Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
hımmm valla onu kullanmadığım için bilemiyorum canım ama olabilir belkide
düzelirsin yaa tamka böle sakın düşünüpte bir gün iyi bir gün kötü her zaman süper geçmez yani bunada şükür

tabiiii bunada şükür :Saruboceq:

venüs naptı deneme yapabildimiki ?

hee evet o da yani ağrın çokmu oluyor senin?
bende bi ara çok sık içyodum migrenim için karışım benimkisi biberiye melisa ve papatya sakinlik veriyo ama hiç adet dönemini düşünmedim nasıldım acaba?

hemde nasıl hala deli gibi ağrıyor mafoldumben

bide çok az oluyorum belki bir işe yarar birkaç ay denemek istiyorum bakalım..

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile doktormu eyvahedigeldismile

ayyyyyy sende korkuyorum deme sakın yaaaaaaaaaaa klava:

yaa sizin aklınıza doktor dedikçe hep alttan muyane geliyo ama bunu getirmeyin aklınıza çünkü her doktor alttan muayne yapmıyo durumunuza göre değişiyo yani

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet evet birinin beni iyice bir dövmesi gerek zaten korkudan hiçbir doktora gitmiyorum kaydirigubbakcemile3

evet ama kan tahlilli kesin mafoldumben en son kanımı aldırdığımda şak diye bayılmıştım akannehir twettyciiimmmm

ABOOOOVVV beterin beteri varmış yahuuuuuuu

sen nasıl çocuk doğurcan kız kaydirigubbakcemile3

ABOOOOVVV beterin beteri varmış yahuuuuuuu

sen nasıl çocuk doğurcan kız kaydirigubbakcemile3

bilmiyorum eyvahedigeldismile ayyyy ben niye böyleyim yaaaaaaaaaa

doğuramam ki bilmiyorumkismile. sezeryan olur inşallah ..

ama geçen yaz bir cesaret gelmişti gidip kan testimi yaptırdım doktor korunma için aylık iğnelerden vermişti. 3-4 ay onu kullandım iğne korkumu yenmiş gibiydim. ama bir kaç ay sonra kan testine gittiğimde dayanamadım artık şaak akannehir

doğurmaya gelene kadar hamilelik döneminde olması gereken testler felan var canım benim onları nasıl yaptırcan
çok kötü bir durum şahsen yaa ama bunu yenmeye bak bence tamamen psikolojik yani bi şekilde kendi kendini rahatlatman lazım yoksa ilerde sonuçta elbet doktora gitmen durumlar olucak yani sen çekersin..

işte bu yüzden twettycim diyorumki acaba ben vajili değilmiydim. zaten herşeyden korkuyorum. canımın yanmasında. doktorumada durumu söylemiştim ama hayır vaji demişti.

işte bu yüzden twettycim diyorumki acaba ben vajili değilmiydim. zaten herşeyden korkuyorum. canımın yanmasında. doktorumada durumu söylemiştim ama hayır vaji demişti.

valla sonuçta doktorumda sölemiş ölesin diye ama senin içidneki bu korkuyu yenmen lazım dediğim gibi canım yani ilerde zorlanırsın
sonuçta çocuk yaptığını düşün soğum sonrası yine aynı duruma girmeyesin bide allah korusun

haklısın yenmeliyim ..

twettycim ben kaçayım dışarı çıkacağım daha. görüşmek üzere....zemuszemus opuyorumnanaktan

zaten vajili olmayıp doğum sonrası vajili olanda varmış (korkudan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…