Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
hayırlısı neyse o olsun yapcak bişey yok dua edeyimde tatil dönüşü bi şansımızı deneyelimzemuszemus canlı yayın olamayacak nasıl olsa (sanırım) kötü geçerse söylememki dermişim hihoyyyt

slm kızlar ben hala evime dönemedim tatildeyim kuzenimde kalıyorum bugün interneti bulur bulmaz hemen forumu okudum bikaç sayfayı okudum.benim ilişkide hiçbir problem yok ne girişte ne çıkışta fakat hala zevk alamıyorum.ben merak ediyorum bu zevk olayını yaşayan kimler var sadece bende mi var bu problem.önceleri prezervatiften kaynaklandığını düşünüyordum ama bikaç kez geri çekilme yöntemini kullandık yine tık yok işte bendeki durumlar bu şekilde...

kızlar inanamayacaksınız belki çünkü ben hala şoktayım oldu oldu olduuuuuuuuuuuuu 2yıllık evliyim ve ilk dnememizde lekelenme şeklinde kahverengi kanamam 2gün geldi sonra ben olmadı düşüncesiyle biraz erteledim erteleye erteleye 2yılı geçirdik ama ben p.n.s yarısına kadar alabiliyorum sadece bundan sonrasında korkuyordum doktora gitmeyede çok çekindim eşim en büyük destekcimdi bugün teadüf vajinismusu netten incelerken bura karşıma çıktı ve hemen üye oldu hiç abartmıyorum bu bölümdeki tüm sayfaları erinmeden sabırla okudum eşim gelmeden önce burda bahsi gecen egsersizlerden yaptım zaten dediğim gibi ben yarısına kadar alabildiğim için sanırım egsersizlerde zorlanmadım ama burda yenen bir çok arkadaşın yazdıklarını okuyunca müthiş güven geldi ve bu gece tamamı olcak bu sefer yapcam ve yarın sabaha bu sıkıntıdan kurtulmuş şekilde kalkcam dedim ama evde beni görseniz ne telkinler yaptım kendime sonra belki yardımı olur düşüncesiyle eşim gelincede biraz cinsel içerikli film izledik ki bu ilk yaptıgımız bir şey daha sonra işte birlikte olmak için yavaş yavaş başladık ben yine biraz gergindim ama bu sefer diğerleri gibi değildim daha rahattım 1-2 derken oldu kızlar valla oldu ya kendimi kuş gibi hissediyorum bu arada yine ilk defa vazelini denedim müthiş rahat ettim keşke önce deneseymişim dedim ama olsun kısmet bugüneymiş demkki ben bu sıkıntıyı 2 yıl çekecekmişim eşim yumurtlamam geçti dememe ragmen bugün bu olduysa allah onuda nasip eder deyim bebiş içinde bir temel attık ama dediğim gibi yumurtlamam geçti kim bilir geç döllenme olur kızlar bugün hiç aklıma gelmezdi ama oldu ya oldu sadece yanmam var şuan yaklaşık 1.5 sat felan oluyor hala geçmedi yanma ama cidden öyle kafamda canlandırdığım acının zerresinşi duymadım hatta burda bazı arkadaşlarda böyle yazmışlardı içimden kızmıştı ama doğru kızlar cidden öyle korkup büyüttüğümüz gibi değilmişim allahım sizlerede nasip etsin bir an önce ilk bir arkadaşım vardı onunda geç olmuştu birlikteliği o arkadaşı aradım sonrada hemen buraya yazdım farkında değilmişim ama üstümde koca dünyayı taşıyormuşum nasıl hafifiledim anlatamam şunu tüm kalbimle söylüyorum belki 1gün oldu bu sitede ama 2 yıl öncesinde neden görmedim diye kendime kızdım insan bu sorunla karşılaşınca ilk sadece kendinde var zannediyor ama böyle aynı sorunla mücadele edenleri görmek ümit veriyor belkide benimde 2 yıldır beklediğim biraz ümit ve kararlılıktı olsun geç oldu ama güç olmadı allah hepinizden kat kat razı olsun darısı diğer arkadaşlarım akızlar çok konuştum farkındayım ama tutamıyorum kendimi özür dilerim ii geceler

canım çok sevindim gözün aydın alkisalkisalkis

yardımcı olabildiysek ne mutlu...bundan sonrası zaten basit ama biraz ilişkinintadına var bence yumurtlamayı öle düşün derim...ayrıca elinden geldiğince vazelin kullanma kayganlaştırıcı alırsan daha sağlıklı olur vazelini çok sağlıklı bişi olarak görmüyorum ben ama yinede sen bilirsin tabi..

günaydın şekerim

nasıl gidiyo?varmı gelişmeler sende?:dance:

Canım , ağrısız sızısız gidiyor herşey yolunda gibi.. Daha zevk falan almadık tabiii bunuda zamana bıraktık tabii artık bebyağı falan kullanmıyoruz gerek kalmadı . önce bbeyağsız ilerlemeyeceğini düşünüyorum 3 seferdir bunu da yendim oda bitti :))) Zaten ben hep altta deniyorum. başka posizyonlarda denemeye başladık onlarıda yapabiliyorum :)))

oooooo süpersin eferim sana alkisalkisalkis

merhaba kızlar,

ben vajiyi yeneli 2 ay olcak nerdeyse ama hala çok rahat değilim kayganlaştırıcı kullanmadan olmuyor hatta bazen onla da olmuyor.
Aslında çok sık sık denemedik de ,isteksizliğim devam ediyor.pekmezde yiyorum ama nafile :)

canım ilişkiden hemen önce egzersiz yapabilirsin hem pskolojik hem fiziksel bi rahatlama saglıyor kendine güvenin yenileniyor bide olmuyor diye bırakma hemen ara vererek kısa sürelerle yeniden dene

sanırım gayet normal canım. benimde daha geçen günlere kadar öyleydi. istek daha yeniyeni başladı bende. evet bazen olmuyor. buda hala rahat bırakamıyoruz kendimizi ondan oluyor. ilişkiye istekli başla kendinide rahat bırak rahat bırakınca vaji genişliyor inan hissetmiyorsun p..si.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…