Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
merhaba thejust...yazını okudum kendimi gördüm...benimde 1 sene oluyor evleneli...bizdede tık yok maalesef...ama ben tam olarak bilemiyorum vajinusmus olduğumu:)çünkü eşiminde sorunları var....şimdi ilaç tedavisi görüyor...geçen gün denedik biraz ben çok kasttım kendimi çekiyorum...onun tedavisi bitecek yakında...ben de vajinusmusmuyum acaba deyip duruyorum kendi kendime...tabi herkes dediğin gibi bebek bekliyor bizden:)biz nelerle uğraşıyoruz bilen yok...çok zor bir durum...eşime hep destek oldum...bendede problem çıkarsa destek olma sırası onda...bu günleri aşarız umarım....burda bazı egzersizleri anlatmış arkadaşlar...ben onları yapmaya başladım....aynayı vajinana tutup incele önce....kızlık zarını görmeye çalış....ben dün denedim...öyle yazıyordu denedim bende....bacaklarını iyice açman lazım....sonra masaj yapacaksın...parmaklarınla dairesel hareketlerle....10 dk devam et....ilk bir lafta böyleydi sanırım....sonra kegel egzersizlerine gçeceksin....parmaklarının iki veya üçünü içine almaya çalış ama çok zorlama....bunları alıştıra alıştıra yapacaksın....burnundan nefes alıp ağzından nefes vereceksin...ben dün başladım burda okuduktan sonra...ayna kısmındayım daha:)eğer için hoş olursa bırakacaksın sonra devam edeceksin...

öncelikle ilgilendiğniz için teşekkür ediyorum. ben ilk bi kac ay olmayınca araştırayım dedim bu ne diye. internetten bakınca vajinusmus u duydum. yani onun öncesinde böle bişeyin varlığını bile bilmiyordum. kimseye anlatamayınca da çare olamadı malesef. baktık olmuyo bizde zorlamadık işin başka yönlerden keyfini yaşamaya başladık ve bir baktımki iki koca sene geçmiş yani nası anlatayım başka yönden (sürtünme) tatmin olunca ikimizde buna alıştık gbii bişey. ama yinede sorun oluyo yani. hiç egzersiz yapmadım . daha geçen gün vajinamı keşfettim.gülermisin ağlarmısın durumu yani. deliği görünce rahatladım. sorunlu değilmişim dedim kendi kendime. hatta hemen eşimi aradım dedim ki gördüm diye, durum o kadar vahim yani.

inan tek değilsin bende evlendikten bir ay sonra vajiyi incelemek bu siteye girdikten sonra aklıma geldi daha doğrusu kızlar sağolsunlar egzersiz konusund abana yardımcı oldular önce bir ayna alıp inceledim sonra nefes egzersizi yaptım. Sana şöyle anlataım bir ayna aldım uzandım yatağa bacakalrımı açtım nefes aldım verdim rahatladım önce sonra yavaş yavaş dairesel dokunuşlar yaptım. mutlaka eline bir eldiven geçir mikrop kapmasın sonra bol vazelin ve bebeyağı kullandım eldivenin üzerine sürdüm parmak denedim serçe parmağımı ama başarlı oalamadım. sonra kızlar bana doğum günü ince mumlar varya onlarla başlamamı söylediler bende doğum günü mumunu eldivene sardım üzerine bol vazelin ve bebyağı sürdüm nefes aldım verdikçe ittridim çook kolay ilerledi bir kaç kez tekararladım sonra yavaş avaş ileri geri hareketi yaptım sonra beyaz muma geçtim sonra parmak sonra eş parmağı derken olay bitti. kasıldığın anlarda dur bekle panik olma nefes al ver vücudunu serbest bırak hadi bu akşam başla bizi bilgilendir. :))))

vazelin ve bebeyağı zararlı değil mi?ayrıca siz ne kadar sürede yendiniz?

thejust ve sadegeina ne güzel bu siteyi bulmuşsunuz inşallah en kısa zamanda yenersiniz. diğer sayfadan egzersizleri takip edin. İnşallah güzel gelişmeler yaşarsınız biran önce.

