aynen cnm 12 sene, hatırlamak istemiyorum ama malesef ki böyle.boşverin unutalım gitsin yeni evliyim ben
sağol cnm.henüz 3 defa oldu tabi emlayla,uzun süre yatılı misafir vardı neyseki okullar açılmadan gittiler ama şu an reglm.3. günüm bugün bekliyorum bitsin.bu arada girişler biraz problemli ama sonrası süperrrr
bu arada kızlar hayatımda hiç öyle regl yaşamamıştım.2 gündür belimin ağrısından yatıyordum yeni kalktım.önce 3 günlük bi gecikme oldu nerdeyse hamile olduğumu düşünmeye başlamıştım.regl öncesi bir kaç gün şiddetli bel ağrısı düne kadar sürdü ve kanama sadece 2 gün sürdü hatta 2 gün bile değil.ilk defa böyle şeyler yaşadım normal mi acaba
Allah mutluğunuzu daim etsin başka dert vermesin...senin başarın dahada büyük bir mucize o zaman....kolay deil bu dertle o kadar sene uğraşmak...neyse bitti gitti önümüzdeki maçlara bakacağız...
bu arada kızlar hayatımda hiç öyle regl yaşamamıştım.2 gündür belimin ağrısından yatıyordum yeni kalktım.önce 3 günlük bi gecikme oldu nerdeyse hamile olduğumu düşünmeye başlamıştım.regl öncesi bir kaç gün şiddetli bel ağrısı düne kadar sürdü ve kanama sadece 2 gün sürdü hatta 2 gün bile değil.ilk defa böyle şeyler yaşadım normal mi acaba
vijiyi yendikten sonraki ilk adetinmi canım?
cnm 19 temmuzda yenmiştim ilk adetim 28 temmuzdu ve herzamanki gibiydi çok normaldi her şey.bu 2.adetim.bu arada 2defa daha birlikte olmuştuk aslında 3 defa ama bi tanesini saymıyorum.p....s te hemen bi küçülme olmuştu
haklısın galiba 12 senenin intikamı......
hımm anladım canım
yani normal olabilir bu gibi durumlar çünkü hormonların değişiyo ama benden demesi istersen bir iki gün daha bekle bişi gelmez ise test al yap ve daha sonra mutlaka doktora git derim..hem genel muayne olursun vaji sonrasında..
gebelik testimi?adetten hemen önce yaptım negatifti yine yapsammı acaba.normaldede adet kısa sürüyor üç gün falan ama bu sefer dahada kısa sürdü.kafam iyice karıştı aslında
canım d.k. hapı kullanıyomusun ?
hiç kullanmadım,adetlerim düzenlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?