Vajinusmuslu hamişler paylaşım alanı

ıı olmana cok sevındım
bende ıyıyım cok sevındım
vajılı ınsnalara anlayıssız davranmaları gıcıgıma gıdıor

tup bebege gecıorum bnede eylul sonu ekımın ılk adetınde
duanı eksık etme ne olur canım
cınsıyetı ne?

saglıklı bır skeılde kucagına al ınşşş

tşk ederimm canımm çok saoll.cinsiyeti belli deil daha.hayırlısı olsun senin içinde inşallah bir an önce kucağına alırsın bebişini.tüp bebek en son çareye hani her yöntemi denedinizmi peki,ne kadar zamandır istiosunuzda olmuo.buda zor bi durum allah sabır versin dualarım seninle

herkesın derdı farklı ıste
ılk zamnlar ben hıc cınsen ılıskıye goremem dıodum
ıyılestım
sonra cocugum olsun hemen dedım
bende sorun cıkar esımde aslaaaaaaa cıkmaz dıodum
bende cıkmadı esımde cıktı ama
duzelır dedık denedık olmadı
kur falan ne aklına gelırse ıste
10 aydır ıstıyoruz spermlerımız cok az
doktorlar beklememızın bır anlamı olmadıgını söledı
benımde yasım genc dıe sansımızın daha yuksek olacagnı söledı

anladım canım hayırlısı oldunn ya en kısa zaman da olur inşallahhh

cnm bnm üzülme tüp bebek diyorsa dr.yaptırın inş. o olur duam seninle.bnm tanıdıgım çok kişi yaptırdı allah 2ser tane verdi maşallah.umudunu yitirme

kızlar bi şey sorucam...erkekte sperm azlığı genetikmidir ? yada çalışma koşullarıyla alakakı mesela radyasyon vb. olan bi bölgede çalışıyorsa bunlar sperme etki eder mi ?

canım genetık olan durumlarda var
bulundgu kosullardan dolayı sperm azlıgı yasayan ınsanlarda var
mesela benı tandıgım boya ınsaat ısı yapıor tınerden dolayı sperm sorunu yasırmus
radyasyonunda etkısı olabılecegını dusunuyorum

cnm bnm üzülme tüp bebek diyorsa dr.yaptırın inş. o olur duam seninle.bnm tanıdıgım çok kişi yaptırdı allah 2ser tane verdi maşallah.umudunu yitirme

sagol canım ılk adımı attık tedavı ıcın artık bakalım
kısmet........

sen ne yaptın dogum gerceklestımı
hıc gormuorum senı buaralrda

benim eşim bilgisayar mühendisi dolayısıyla bulunduğu odada çok fazla elektrik ve radyasyon var birde çok yakın baz istasyonu var tüm bunlar üst üste gelince böyle bi ihtimal olabaileceğini düşünüyoruz en iyisi spermleri kontrol ettirmek teşekkür ederim canım... bu arada zehracım hebüz doğum yapmadı 2 ayı kaldı sanırım :ecrin_bebek:

cok gecmıs olsun
bzdede sorun erkek sperm sayısı malesef
su spermler akıllı olsada yumurtanın cıne adam akıllı gırsede bızı ugrastırmasa ne var yanı :)))))
tup bebek yaptıracagım ben ılk denemem
zehracıgım az kalmıs
tek cıglıkta saglıklan al bebegını kucagına ınşşşşş
darısı bızeeeeeeeeeeeeeeeeee ınşşşşşşşşşşşşşş

bir an önce ölçtürmemiz gerekiyor o zaman...canım tedavisi uzunmu sürüyor ? ilaçla falanmı tedavi ediliyor ?

bze ılac verdı daha beter oldu sonuclarımız.
tup bebege karar verdık.o yuzden
doktor spermı yukseltecek hıc bır sye yok dıe söledı
dogruda sölemıs

bze ılac verdı daha beter oldu sonuclarımız.
tup bebege karar verdık.o yuzden
doktor spermı yukseltecek hıc bır sye yok dıe söledı
dogruda sölemıs

geçmiş olsun canım...inşallah bizde öyle bişey çıkmaz bir an önce baktıralım o zaman...sağol canım....

bende vajinismusum ve hamile kalmak istiyorum zar zor da olsa anca yarısı girebilioo kızlar nasıl hamile kaldınız tüp bebek mi denesemm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…