Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
tünaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr crescent h.g cnm :)yeni birilerini burda görmek güzel

bebişim ben sana dün yazdım sanırım ama her şey birbirine girdi zaten takip edemiyodum dünde site uçunca hepsi birbirine girdi zemuszemustekrar tebrikler balım :tomato:

hoşgeldin aramıza tebrikler :))):hooray::lepi:

KIZLARRRR ESIM IS BULDU GALIBA..BURDA ALISVERIS MAGAZASINDA GUVENLIK OLARAKK..PAZARTESI BASLARSIN DEMISLER...YENI HABER ALDIM opuyorumnanaktan

ablalarım sizin tecrübeleriniz sayesind ebizde birşeyler öğreniyoruz teşekkür ederim herkese :) ben bekarım ama okurken korkmaya başladım ya bende de böle şeyler olursa diye çünkü cinsel şeylerle alakalı bişeye odaklandığımda vajinamda kasılmalar hissedebiliyorum daha şimdeden böylese gerçeğinde nasıl olur niye korktum ya

KIZLARRRR ESIM IS BULDU GALIBA..BURDA ALISVERIS MAGAZASINDA GUVENLIK OLARAKK..PAZARTESI BASLARSIN DEMISLER...YENI HABER ALDIM opuyorumnanaktan

hayırlı olsun arkadaşım Allah mutlaka bir kapı açar.:)))):Saruboceq:

herkese merhabaaaaaa
kızlar artık eskisi kadar online olamıyoruz hiçbirimiz galiba venüsten naasılsın ne yaptın tatil bitmiştir heralde sorun bittimi merak ettim ben uzun zaman yoktum geçmiş sayfaların hepsinide okuyamadım inş iyileşmişsindir caanım..hihoyyyt

merhaba herkese nasıl gidiyor ? Ben tamamen ağrıyı yendim diyebilirim ileri geri hareketlerini bayağı bir hızlı yapıyoruz hiç ağrı kalamdı diyebilirim bir tek girişte yavaş yavaş hareket ediyoruz ama ben hiç zevk almıyorum zaten ıslkalık olmadığı için bebeyağı çook az kullanmak zorunda kalıyorum. Neden zevk almıyorum yoksa bu bende bir eksilik mi ? anlamadım hiç tık yok tufah değil mi ön sevişmede zek alıyorum ama o pozisyona geçince bende herşey bittyor ağrıda yok zevkte yok bu sefer :))))

çok sevindim süpersin... :lepi:
canımcım bak şimdi ön sev..mede zevk alıyorsan ıslaklık olması lazım o yüzden bana kalırsa bebe yağınıda bırak yavaş yavaş sen onu sürdüğün için ıslaklık olup olmadığını tam çözememiş olabilirsin
ama pozisyona geçtikten sonraki zevk olayınıda hemen olcak diye bekleme oz amanla oluyor

hımmm anladım canım saol , zevk alıyorum ama yinede ıslaklık olmuyor ondan sonra bebyağını az sürüyoruz .. demek zevk için daha zaman var peki bekleyelim :)))) :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…