Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
aynen cnm 12 sene, hatırlamak istemiyorum ama malesef ki böyle.boşverin unutalım gitsin yeni evliyim ben

Allah mutluğunuzu daim etsin başka dert vermesin...senin başarın dahada büyük bir mucize o zaman....kolay deil bu dertle o kadar sene uğraşmak...neyse bitti gitti önümüzdeki maçlara bakacağız...

hepimizde var o giriş sıkıntısı zamanla alışacağız opuyorumnanaktan ondan sonra gerisi geliyor bi şekilde emlayıda bırakırsın inşallah en kısa zamanda....

bu arada kızlar hayatımda hiç öyle regl yaşamamıştım.2 gündür belimin ağrısından yatıyordum yeni kalktım.önce 3 günlük bi gecikme oldu nerdeyse hamile olduğumu düşünmeye başlamıştım.regl öncesi bir kaç gün şiddetli bel ağrısı düne kadar sürdü ve kanama sadece 2 gün sürdü hatta 2 gün bile değil.ilk defa böyle şeyler yaşadım normal mi acaba

vijiyi yendikten sonraki ilk adetinmi canım?

Allah mutluğunuzu daim etsin başka dert vermesin...senin başarın dahada büyük bir mucize o zaman....kolay deil bu dertle o kadar sene uğraşmak...neyse bitti gitti önümüzdeki maçlara bakacağız...

amin cnm. Alllah hepimizin mutluluğunu daim etsin.evet mucize hiç bir zaman olmayacağını sanmıştım ama bu site benim bütün hayatımı değiştirdi.Allah burdaki herkesten razı olsun.
ilk yendiğim gün tek tek isim yazmıştım mutluluktan taşekkür anlamında ama şanssızlık silinmişti o gün.yinede yardımcı olan olamayan herkese sonsuz teşekkürler.....opuyorumnanaktan

canım benim ben vajiyi yendikten sonra aynı senin gibi bel ağrısıyla regl oluyodum sonrasında enfeksiyon, mantar ve kanımda mikrop çıktı o ağrı 2 reglde yaşadım artık sürünürken acillik oldum bence bi dr git biz bu egzersizlerden bişeyler kapıyoruz yada eşimizin sevgili p....si bizden intikam alıyor bu kadar zaman nazlandın al sana diyor kaydirigubbakcemile

vijiyi yendikten sonraki ilk adetinmi canım?

cnm 19 temmuzda yenmiştim ilk adetim 28 temmuzdu ve herzamanki gibiydi çok normaldi her şey.bu 2.adetim.bu arada 2defa daha birlikte olmuştuk aslında 3 defa ama bi tanesini saymıyorum.p....s te hemen bi küçülme olmuştu

cnm 19 temmuzda yenmiştim ilk adetim 28 temmuzdu ve herzamanki gibiydi çok normaldi her şey.bu 2.adetim.bu arada 2defa daha birlikte olmuştuk aslında 3 defa ama bi tanesini saymıyorum.p....s te hemen bi küçülme olmuştu

hımm anladım canım
yani normal olabilir bu gibi durumlar çünkü hormonların değişiyo ama benden demesi istersen bir iki gün daha bekle bişi gelmez ise test al yap ve daha sonra mutlaka doktora git derim..hem genel muayne olursun vaji sonrasında..

gebelik testimi?adetten hemen önce yaptım negatifti yine yapsammı acaba.normaldede adet kısa sürüyor üç gün falan ama bu sefer dahada kısa sürdü.kafam iyice karıştı aslında

hiç kullanmadım,adetlerim düzenlidir

o zaman büyük ihtimal hormonların değişikliğindendir ama yinede için rahat olsun bir doktora görün...ben bu konularda çok ihmalkardım baya bi çektim o yüzden aynı şeyi sende yaşama.....

venüsten doktora gittiğini ve muayene olamadığını okumuştum.
ben gittim kısaca durumu anlattım.12 yıl olduğunu söylemedim adam zaten kasılmaları falan duyunca tuhaf tuhaf bakıyorrdu bana.girişlerin yavaş yavaş olduduğunu anlattım nazik davransın diye.anam vajili kimse görmemişki adam anlasın beni.muyeneye geçince kalbim fırlayacak gibi oldu ama kararlıydım ya olcak ya olcaktı yani.sözde ben hazıken adam parmaklarını bi soktu (nazikliğin böylesine)ben bağırdım tabi ama inan adam bi korktuki tamam tamam diye beni sakinleştirdi ama kendi sakinleşemedi.biraz daha bekleyip önce uzun ince bir alet soktu ben hala kasılıyorum ama çok ağırmadı.sonra ikinci alet daha kalın gibiydi tabi ben bakmaya çalışıyorum adam geçirmeye çalışıyor.bende doktor bey lütfen yavaş yavaş diye söyleniyorum.neyseki uzun tutamadı ve çıkarır çıkarmaz adam savaştan çıkmış gibi tamam bitti dedi korkulu gözlerle bakarak bana ben tabi nasıl ağlıyorum ordaki kız sakinleştirdi beni.

yani benden çok adam korktu.sanırım hayatında ilk kez karşılaştığı bi durumdu.
cnm bence bi daha dene anladım ki aynı ilişkideki gibi kasmayınca çok rahat oluyor

Bu arada muayeneden sonra doktor,tamam işte halletmişsiniz,kızlık zarı yok dedi.kanamam olup olmadığını sordu .bende olmadığını söyledim normal dedi.bu içimi rahatlattı kızlık zarı tamamen yok olmuş.Ama adamı hatırlayınca hem utanıyorm hemde o haline gülüyorum yazık adama şokları yaşattım boşu boşuna gerçekten korkulacak bir şey yokmuş aslında bizim hüsnü kuruntumuz bu.

Gebelik için gitmek istiyorum ama aynı doktora gidebilirmiyim bilmiyorum

vaaaaaaay ne muhabbetler olmus kaçırmışım :)
ay o kadar dert etmeyin arkadaslar bu yardımlaşma işi içten gelmiyorsa yapcak bişi yok..
he bende ilk baslarda aramızda cok görmek istedigim birine özelden ulaşmıstım aa lütfen aramızda olun ben sizin yazdıklarınızla bi sürü aşama kaydettim işte şöyle böyle vs vs cevap yazmaya tenezzul etmedi farklı kırgınlıkları olabilicegini düşündüğüm için ısrarın anlamsız oldugnu farkettim ve görüyorum o kişi su anda çatır çatır başka konularda aktif demekki geçmişe inatla sünger cekmek istiyor ve belkide o günleri hatırlamak istemiyor bile sözün özü biz bize yeteriz kalan sağlar bizimdir

slm kızlarr gunaydınnn...yarın pazar ve ben ızınlıyımmmmmmmmmmm..oleyyyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…