Vajinusmuslu hamişler paylaşım alanı

bos laflar dıyerekten buraya yorum yazan herkesı zan altında bırakıosun kımse sacma seyler yazmıokı ?hangı cumlelerın sana sacma geldgını sölermısın

herkes ne yazdığının farkındadır
üstüne alması gereken alır
örnekle sabit

merhaba arkadaşlar...ben de vajiyi yeni yenenlerdenim....ve bebek istiyorum...1 buçuk yıllık evliyim...ilk 7 8 ay korunduk..sonra korunmayı bıraktık nasıl olsa olmaz diye...bi bebegim olmasını çok istiyorum...gerci calısmalara daha yei basladık..tedavim bitip ilişkiye girmeye başladıgımda yumurtlama dönemim gecmisti zaten...simdi adetliyim...bitince çalışmalara devam tabi....ben 2 kez alttan tvusg ile muayene oldum tedavi sürecinde...başta biraz tırstım tabi..ama alet girdikten sonra sadece biraz gıdıklanıyosunuz o kadar..zaten penisten çok daha ince bi alet....ama işte o koltuğun verdiği korkuyla insan kendini sıkabiliyo tabi...rahat olmak lazım....hamile olan arkadaşlar , neler yapabilirim bi an önce hamile kalabilmek için??

gecmıs olsun canım...yumurtlama zamnlarını takıp etmelısın .kac gunde bır adet oluosan o gunden 14 gun gerıye gıt.bence kadın doguma gıdıp bırde ıstresen yumurtan hakkında bılgı al guzel bır yumurta salgılıomusun dıe.ılıskıden sonra belının altına yastk koyarak ayakların havada yarım saat yat hemen dus alma.umarım en kısa zamnda saglıklı bır bebişe sahıp olursun ayrıca bence daha detylı bılgıler ıcın jınekolojı bolumunun ıcınde gebe kalamayanlar bolumu var ordakı arkadslar enınlen lgılenır

kız hıc yatmadan hamılemı kaldın bravo sana :)))))sezeryan olursun buyuk ıhtımal...

vajinismus durumunu biliyorsun hassas kırılgan olur senin cümlende yatmadan hamilemi kalınır deyip bayag bi gülmüşün,sezeryan olursun büyülk ihtimal de burda alaycı bi üslup olmuş.ben ble bu cümleleri yazarken özenle seçmeye çlşyorum tabikide sürekli hastalık hakkında konusmuycz gülecez eglencez ama bu tarzda degil cnm.iyi niyetle yazmış olablrsn dgrdr yasadıklarını göz önüne alarak ben olsam kırılırmıydım acaba dyrk yorumlarını yap.

5,5 ay oldu nerdeyse cnm durumum fena dgl,enfeksiyonla ugrasıyorum işte.enfeksiyon oldumu ilişkiye grerkn yakıyor braz aynı emla kremi sürmüş gbi oluyrsun.p....s vajinaya grip cıktıkca önyargın iyce gdyr cnm.ne kadr kasmayı bıraktıkca o kadar rahat oluyr o yzden fırsat buldukca demiycm fırsat yaratıp bol bol egzersz yap bn eşli egzersz yapamadım eşim istemedi.sen eşli egzersz yapamaya çlş dr. muayenesnde inan çok rahatlıgını çekiceksn.

yumurtalıklarım ve rahmim normalmiş...doktor hem alttan baktı hem testler falan yaptı...bi sorun yokmuş....bir kaç ay deneyin dedi...yani yumurtlama takibine falan gerek kalmaz belki dedi...normal doğuma çok müsaitsin dedi....bekliyoruz bakalım...tabi beklemek zor gelse de....sabırla bekliycez....vajiyi yeni yendiğim için burası bana daha yakın gelmişti ama bakıyorum zaten diğer topiklere de....

hemen acıklamasını yapım ben olsam kırılmazdım butun ıctenlıgımlen söluorum hemde.ben bu rahatsızlıgı 5 ay cekmemeragmen benden cok sey aldı anestezı altında cınsel ılıskıye gırdım fayda etmedı ardından psıkolojık tedavı gordum fayda etmedı her gunu hastane koselerınde gecen bır ınsana bence neyın nekadar kırıcı oldugunu anlatma.bu yazdıgımseyde aslaaa zerre kadar art nıyet yok.burda normal bır sekılde cınsel ılıskı yasadıgı halde gebe kalamaynların sayısı cok ama cok fazlaa cok sanslı bırı rahatsz oldugu halde allh kendıne annelık duygusunu tatırmıs.eger butun yorumlarıma bakarsan cok pis bır hastalık oldugunu yasayan herkese acıl sıfalar dıledıgımı yazmısım.benım kendı dusumcem normal dogum olmaz bazısı olur der herkesın kendı gorusu.ınşşşş normal olur dılerımkı.ama bak yrum yazan arkadslar bıle sezeryan yapmıs bundan yola cıkın bıraz...