Kesinlikle bebe yağı ya da vazelin kullanmayın.
Vajina bir bayanın en hassas noktası, kesinlikle orası için üretilmiş birşey değil zaten normal deriye sürmek de zararlı.
Durex Play harika birşey, ben denemenizi tavsiye ederim. Vajiyi bununla yenmiştim.

egzersizler devam ediyor...vajiye tek parmakla 1-2 cm girdim...ama daha fazla olmuyor...ne kadar girecem söylermisiniz?kızlık zarı yırtılmazmı böyle anlamadım:)yorumlarınızı bekliyorum

vazelin ve bebeyağı zararlı değil mi?ayrıca siz ne kadar sürede yendiniz?

ben bir zararını görmedim kişiden kişiye değişiyor bende kesinlikle durex play jeli ÖNERMİYORUM.. ben almıştım egzersizlerimi yapamadım çünkü yapışkan bişey çevresine yapışıyor ve ağrı yapıyor ben kesinlikle önermiyorum. Ben evliliğim 2. ayı olmadan başardım sadece 25 gün falan sürdü araya regli falanda girdi ama düzenli egzersiz yaptım egzersiz yapmadığım gün hiç yoktu...1 ay balayı falan derken geç geldim evime geldim siteyi bulur bulmaz başladım :))) Dr ulusoya teşekkür etmek lazım ben ona mail göndermiştim 5000 TL ücret deyince hemen egzersizlere başladım.. Gerçi hiç başaramasaydım en son seçenek giderdim ama ilk parayı duyunca gaza geldim hahahah :))))

Kızlık zarına gelince , bu egzersizler sonucu kızlık zarı zaten esniyor yani kırmızı gelmeyebiliyor. Eşinle paylaş bunu yani anlat durumu bilsin . genel söylüyorum bazı eşler kırmızı olayına takılabiliyor. Belki daha sonra kırmızı gelebilir yada gelmeyebilir. Buna takılma bence..benden bir ay sonra hafif bir kızmızılık geldi yani dğeişiyor.

daha dün başladım egzersizlere....korkuyorumda yaparken....normal değil mi daha korkmam...ne zaman alışırım bilmiyorum...kaç dk yapmam lazım ayrıca....aaaaa doğum sancısı çekiyorum sanki.....bir olsada kurtulsam yarabbim.....

canım şimdi öncelikle bi rahatla artık buraya geldiğine göre sorunu yarı çözmüş say
burayı takip ettiğine göre az çok insanların nasıl yendiğini biliyosundur elbet..kendini ve durumunun tam olarak ne olduğunuda söylersen sana yardımcı olabilirz tabi..

yani kasıyomusun hiç dokunamıyomusun hiç egzersiz yapmayı denedinmi?

ben dokunabiliyorum hatta içine kadar...ama tam gircekken kasıyorum birden..... yanıyor sanki yaaaa....acaba yenebilirmiyim bunu????

korkman doğal, egzersizlerini yaptıkça korkun azalacak benim egzersizler günde 20- 25 dakika süererdi daha sonra eşili egzersizlerde daha uzun sürebiliyordu alışması için hergün süreyi biraz uzat derim.

ayy canımım ben burdayım
yaa sabahtan ebri siteye bakıyorum hiçbişi yazılmamış görünüyo yaa bi sorun vardı herhalde şimdi aç kapat yaptım yeni gördüm yazılanları

aaaa fisfisfis
hep öyle zaten tiviticim sürekli siliyorlar yazılanları.geçenki yazılarımızda yok silinmiş.

kızlar ya evlenmeden önce korkuyomuydunuz yapamam ben dıye düşünunce kasılıyomuydunuz ? ben evlenınce yapamam dıye korkuyorumda sankı aynısı bende de olacak gibi....
düşünunce bıle kasılıyorum. çok az kaldı evlenmeme rezıl olsun ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…