canım iyiki gitmişsin psikoloğa bende psikolog ve burası sayesinde yendim ama bana p....s bi girdi ben hastalıklardan hiç kurtulamadım ohaoldumsmileyaramadı bana kaydirigubbakcemile3 eş desteği çok çok önemli ama ister istemez vajili olduğum süre içerisinde aşırı alıngan olduğumuzdan onları yanlış anlayabiliyoruz...Allah kimseye yaşatmasın vajiyi...
GUANYDIN SEKEIRM 3 GUN TATIL YAP..SONRA NE SKICI DE....BIZ BURDAYDIK TATIL MATIL YOKboshayallersmile
YA KIZLAR...benım bı sıkıntım var...bu ay ılıskı denemelerım cok acılı gecıyo onceden sadece gırs olurdu sımdı ılsıkı devam ederkende aynı...yanma oluyor cok...ve galıba ıntahap var..afedersınız ama boyle peynır kesıyı derler ya o sekılde akıntı ama kasıntı yok.....
eczanden ılac sorucam ama mutlaka dr gıdıcem..ılıskıye gırmek mumkun dgılkı kotu yanı...sagol cnm:teselli:aaa canım muhtemelen mikrop almışsın mantar olabilir geneld öle akıntı geliyo çünkü ama illada kaşıntı olcak diye kaide yok
yerinde olsam yaa doktora giderim yada eczaneye git derdini söle ilaç al hemen ve sakın ilişikiye felan girmeyin
eczanden ılac sorucam ama mutlaka dr gıdıcem..ılıskıye gırmek mumkun dgılkı kotu yanı...sagol cnm:teselli:
YA KIZLAR...benım bı sıkıntım var...bu ay ılıskı denemelerım cok acılı gecıyo onceden sadece gırs olurdu sımdı ılsıkı devam ederkende aynı...yanma oluyor cok...ve galıba ıntahap var..afedersınız ama boyle peynır kesıyı derler ya o sekılde akıntı ama kasıntı yok.....
bende oyle duusnuyorum ama kasıntım yok...sende durumlar ney....dun ııznlıydın sendegünaydın kızlar baharcım geçmiş olsun büyük ihtimal mantar olmuşsun peynir kesiği gibi olan akıntı mantardan oluyo bildiğim kadarıyla
bende oyle duusnuyorum ama kasıntım yok...sende durumlar ney....dun ııznlıydın sende
biz 3 ay yapamadık ama şimdi 1 tane oğlum var.30 eylülde 1. yaşını kutlayacağız inş:)
günaydın herkeseeeeeeeeeeeeee zemuszemus
yaaa 3 gnden sonra işe gelmek öff ne kadar sıkıcı :umursamaz:
hain dom dom bide 3 gün izin falan yazmış biz burda heeeeep çalışalım sen evde uyuda büyü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?