ayyyy 5. günü hala geliyor inanamıyorum yani...bitsede akşam duamızı edip gerdeğe giriversek...ama içimde bişey var yanıyo anlattımya geçen biraz şey edelim dedik içi yanıyo neden anlamadım yeni jel aldırayım ben bu gün belkide günü geçti...
ayyyy bebişim hiç sorma bi kurtulamadımki hastalıklardan her şey üst üste geldi 2 ay olcak nerdeyse p...s bi girdi 1-2 deneme gibi seviştik bi daha tık yok ohaoldumsmileşaka gibi yani bi düzelemedim...senin nasıl gidiyor balımmm?
Canım inşallah kısa zamanda düzelirsin.Bende yendikten sonra 3 kez yaptık çok şükür bir sorun yok girişte,ilk önce üstte yapabiliyorum ama.Giriş iyide çıkarken sızlıyo neden anlamadımeyvahedigeldismile şimdide araya regl girdi bakalım bittikten sonra yine rahat olacakmıyım merak ediyorumboshayallersmile
bak baktım netten dediğim gibi hep mantarı işaret ediyo kesins en mantar oldun
o yüzden bişi var sakın ilişkiye girme zaten eşinede geçer bu sefer daha feci olur canımcım
olursun bebişim sen bol bol egzersiz yaptın iyice alıştın artık bu arada dr gittinmi bi daha senin kızlık ne durumdaymış ben çok merak ediyorum...yaaaa orası açılmış gibi içeriye rüzgar giriyo bende tatilde farkettim teyzem söyledi tabi onun bişeyden haberi yok :) twety hocam bide sizden bi yorum alalım :kedi:
hocandan bi gün dayak yicen senklava:
ayy ne çok takılıyosunuz bu konuya kızım olmasa nasıl gircek p...s oraya abarmayın yani
ama yawrum mantar için bi dünya ilaç kullandım bütün hepsini içtim hala varmıdırki?
canım ne yapalım merak ediyoruz ama kızma bize:kedi: venüstencim olduktan sonra doktora gitmedim çünkü moralim bozuluyor o kadar egzersziden sonra bile ''bozulmamış gayet normal duruyor'' deyince sinir oluyorum.sanki o bir işaret benim için tamam artık takmıyorum eskisi gibi ama ne bileyim keşke hafif pembe gibi bişey gelsede bende rahatlasamkaydirigubbakcemile3
bence de kızlar bozulmuştur zaten bende ara ara pembelik ve bir kerede bir damla kırmızı gelmişti o kadar ...yani öyle normal kızlık zarı bozulma gibi olmadı sanırım. millet anlatır yaa öyle değil damla silik şekilde geldi...
benim artık normale döndü sadece girişte biraz yavaşlıyoruz ondan sonra gayet hızlı ilerliyoruz ama zevk falan yok sanırım eşimde erken boşalma oluyor. o yüzden ilşki :uhm:uzamadığı için zevk falan almıyoruz. Vajili bayanların eşlerinde bu durum normal mi ???
tabikide bozulmuştur bozulmasa girmesi imkansız yani
haklısınız düşünmekle
valla herkesin bünyesine bağlı bişi gelip gelmemesi benim bi hayli fazla gelmişti mesela.....
yawrum bende öyle düşünüyorumda cres dr gitti öyle demişya dr bende şaştım kaldım allah allah nasıl bozulmas diye guclubacismile hemen gidip baktırcam her bişeyciklerime ne olmuş ne bitmiş ahhhh şu regl bi bitse ....
bizdede ilk zamanlar erken boşalma ve çabuk ereksiyon kaybı olmuştu normal bence :kedi:
canım sizi çok iyi anlıyorum ama şöle diyim size
siz bozulup bozulmadığını göremezsiniz zaten yani bunu ancak doktor görür
ayrıca bozulmamaış olsa içeri p...s girmez bi de öle düşünün nereye gircek bu?
cresle ben aynı dönemde egzersiz yapıyoduk hatta o benden daha ileriydi mum falan alabiliyodu p...s denemesi yaparken gitti sanırım ama dr hala olduğu gibi duruyo demişti...orda takılıp kalmıştık o zamanlar biz ohaoldumsmileyaptıktan sonra gitmedi ama kırmızılanmadıda :sinifsinif:bi dk. yaa pardon ben uykusuzluktan tam okumamışım
nasıl yani sende p..s tam girmedimiydi?bens eni tam yendi biliyorum ee yendiysen nasıl duruyomuş öle?ayy kafam allak bullak oldu :uhm:
cresle ben aynı dönemde egzersiz yapıyoduk hatta o benden daha ileriydi mum falan alabiliyodu p...s denemesi yaparken gitti sanırım ama dr hala olduğu gibi duruyo demişti...orda takılıp kalmıştık o zamanlar biz ohaoldumsmileyaptıktan sonra gitmedi ama kırmızılanmadıda :sinifsinif:
PEKİ P...S DENEMESİ YAPARKEN TAM ANLAMIYLA İÇERİ GİRMEDİMİi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?