hangi dönemdeki kasılmadan bahsediyosun?öyle ciddi bi kasılma yaşamadım ben .ama adetlerim bazen çok ağrılı geçer...bir de sanıyorum yumurtlama günlerine denk geliyor bazen hafiften ağrı oluyor...ama kasılma diyemem buna....inş. isteyen herkes bir an önce bebişine kavuşur....

evt kızlar sorusu olan bana sorabilir arkadaslar rahatsız oldugumuzda yorumlara özelden mesaj yazıp uyaralım böylesi daha iyi olur gbi,yararlı olmak için geldik bu topiğe sonucta bn kendi adıma hakkınızı yediğim için özür dilerim. vajili olupta hamiş olan anneler,zararda oldugunuzu hiç dşnmeyn kegel ,nefes egzersizi ve allaha inanç anahtar kelime bunlar vajiyi ynmek için inanın bumuymuş ya çektiklerimz dycksinz bu gnleri unutup rahat ve huzurlu vajisz hayata ulasıcksnz.umutsz olmayın lütfen

cnm sen bize sorunun ne varsa sor bzde faydalı olalım dmi yeni açılmış bir topik sonucta yeni gelenler oluyr topiğe,az çok brbirimizn sorunlarını anlayıp çözmeye çlşıcz inş. şanslıymısınki iyi bir dr. rastalamışın inş. herkese öyle anlayışlı dr. lr denk gelir bende bebek istyorum allah nasip ederse duanızı bekliyorm:Saruboceq:

ben kegel egzersızı yapamıordum nefes egzersızı gercekten cok ıse yarıor ben tedavı gordugumde doktorum nefes ıle vucudun sakınlestırılecegını sölemıstı.bu egzersızlerı hamıleyken yapmak n ekadar dogru dogum doktorunuza danısmanız lazım.bende dualarlan vede ınanclarlan atlatılacagınaaaaaa cok ama cok ınanıyorum senın gıbı.bende cok bebek ıstıyorum cok zor gunler gecırdım gercekten cok ıı anlıorum burdakı ınsanları.ALLH kımseye dermansız dert vermesın vajıde gecer hersey gecer.

bende yurtdışında bu uyuştturucu kremlerden arıodummm.yani bulsamda bi işe yaramıomuu.sonra kullanmayınca yinemi ilişki olmuo((

canım bence bu konuyu fazla düşünme sanırım gebe kalmana engel bi durum yok eminimki olacaktır sadece yumurtlama günlerini takip et ve ilişkiden sonra bi 5dk yataktan kalma
kısa zamanda haberlerini alırız

bende yurtdışında bu uyuştturucu kremlerden arıodummm.yani bulsamda bi işe yaramıomuu.sonra kullanmayınca yinemi ilişki olmuo((

canım kremleri kullanarak başaranlarda var başaramayanlarda ama önemli olan şey düzenli olarak parmak egzersizi yapmak

ğünaydın herkeze vajili arkadaşlar daha öncede yazmıştım önce iyi bir doktor bulun bebeğinizi düşünün doğumdan sonra vajiyi halledersiniz her ne kadar ben halledemesemde siz benim gibi yapmayın

internetten edindiğim bilgilerden yararlanarak söylüyorum nefes egzersizi normal doğum için büyük bir avantajmış gebeyken bol nefes egzersizi yapmalıymışız nasıl derin nefes aldıgımızda kegel yaparken p...s rahat bi sekilde gryrsa,derin nefes aldıgımızda vajina esniyor ve bebeğin vajinadan rahat çıkmasını saglıyor.amin cnm bnmde hep duam odur allah kmseye bu derdi yaşatmasın verirsede sabrıyla versin.benim eşim dr.lara gndermedi seni rezil ederler dedi yaparsan sen yaparsın bn sana inanıyorum dedi kegel egzersizi yaptım sadece ve yndim çok şükür

canım kremleri kullanarak başaranlarda var başaramayanlarda ama önemli olan şey düzenli olarak parmak egzersizi yapmak

kesinlikle kegel(parmak)egzersizini ,düzenli gnde 3-4 yada fazlası yapan bir vajili kesinlikle yeniyor üstelik ya 1haftada yada en fazla 1ayda yenyr.1ayda yenen genellikle çlşn bayanlar oluyr tespitime göre,bnce düzenli kegelde 1haftada basarırsınız ben 5gündemi 6 gndemi ne yendim kademe kademe yptım egzerszleri ve ilk ilişkiye grdğim anı anlatsm sasırırsınz .p...s grmiş bn hala grdimi dyrum eşime:)ilk girişte pelvik kaslarındn dolayı darmış gbi görünyor 1-2cm yeri atlattıktn sonra acayip esniyor kızlar.kayganlastırıcı kesin kullanın bn femolub medical lubricant kayganlaştırıcı kullandım vajina sıvısından ayırt etmek mümkün degil,üstelik isteginz olmasa ble onu sürdüktn sonra steginz ble oluyr gevsiyorsunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…