öncelikle ilgilendiğniz için teşekkür ediyorum. ben ilk bi kac ay olmayınca araştırayım dedim bu ne diye. internetten bakınca vajinusmus u duydum. yani onun öncesinde böle bişeyin varlığını bile bilmiyordum. kimseye anlatamayınca da çare olamadı malesef. baktık olmuyo bizde zorlamadık işin başka yönlerden keyfini yaşamaya başladık ve bir baktımki iki koca sene geçmiş yani nası anlatayım başka yönden (sürtünme) tatmin olunca ikimizde buna alıştık gbii bişey. ama yinede sorun oluyo yani. hiç egzersiz yapmadım . daha geçen gün vajinamı keşfettim.gülermisin ağlarmısın durumu yani. deliği görünce rahatladım. sorunlu değilmişim dedim kendi kendime. hatta hemen eşimi aradım dedim ki gördüm diye, durum o kadar vahim yani.
inan tek değilsin bende evlendikten bir ay sonra vajiyi incelemek bu siteye girdikten sonra aklıma geldi daha doğrusu kızlar sağolsunlar egzersiz konusund abana yardımcı oldular önce bir ayna alıp inceledim sonra nefes egzersizi yaptım. Sana şöyle anlataım bir ayna aldım uzandım yatağa bacakalrımı açtım nefes aldım verdim rahatladım önce sonra yavaş yavaş dairesel dokunuşlar yaptım. mutlaka eline bir eldiven geçir mikrop kapmasın sonra bol vazelin ve bebeyağı kullandım eldivenin üzerine sürdüm parmak denedim serçe parmağımı ama başarlı oalamadım. sonra kızlar bana doğum günü ince mumlar varya onlarla başlamamı söylediler bende doğum günü mumunu eldivene sardım üzerine bol vazelin ve bebyağı sürdüm nefes aldım verdikçe ittridim çook kolay ilerledi bir kaç kez tekararladım sonra yavaş avaş ileri geri hareketi yaptım sonra beyaz muma geçtim sonra parmak sonra eş parmağı derken olay bitti. kasıldığın anlarda dur bekle panik olma nefes al ver vücudunu serbest bırak hadi bu akşam başla bizi bilgilendir. :))))
vazelin ve bebeyağı zararlı değil mi?ayrıca siz ne kadar sürede yendiniz?
vazelin ve bebeyağı zararlı değil mi?ayrıca siz ne kadar sürede yendiniz?
günaydın arkadaşlar. uzun zamandır burayı takip ediyorum ve bugün cesaret edip yazdım. tahmin edeceğiniz gibi benimde sorunum sizinkiyle aynı.ben iki yıldır evliyim ve hala birlikte olamadık o kadar zor bi durumki allahım kimsenin başına vermesin.bizimkisi aşk evliliği olmasına rağmen birbirimizi bu kadar istemememize rağmen neden böyle oluyor. çok üzülüyorum. üstelik öyle baskıcı bi ailede de yetişmedim. ünv. mezunuyum ve kamuda çalışıyorum. eşimde aynı benim gibi kamuda. Aşk herşeyi çözer dedim ama olmadı eşim için çok üzülüyorum bu kadar iyi bi insanın bunları haketmediğini düşünüyorum. herşeyin en iyisine layık olan eşime hiç bişi yapamıyorum. ve işin kötüsü hiç kimse bilmiyor bunu. herkes bizden bebek bekliyor. gerçi onların beklemesi önemli değil ama yalan söylemekten bıktım . şimdilik istemiyoruz. daha küçüğüz diye. ama ben oldum 24 eşimde aynı yaşta. ve bi bebeğimizin olmasın o kadar istiyoruz ki... Allahım nolur yardım et bana. çok sıkılıyorum. benden sonra kardeşim evlendi o bile ilk geceden halletti. kuzenlerim arkadaşlarım evlendi hiçbirinde öyle sorunlar çıkmadı çoğu doğurdu zaten hemde benden küçükler. allah onların ve cümle müslümanların çocuklarını onlara bağışlasın. ve isteyen herkese de nasip etsin inşallah. İnanın yazılarınızı okurken sizinle aynı şeyleri hissediyorum ve size o kadar dua ediyorum ki. İnşallah bu da bir imtihandır diye kendimi avutuyorum. Ayrıca yaşadığımız yer çok küçük bi yer ve herkes birbirini tanıyo oyüzden doktora bile daha gidemedim hani neden dolayı böyleyim diye. anlayacağınız epey çaresizim. sizden isteğim evde kendi kendine yenen arkadaşlar nolur bana yardımcı olun. biraz uzun oldu belki okumaktan da sıkılabilirsiniz ama dertleşebileceğim tek yer burası olunca böyle oluyo. affedin.. sevgilerimle
daha dün başladım egzersizlere....korkuyorumda yaparken....normal değil mi daha korkmam...ne zaman alışırım bilmiyorum...kaç dk yapmam lazım ayrıca....aaaaa doğum sancısı çekiyorum sanki.....bir olsada kurtulsam yarabbim.....
günaydın kızlar
twettyyycim nerelerdesin bakim ? venüstende yok tatile kaçtı galiba
ayy canımım ben burdayım
yaa sabahtan ebri siteye bakıyorum hiçbişi yazılmamış görünüyo yaa bi sorun vardı herhalde şimdi aç kapat yaptım yeni gördüm yazılanları
aaaa fisfisfis
hep öyle zaten tiviticim sürekli siliyorlar yazılanları.geçenki yazılarımızda yok silinmiş.
ben dokunabiliyorum hatta içine kadar...ama tam gircekken kasıyorum birden..... yanıyor sanki yaaaa....acaba yenebilirmiyim bunu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?