmış olursam
ve anestol kullanmış olursam bebeğe ulaşıp; ona zarar verebilir mi?

Anestolü tamamen bırakayım desem de ilişkiden soğuyorum bazen,
eşimi de reddetmemek için krem yardımı alıyorum.
Sürekli olmuyor ama neden olduğunu çözemesem de arada bir canım yok yanıyor.

maalesef be yaptıramadım hala vajinal muayene sanırım artık bu ayki kontrolde yapmazlar innanmışlardır bunu yapamıyacağıma(

bnce bebekten daha cok tedavını gor derım omur boyu bu sekılde olmaz cunku

bende dicem tedavine bak die ama bana demeyin sen nie bakmadın tedavinede hamile kaldın die.anlatmıştım durumumu yurtdışındayım doğrudüzgün anlatamıoz derdimizi die.ama elinde imkanın varsa önce tedavini ol derim 6 aylık hamileyim ve her doktor kontrolumde morelim bozuk çıkıorumm.muayene olamıorum çünkü.ama illakide böleyken bebek istiorum diosanda spermlerin içeri girmesini sağlamaya çalış benim hiç ümidim yoktu ama böle denerken 2. ayda hamile kaldım

2 buçuk kilo almışım 6 ayda normalmi acaba.benimde sadece karnımda ve biraz arkamda var ssanırım:))zehra bu arada sen vajiyi yenmişttin deilmii.nasıl peki durumun vajinal muayeneden korktuunu da sölemiştin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…