bos laflar dıyerekten buraya yorum yazan herkesı zan altında bırakıosun kımse sacma seyler yazmıokı ?hangı cumlelerın sana sacma geldgını sölermısın
herkes ne yazdığının farkındadır
üstüne alması gereken alır
örnekle sabit
merhaba arkadaşlar...ben de vajiyi yeni yenenlerdenim....ve bebek istiyorum...1 buçuk yıllık evliyim...ilk 7 8 ay korunduk..sonra korunmayı bıraktık nasıl olsa olmaz diye...bi bebegim olmasını çok istiyorum...gerci calısmalara daha yei basladık..tedavim bitip ilişkiye girmeye başladıgımda yumurtlama dönemim gecmisti zaten...simdi adetliyim...bitince çalışmalara devam tabi....ben 2 kez alttan tvusg ile muayene oldum tedavi sürecinde...başta biraz tırstım tabi..ama alet girdikten sonra sadece biraz gıdıklanıyosunuz o kadar..zaten penisten çok daha ince bi alet....ama işte o koltuğun verdiği korkuyla insan kendini sıkabiliyo tabi...rahat olmak lazım....hamile olan arkadaşlar , neler yapabilirim bi an önce hamile kalabilmek için??
kız hıc yatmadan hamılemı kaldın bravo sana :)))))sezeryan olursun buyuk ıhtımal...
merhaba canım ben seni diğer vajili sayfasındanda hatırlıyorum yenmişsin tebrikler..
her açılan sayfada olduğu gibi burdada bazı düşünceli davranamayan insanlar var..
ben konu sahibi olarak sizden bu sayfayı sık sık ziyaret etmenizi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı isterim..
zehracım bu arada yeneli ne kadar oldu şimdi durum nedir anlatırmısın?
gecmıs olsun canım...yumurtlama zamnlarını takıp etmelısın .kac gunde bır adet oluosan o gunden 14 gun gerıye gıt.bence kadın doguma gıdıp bırde ıstresen yumurtan hakkında bılgı al guzel bır yumurta salgılıomusun dıe.ılıskıden sonra belının altına yastk koyarak ayakların havada yarım saat yat hemen dus alma.umarım en kısa zamnda saglıklı bır bebişe sahıp olursun ayrıca bence daha detylı bılgıler ıcın jınekolojı bolumunun ıcınde gebe kalamayanlar bolumu var ordakı arkadslar enınlen lgılenır
vajinismus durumunu biliyorsun hassas kırılgan olur senin cümlende yatmadan hamilemi kalınır deyip bayag bi gülmüşün,sezeryan olursun büyülk ihtimal de burda alaycı bi üslup olmuş.ben ble bu cümleleri yazarken özenle seçmeye çlşyorum tabikide sürekli hastalık hakkında konusmuycz gülecez eglencez ama bu tarzda degil cnm.iyi niyetle yazmış olablrsn dgrdr yasadıklarını göz önüne alarak ben olsam kırılırmıydım acaba dyrk yorumlarını yap.
yumurtalıklarım ve rahmim normalmiş...doktor hem alttan baktı hem testler falan yaptı...bi sorun yokmuş....bir kaç ay deneyin dedi...yani yumurtlama takibine falan gerek kalmaz belki dedi...normal doğuma çok müsaitsin dedi....bekliyoruz bakalım...tabi beklemek zor gelse de....sabırla bekliycez....vajiyi yeni yendiğim için burası bana daha yakın gelmişti ama bakıyorum zaten diğer topiklere de....[/QUOTE
zaman zamnda olsa kasılmalrın oluyormu bunu merak edıorum?bende oluor ardaa bır.
ınş olur kafaya cok taakarsan olmaz stresten uzak dur herseyden once.rabbım hayırlı zamnda kucagına evladını versın.bende korunmuorum bende beklıorum abakalım bu ay ne olcak?
zaman zamnda olsa kasılmalrın oluyormu bunu merak edıorum?bende oluor ardaa bır.
ınş olur kafaya cok taakarsan olmaz stresten uzak dur herseyden once.rabbım hayırlı zamnda kucagına evladını versın.bende korunmuorum bende beklıorum abakalım bu ay ne olcak?
hangi dönemdeki kasılmadan bahsediyosun?öyle ciddi bi kasılma yaşamadım ben .ama adetlerim bazen çok ağrılı geçer...bir de sanıyorum yumurtlama günlerine denk geliyor bazen hafiften ağrı oluyor...ama kasılma diyemem buna....inş. isteyen herkes bir an önce bebişine kavuşur....[/QUOTE
inşşşşşşşşşşşş canım.bende cok ıstıyorum ama 5 aydır beklıoruz .ben cok kafaya takıorum sen yapma bunu.adetım bıttıkten sonra yaptıgımda agrım oluor arada kasılmalarım oluor .vajılıykenkı gıbı bır kasılma deıl tabıkı.
oncelikle konuyu acan arkadasa cok tesekkur ediyorum bu konuyu ben acmak istiyordum ama firsatim olmadi bi turlu ...
bide lutfen butun arkadaslardan rica ediyorum sacma sapan yorumlarla kirilganliklarla alinganliklarla sayfalari doldurup bosa vakit kaybetmeyelim bes dakikadir bu sayfalari okuyorum daha faydali bi yoruma rastlayamadim ....
