bende vajinismusum ve hamile kalmak istiyorum zar zor da olsa anca yarısı girebilioo kızlar nasıl hamile kaldınız tüp bebek mi denesemm((
bende vajinismusum ve hamile kalmak istiyorum zar zor da olsa anca yarısı girebilioo kızlar nasıl hamile kaldınız tüp bebek mi denesemm((
yarısını alabiliyorsan içine bosalsın bosaldıktan sonra bacaklarını havada tut 1saate yakın dısarı akmasını önle.ben hepsini alabldgm halde dısarı akıyordu bir türlü gebe kalamıyordum sonra böyle bir yöntem denedm keçi boynuzu pekmezinide unutmamak gerek onuda sık sık yedim sperm kalitesi artsın dye.ilişkiye grdkten sonra bacagımı havada tuttum tabikide allahın izniyle suan 30haftalık gebeyim o ay tuttu bir dene derim tüp bebektn önce
zehracım kaç kiloydun kaç kilo oldun ?
71 kilo ile hamile kaldım 5-6 kilo verdim suan tekrar 71 kiloya ulastım.neyseki boyda 1.70-71 civarlarda:)
hamile kaldıktan sonramı kilo verdin ? bu tehlikeli değilmi bebek için ? çok iyi bilmiyorum bu konuları merak ettim sadeceo zaman çok kilolu bi hamileliğin yok...ben 1,70 boya 55 kg.dım şimdi 51e düştüm ama almaya çalışıyorum opuyorumnanaktanben kimbilir hamile kalınca kaç kilo alırım eyvah eyvah :ecrin_bebek:
zehra dogum ne zamn
allh kolay kurtarsın saglıklan al kucagına ınşşşşş darısı bıze ınş
amn cnm inş.umudunu ytrme
allah bagışlasın cnm analı babalı büyütsün inş.
bide kızlar bişi dicem çoğumuz alttan muayeneye takığız bende öleydim korkuodum asla izin vermedim sonra ankarada özel bi hastane var özelde bile okadar rahat etmedim dr dediki kendiniz yerleştirin dedii bende öle yaptım egzersiz yapar gibi ultrasonu sağa sola kaydırdım çok rahat olduu bu illtten hepimiz kurtuluruz inşallahh neler yaşamadımki bundan 6-7 sene öncesinde çokta bilinmiodu sonra çıktı tv lerde falan hatırladıkça iştee geçen zamanı üzülüosun neyse hepimiz yenelim ve bebişleri alalım kucağımızaaa
bnce bebekten daha cok tedavını gor derım omur boyu bu sekılde olmaz cunku
evt gebe kldıktan sonra kilo verdim ilk başta bende çok korktum ama asermelerim berbat oldugu için dr.normal dedi bebeğim gayet saglıklıymış.masallah cekiyim:) arkadan bakınca hiç bişey yok önümü dönünce gebe oldugum belli oluyor sanki karnıma yastık koymuşun gbiben kesin 100kilo olurum dyrdum ama çok şükür pek kilo almadım lohusa dönemimmdede almasam bu işi sag salim atlatmış olcm lohusalıkta alınıyormuş inş.almm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?