Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
hımmm anladım canım saol , zevk alıyorum ama yinede ıslaklık olmuyor ondan sonra bebyağını az sürüyoruz .. demek zevk için daha zaman var peki bekleyelim :)))) :teytey:

benden tavsiye bak ilişki sırasında sakın ıslaklığı yada zevk olayını düşünme ve yapmak için ilişkiye başlamayın birbirinizi özleyin ve bi anda pat diye başlayın tamammı
bende ilk başlarda yapmak için ilişkiye başlıyodum sanki mecburmuşum gibi bu sefer hep ters gidiyodu ıslanmıyodu felan fıstık ama sonra sonra ara verdik ve herşey yoluna girdi
ve altta dene bence ..

haklısın biz bir gün ara veriyoruz alışsın diye hemen deniyoruz bundan sonra biraz ara vermek lazım ben zaten hep altta yapabiliyorum. vajiyi altta yenmiştim.. Geçen üstü denedim oldu ama alt daha kolay ...

haklısın biz bir gün ara veriyoruz alışsın diye hemen deniyoruz bundan sonra biraz ara vermek lazım ben zaten hep altta yapabiliyorum. vajiyi altta yenmiştim.. Geçen üstü denedim oldu ama alt daha kolay ...

bencede canım kesinlikle ara verin yani ara verip ölesine hiç aklınızda yokken oynaşmayla başlayan ilişliki emin ol daha iyi geçiyo aklına getirmiyosun bişeyleri ama odaklanınca olmuyo
yaa ben yeneli bile ne kadar oldu odaklandığımz aman bazen tıkanıp kalıyorum yani bendede olmuyabiliyo ıslaklık lmaz:

iyisimi sen öle yap

kızlar esım memeleketteydı yenı geldı 7 haftayı geckın yapmadıydık ...bır turlu olmadı esım sutreklı rahatlamaya calsı dıyor ama yapamadım devam edemıycektım nerdeyse bırakayım dedım ama bırakamdım en sonund aold ama bı 15 20 dakka almıstır ....heralde cok ara verınce oluyo

ee sende bayağı bi ara vermişsin be canım insan unutur yani kaydirigubbakcemile3

kızzzz 7 degıl yaaaa yanlıs yazmıısm 1 haftayı geckın dıycektımm 7 yazmıısm....anam 7 hafta olsa kesın unuturdummmmm

bilmiyorumkismile
canım ara verince oluyor sanırım , bende regli için ara vermiştim yaaa ayyy nasıl nasıl zorlandım ama şuan geçti hızlı bile hareket ediyoruz ama bende zevk falan yok bir o kaldı onuda başarayım tamamdır. :)))))

dün benim vajiden kırmızı geldi azıcık niye acaba tahriş mi olmuştur acaba ?? dün bişey yapmadık bir gün önce yapmıştık ...bebyağıda kullanıyoruz kuru kuru kesinlikle yapmıyoruz.

dün benim vajiden kırmızı geldi azıcık niye acaba tahriş mi olmuştur acaba ?? dün bişey yapmadık bir gün önce yapmıştık ...bebyağıda kullanıyoruz kuru kuru kesinlikle yapmıyoruz.

canım hasta oldunmu bu aralar yada günün yaklaştımı?
bütün bunlar olmasa bile ilk ilişki sırasında bişi gelmediyse ondanda olbailir

canım hasta oldunmu bu aralar yada günün yaklaştımı?
bütün bunlar olmasa bile ilk ilişki sırasında bişi gelmediyse ondanda olbailir

yok canım daha hasatalığıma var yakında değil 7 agustosta bekliyorum regliyi :))) İlk ilşki sırasında şöyle diyeyim ben daha bu siteyi bulmadan deneme yapıyorduk bir kere biraz ilerledi sonra ben kastım mı ne yaptım eşimi ittirmiştim ozaman pembemsi bişeyler gelmişti. hatta gün içerisinde ara ara pembe gelmişti... sonra siteyi bulunca başladım egzersizlere bir kere daha böyle azıcık gelmişti. Şimi bu üç oldu yine azıcık geldi sanırım bu geçen yaptığımızda bayağaı hızlı yaptık ağrımıyor diye sanırım ondanda olmuş olabilir.

hımmm olabilir belkide :uhm:
bişi olmaz yaa takma eğer uzun sürerse düşünmek lazım gelmiş gitmiş boşver

evet en iyisi takılmamak , sen neler yapıyorsun ? iş yerinde herşey yolunda mı ?