gelelim konuya
ben bes sene vajinusmusla ugrastim bir cok doktor psikolog deneyimim oldu en sonunda burdaki cogu arkadasin sayesinde kendi cabalarimla vajinusmusu yendim kasim ayinda ve ilk ayda ve ucuncu iliskimizde hamile kaldim ..
keske biraz daha gec olsaydi bebis biz olmaz diye korunmayi katmadik isin icine .. her neyse suan 21 haftalik hamileyim ve yurt disindayim burda ilk aydan itibaren her ay alttan muayene olmak zorundayiz burda boyle bi mecburiyet var ilk randevumda vajinal ultrasonla bakti doktorum penis seklinde ince bi alet vajinal ultrason bebek karnindan gorunmez dedi bununla bakalim dedi vajinusmus oldugumu anlattim yapamam cok korkuyorum dedim ...
ama bir yandanda bebisimi cok merak ediyordum
doktorum sen artik bi annesin bebisinin ve senin sagligin icin gerekli rahatlaman gerekiyor guclu olman gerekiyor dedi ve ben nefes egzersizleriyle o aleti icime alabildim
ve inanin hic bi sey hisetmedim girdigini bile anlamadim
suana kadar bes kez kontrole gittim ve uc kez alttan muayene oldum
her gidisimde icimde bi korku var ama oraya gidince doktorumun gulen yuzunu gorunce icim cok rahatliyor
yasli bi bayan doktorum cok sevecen ve icten bana surekli normal dogumu tavsiye ediyor istersen basarirsin dogum hic bi mudahelesiz yapilabilir insan isterse evde bile dogum yapabilir ben sana guveniyorum normal yapabilirsin diyor ...
halen korkularim var dogum konusunda ama kotu bi ameliyat gecirdim o yuzden ameliyatin ,bicak altina yatmanin zorlugunu cok iyi biliyorum ..
o nedenle insallah normal dogumdan yanayim allah yardimcimiz olsun suan korkularim ve tedirginliklerim cok fazla ama normal dogumuda yapabilecegime inaniyorum...
bundan sonra basimizdan gecen muayeneleri olaylari burdan paylasip birbirimize yardimci olalim .. ben hala kegel egzersizerine devam ediyorum .. ve nefes egzersizlerine bana cok faydasi oluyoooo ...
evt kızlar sorusu olan bana sorabilir arkadaslar rahatsız oldugumuzda yorumlara özelden mesaj yazıp uyaralım böylesi daha iyi olur gbi,yararlı olmak için geldik bu topiğe sonucta bn kendi adıma hakkınızı yediğim için özür dilerim. vajili olupta hamiş olan anneler,zararda oldugunuzu hiç dşnmeyn kegel ,nefes egzersizi ve allaha inanç anahtar kelime bunlar vajiyi ynmek için inanın bumuymuş ya çektiklerimz dycksinz bu gnleri unutup rahat ve huzurlu vajisz hayata ulasıcksnz.umutsz olmayın lütfen
bence önce tedavi olun sonra hamile kalın çünkü doğum yaptım tabiki sezaryanla sonrasında halen devam ediyor sorunum... nasıl hamile kaldığıma gelince uyuşturucularla ilişkiye giriyordum.. emla ve xcloine sürerek.. ama çocuğu çok istiyordum tedaviyi bekleyemedim yumurtlama gününü gösteren testler var onlardan yaptım pozitif olduğunda kremlerimi sürdüm ilişkiye girdim ve allah nasip etti hamile kaldım..
merhaba arkadaşlar...ben de vajiyi yeni yenenlerdenim....ve bebek istiyorum...1 buçuk yıllık evliyim...ilk 7 8 ay korunduk..sonra korunmayı bıraktık nasıl olsa olmaz diye...bi bebegim olmasını çok istiyorum...gerci calısmalara daha yei basladık..tedavim bitip ilişkiye girmeye başladıgımda yumurtlama dönemim gecmisti zaten...simdi adetliyim...bitince çalışmalara devam tabi....ben 2 kez alttan tvusg ile muayene oldum tedavi sürecinde...başta biraz tırstım tabi..ama alet girdikten sonra sadece biraz gıdıklanıyosunuz o kadar..zaten penisten çok daha ince bi alet....ama işte o koltuğun verdiği korkuyla insan kendini sıkabiliyo tabi...rahat olmak lazım....hamile olan arkadaşlar , neler yapabilirim bi an önce hamile kalabilmek için??
bende yurtdışında bu uyuştturucu kremlerden arıodummm.yani bulsamda bi işe yaramıomuu.sonra kullanmayınca yinemi ilişki olmuo((
ben kegel egzersızı yapamıordum nefes egzersızı gercekten cok ıse yarıor ben tedavı gordugumde doktorum nefes ıle vucudun sakınlestırılecegını sölemıstı.bu egzersızlerı hamıleyken yapmak n ekadar dogru dogum doktorunuza danısmanız lazım.bende dualarlan vede ınanclarlan atlatılacagınaaaaaa cok ama cok ınanıyorum senın gıbı.bende cok bebek ıstıyorum cok zor gunler gecırdım gercekten cok ıı anlıorum burdakı ınsanları.ALLH kımseye dermansız dert vermesın vajıde gecer hersey gecer.
canım kremleri kullanarak başaranlarda var başaramayanlarda ama önemli olan şey düzenli olarak parmak egzersizi yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?