Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
ben kasmadığımı sanıyorum ama kasıyorum galiba ya tatile gittik ortam süper gaayet romantik bir oda haattaa otele girer girmez kesin olur artık dedim ama tık yok..işimi kolaylaaştırsın diye bigün alkolde aldım ama olmaadı işte içimde bi acıma yaanma oluyo dayanamadım sonuda hüsran oldu iştesenağlamaşimdi ne yapmam gerek bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum

canım dur hemen panikleme egzersize bir süre devam et kendini hazır hissettiğin zaman ilişkiye başlayın dilersen emla ile 2.denemeyide yapabilirsin
ilkini atlattın bunu da atlatırsın korkma yaa yapıcaksın emin ol

twetty26;14213219]canım dur hemen panikleme egzersize bir süre devam et kendini hazır hissettiğin zaman ilişkiye başlayın dilersen emla ile 2.denemeyide yapabilirsin
ilkini atlattın bunu da atlatırsın korkma yaa yapıcaksın emin ol[/QUOTE]

artık neyapacağımı şaşırdım kendimi motive ediyorum psikolojik olaarak rahatlatmaya çalışıyorum amaa olmuyo iştetam yendim derken olmayınca çok moralim bozuldu bide benim egzersiz yaptığımı eşim bilmiyo ama deneme öncesi egzersiz işe yararsaaa bi şeklide yapim diyorum

artık neyapacağımı şaşırdım kendimi motive ediyorum psikolojik olaarak rahatlatmaya çalışıyorum amaa olmuyo iştetam yendim derken olmayınca çok moralim bozuldu bide benim egzersiz yaptığımı eşim bilmiyo ama deneme öncesi egzersiz işe yararsaaa bi şeklide yapim diyorum[/QUOTE]

tabikdie yarar canım yaramazmı hiç mutlaka deneme öncesi gir wcye 5 dk. bile olsa yap yani inan çok yararı oluor zaten çoğu gitti azı kaldı inan bana hepsi geçiek bunun skaın morelini bozma sen

kendime yaapay bi p...s yaptım onla denedim oldu ama iş gerçek p..se gelince olmuyo.ozamn dediğin gibi yapim önce onla deniyim sonra gerçeğini ama 2 gün eşim şehir dışında perşembede geç gelir artık cumaya kadaar beklicem canım çok saolll:enbuyukkk:

o psikolojiyle yaparsan olmaz tabi canım sen dediğim gibi yap iyisimi bak gör başarıcaksın sakın bişi getirme aklına

kızlar banada yardım , hala acı yaşıyorum ben regli bitti denemelere başladık gayet güzel ön sevişme ama benden pek ıslaklık olmuyor neyse onuda bebeyağı falan sağlamaya çalşıyorum. Ama ilk girişte hafif bir sızlama sonra ileri geri hareketlerinde inanılmaz bir ağrı oluyor artık o aşamaya geldiğimizde olay sevişmekten egzersize dönüyor sankiii sizce norma mi vajiyi yeneli daha bir ay olmadı araya regli falan girdi özellikle regliden sonra daha çook ağrı hissettim bu süreç normal mi yani zamanlamı geçecek yoksa hep bu ağrı devam mı edecek...???? Sziler vajiyi yendikten ne kadar sürede ağrısız bir cinsel yaşamınız oldu yani hemen bir iki haftada ağrınız bitti mi ?

canım ilk zaanlar bendede zorluk oldu ama mümkün olduğunca altta denemeye bak ben hep üstteydim acı çekiyodum
bide aklınza getirmemeye çalışın yaa yani zorunlu olduğunuz için başlamayın ilişkiye birbirinizi özleyin öle deneme yapın

canım cok normal..zaman gerekıyor..benım 8 ay oldu yenı yenı acı gecmeye baslıyo ılk gırıste hala tedırgınım acı hıısıgende var bıraz ama ılk zmanlara gore %1 dıyeılırım...bıraz zamn gerekıyo ...panık yapma zamna ıhslahh gecıcek

Çook saol canım , dünden beri moralim bozuktu ozaman biraz daha zaman diyelim ...

canım ben hep altta deniyorum zaten hiç üstü başaramadım. Vajiyide altta yenince aynı pozisyonda deam ediyorum :))) regli girince ister istemez 6 gün girdi araya özledik tabi birbirmizi ama ilk girişte çook ağrı oldu durdur bekledik ileri geri hareketleri yavaş yavaş bekleye beklye yaptık yani tipik egzersize döndü.. Biraz daha zamanı var demekki bakalım offffff

hımmmm anladım canım
o zaman dont panic yavaş yavaş zmana bırak bizimde öle oldu..

günayın şekerleeeerr opuyorumnanaktan

ohh be site eski haline dönmüş kaydirigubbakcemile2

Günaydınlar...Bende artık buraya yazabileceğim önceleri sadece okuyodumzemuszemus dün 3.denememizi yaptık çok şükür iyiydi biraz gitgel yapmayı denedik bendede çıkarken bir acı oluyor ama dayanılmayacak kadar değil.bakalım ilerleyen zamanlarda daha rahat oluruz inşallah.

canım her denemede dahada ıyı olucak her gecen gun daha ıyı olucak

süpersin canım yaaa
merak etme o hepimizde oldu zamanla o acıda geçicek takma sakın bunları

aramıza hoşgeldin vereliniortak

canım her denemede dahada ıyı olucak her gecen gun daha ıyı olucak

İnşallah baharcım buraya kadar geldim ya daha ne isterim biliyosun çok umutsuzdum dün sadece normal kalınlıktaki mumla egzerszi yaptım birkaç dakika sonra p...s i aldım şaşırdım kendime Allah büyük herkeside kurtarsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…