Günaydınlar...Bende artık buraya yazabileceğim önceleri sadece okuyodumzemuszemus dün 3.denememizi yaptık çok şükür iyiydi biraz gitgel yapmayı denedik bendede çıkarken bir acı oluyor ama dayanılmayacak kadar değil.bakalım ilerleyen zamanlarda daha rahat oluruz inşallah.
Günaydınlar...Bende artık buraya yazabileceğim önceleri sadece okuyodumzemuszemus dün 3.denememizi yaptık çok şükür iyiydi biraz gitgel yapmayı denedik bendede çıkarken bir acı oluyor ama dayanılmayacak kadar değil.bakalım ilerleyen zamanlarda daha rahat oluruz inşallah.
KIZLARRRR ESIM IS BULDU GALIBA..BURDA ALISVERIS MAGAZASINDA GUVENLIK OLARAKK..PAZARTESI BASLARSIN DEMISLER...YENI HABER ALDIM opuyorumnanaktan
canım benım saol ..vallahı bend ecok sveındım....:lepi:canım gözün aydın çok sevindim...
KIZLARRRR ESIM IS BULDU GALIBA..BURDA ALISVERIS MAGAZASINDA GUVENLIK OLARAKK..PAZARTESI BASLARSIN DEMISLER...YENI HABER ALDIM opuyorumnanaktan
merhaba herkese nasıl gidiyor ? Ben tamamen ağrıyı yendim diyebilirim ileri geri hareketlerini bayağı bir hızlı yapıyoruz hiç ağrı kalamdı diyebilirim bir tek girişte yavaş yavaş hareket ediyoruz ama ben hiç zevk almıyorum zaten ıslkalık olmadığı için bebeyağı çook az kullanmak zorunda kalıyorum. Neden zevk almıyorum yoksa bu bende bir eksilik mi ? anlamadım hiç tık yok tufah değil mi ön sevişmede zek alıyorum ama o pozisyona geçince bende herşey bittyor ağrıda yok zevkte yok bu sefer :))))
çok sevindim süpersin... :lepi:
canımcım bak şimdi ön sev..mede zevk alıyorsan ıslaklık olması lazım o yüzden bana kalırsa bebe yağınıda bırak yavaş yavaş sen onu sürdüğün için ıslaklık olup olmadığını tam çözememiş olabilirsin
ama pozisyona geçtikten sonraki zevk olayınıda hemen olcak diye bekleme oz amanla oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?