- 24 Kasım 2016
- 904
- 507
- 103
ilk sayfaları okudum aslında ama bazı olumsuz yorumları okumak kötü etkiliyor beni. Yenen arkadaslar yardımcı olun ne olur . Lyyyss sende yendin sanırım , 7ay çok uzun süre mi ? yani ben bunu hiç yenemeyecek miyim ? Konusacak kımsem yok. Ailem bile bilmiyor. Hangi sprey ? Birde ben defalarca vajinal mantar sorunu yasadım , zaman zaman da tekrarlamakta bu spreyler ters etki yapmaz mı ?

beni anlamadı diye düşünmüştüm. İnanınki sizden hiç bir farkım yoktu. Korku ve endişe olarak. Farkım egzersizden kaçınmayıp uygulamak oldu. doktorun haklı olduğunu, bunu başarabildiğimi görünce cesaretim yerine gelmişti.
beni anlamadı diye düşünmüştüm. İnanınki sizden hiç bir farkım yoktu. Korku ve endişe olarak. Farkım egzersizden kaçınmayıp uygulamak oldu. doktorun haklı olduğunu, bunu başarabildiğimi görünce cesaretim yerine gelmişti.  ne yapayım ben. Bende çok uğraştım. Kitap okuyalım. Beraber. Hatda cem keçenin kitabı ve ilaveten vajinismus egzersizlerinin gösterildiği bir video var dı. İlgilenmedi bile. Bu olumsuzlukların yanında başka bir eşin yapmayacağı iyilikleride var. Onunla kendimi güvende hissediyorum.
 ne yapayım ben. Bende çok uğraştım. Kitap okuyalım. Beraber. Hatda cem keçenin kitabı ve ilaveten vajinismus egzersizlerinin gösterildiği bir video var dı. İlgilenmedi bile. Bu olumsuzlukların yanında başka bir eşin yapmayacağı iyilikleride var. Onunla kendimi güvende hissediyorum.