bencede inan takıldıkça kafan allak bulak oluyo sanki hiç eski günleri yaşamamış gibi oluyosun şahsen bende çok takardım ama çok şükür artık vaji ile iligli hiçbişi takmıyorum yani bir gün zor olsada elbet diğer gün rahat oluyoı bunada şükür :dance:

napim canım yaa git gel yani öff sıkılıyom hergün aynı şeyi ypmaktan P
istifayı basınca benim müdür yola geldi sanki her gün şirkete geliyo mesai saatinde felan böle davranışları düzeldi bakalım ne olcak..

canım benimde vajiyi yendikten sonra kendime olan güce inandım ben bunu yendiysem başaramayacağım bişey yok gibi geliyor.

Bence işini hazırla sonra ayrıl derim. eğer düzeldiyse biraz bekle birazdaha kal derim ama bu arada arayışına devam et işini mutlaka hazırla sonra ayrıl derim.

valla ilk önce hazırlamak gibi bi şansım yok istifayı bastım o kadar yer aradı gidemedim görüşmeye çünkü bu adam bırakmadı ağustosa kal dedi sonra eylülde çıkarsın dedi peki dedik kaldı bakalım eylülde ne dicek bana yani tammamı devammı bende bilmiyorum açıkcası eşimde dayanabilidiğin kadar dayan diyo çocuk olayları olacağı için öff ne bilim yaa iki ucu değnek misali kaldım yani bilmiyorumkismile

günaydın arkadaşlar. uzun zamandır burayı takip ediyorum ve bugün cesaret edip yazdım. tahmin edeceğiniz gibi benimde sorunum sizinkiyle aynı.ben iki yıldır evliyim ve hala birlikte olamadık o kadar zor bi durumki allahım kimsenin başına vermesin.bizimkisi aşk evliliği olmasına rağmen birbirimizi bu kadar istemememize rağmen neden böyle oluyor. çok üzülüyorum. üstelik öyle baskıcı bi ailede de yetişmedim. ünv. mezunuyum ve kamuda çalışıyorum. eşimde aynı benim gibi kamuda. Aşk herşeyi çözer dedim ama olmadı eşim için çok üzülüyorum bu kadar iyi bi insanın bunları haketmediğini düşünüyorum. herşeyin en iyisine layık olan eşime hiç bişi yapamıyorum. ve işin kötüsü hiç kimse bilmiyor bunu. herkes bizden bebek bekliyor. gerçi onların beklemesi önemli değil ama yalan söylemekten bıktım . şimdilik istemiyoruz. daha küçüğüz diye. ama ben oldum 24 eşimde aynı yaşta. ve bi bebeğimizin olmasın o kadar istiyoruz ki... Allahım nolur yardım et bana. çok sıkılıyorum. benden sonra kardeşim evlendi o bile ilk geceden halletti. kuzenlerim arkadaşlarım evlendi hiçbirinde öyle sorunlar çıkmadı çoğu doğurdu zaten hemde benden küçükler. allah onların ve cümle müslümanların çocuklarını onlara bağışlasın. ve isteyen herkese de nasip etsin inşallah. İnanın yazılarınızı okurken sizinle aynı şeyleri hissediyorum ve size o kadar dua ediyorum ki. İnşallah bu da bir imtihandır diye kendimi avutuyorum. Ayrıca yaşadığımız yer çok küçük bi yer ve herkes birbirini tanıyo oyüzden doktora bile daha gidemedim hani neden dolayı böyleyim diye. anlayacağınız epey çaresizim. sizden isteğim evde kendi kendine yenen arkadaşlar nolur bana yardımcı olun. biraz uzun oldu belki okumaktan da sıkılabilirsiniz ama dertleşebileceğim tek yer burası olunca böyle oluyo. affedin.. sevgilerimle

öncelikle aramıza hoşgeldin yalnız değilsin , bende dahil herkes burada egzersizler sayesinde başardı. Bu sayfada başaranalrı bulabilrsin. Ama bir sayfa daha var vajinusmus hakkında deneyim ve tecrübeleirmiz diye o başlıkta tek tek egzersizleri okuyabilirsin yapacağın sadece sakin ol ve inan kendine başaracağına, şimdiye kadar başarmak için neler yaptın ? Egzersiz hiç yaptın mı durmunu bize biraz bahset bizlerde sana yardımcı oalalım inan başaracaksın .. sadece düzenli egzersiz hepsi bu ben başardıktan sonra bumuymuş dedim. yanii herşey kendimizi kasmakla alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…