işte yazdım zemuszemus arkadaşlar mutlaka unuttuklarım vardır hatırlatın lütfen
yawrum eskiden bişey yapamıyolardı boş vakitlerinde burada oluyorlardı şimdi vaji gitti kavga bitti hesabı bol bol kaynatmaktan buranın yolunu bulamaz oldular opuyorumnanaktanbiraz az kaynatın yawwww yapan var yapamayan var nefis bu can çekiyo kaydirigubbakcemile3ahahahaha süper olmuş kaydirigubbakcemile3
kız nerde bu hatunlar hepsi tatilemi gitti :uhm:
yawrum eskiden bişey yapamıyolardı boş vakitlerinde burada oluyorlardı şimdi vaji gitti kavga bitti hesabı bol bol kaynatmaktan buranın yolunu bulamaz oldular opuyorumnanaktanbiraz az kaynatın yawwww yapan var yapamayan var nefis bu can çekiyo kaydirigubbakcemile3
heee olabilir katılıyorum sana olumunekankayizsmile azıttı bizimkiler kaydirigubbakcemile3
ama bende kaynatıyom ve hep burdayım nasıl olcak bu iş
sen aştın balım kendini lülülülülülüonlarda azcık daha alışsın gelcekler sositososito
işte yazdım zemuszemus arkadaşlar mutlaka unuttuklarım vardır hatırlatın lütfen
canım benim tarih 19 haziran 2010 olacak :))))19 artık sayısal loto da falan uğur rakamım oldu hahah :)))
canım benim tarih 19 haziran 2010 olacak :))))19 artık sayısal loto da falan uğur rakamım oldu hahah :)))
düzelttim zemuszemus crescent senden öncemiydi sonramıydı bebişim ?
ANAĞĞĞMMM SENİN 1 AYMI OLDU KIZ
BANA ÇOK UZUN GELDİ SANKİ AYLAR GEÇMİŞ GİBİ kaydirigubbakcemile3
:)))) banada dün başarmışım gibi geliyor :)))) ağrılar yeni kayboldu yaaa çook şükür bitti o dönem hatta son zamanlarda bebeyağı bile kullanmaz olduk şuan tek sorun erken boşlma bundan dolayı zevk falan yok. bunuda zamanla aşacağız heralde...
kızlar bende 10 .10 2009 cumartesı...annemın dogum gununde aklinialirimsmile...gecenın yarısı aglayarak sevıncten annemı aramıstım...
olumunekankayizsmilesenın handı tarıh ..keısn hafta sonudurhee evet bizim senle aramızda 2 hafta vardı olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmilesenın handı tarıh ..keısn hafta sonudur
olumunekankayizsmilesenın handı tarıh ..keısn hafta sonudur
25 ekim miş pardon pazar gecesi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?