Kesinlikle katılıyorum canım...
Bir de vajiliyken öyle bir ruh haline giriyorsun ki. Gerçekten çok farklı birşey. Yani düşün ben vajiliyken intiharı düşündüm. Yani kendine zarar vermeye cesaret edebiliyorsun, intihara cesaret edebiliyorsun ama bir ilişkiye cesaret edemiyorsun. Yani sonunda ne kadar acı olabilir değil mi? Yada ilişkiden kim ölmüş? Herşeye cesaret edebiliyorsun ama bi p... almaya cesaretin olmuyor. Korkunç bir rahatsızlık yaa...
Allah inşallah bu rahatsızlıkla uğraşanlara yardım etmeyi nasip eder...
ben önce doktora gitmeye başladım sonra burayı buldum 2. seansta bana parmak egzersizi vermişti kabus gibiydi o parmağı sokmaya uğraşırken burayı buldum bi baktımki o kadar çok varki vajiyle uğraşan tek benim sanıyodum ve ilerlemelerim bu sayede oldu ve doktoruma siteyi anlattım hissettiklerimi anlattım seni rahatsız etmediğine inanıyorsan faydalanabilirsin dedi sonraki defalarda buranın bana verdiği cesaretten bahsettim ilk düşündüğüm şu olmuştu (birilerini parmağını sokmuş ve bişey olmamış yani ölmemiş bende yapabilirim belki o birileri yazmasaydı bunu yaptığını bende hala düşünüyor olacaktım girermi girmesmi delik varmı yokmu diye) sonrasında doktorum bana dediki biz sadece sizin bize anlattığınız durumları süzgeçten geçirip tedavi ederiz sizi ama ben bizzat yaşamadım senin hissettiklerini anlayamam ama seninle aynı durumda olanlar daha iyi anlarlar demişti....bu belki yendikten sonra önemsiz gelebilir bazı arkadaşlara ama yardıma muhtaç olan arkadaşların ilacı bizim yazacaklarımız cesaret satırları ve moral cümleleri....
tebrik ederim tedirgincimnasıl gidiyor kadınlık ?
evet çok haklısın venüs ve derin benimkini kimse bilmiyordu yani eşimle ikimizin arasındkai çok büyük bi sırdı sadece üçüncü kişi olarak burdakilerin dısında dra açmıştık ona söyledik. O da çok güsel ilgilendi sağolsun şimdi aklımdan geçiyor acaba anneme söylesem mi ama bişey beni alıkoyuyor hamile kalayım ozaman söylücem diyorum kendi kendime. Ablama söylemeyi de çok düşünmüştüm ama nişanlı şuan ona söylersem çok kötü etkileneceğini düşündüm. Evlendikten sonra belki söylerim ama burda herkese söyleyebiliyıruz zaten o insanı çok rahatlatıyor.
şöyle ki ben emla ile başarmıştım sonraki 3. denememde emlayı bıraktık. Ozamanda çok rahattı bayagı bi alıştık en aızndan hiç sorun yaşamıyorum ama sadece son 10 gündğr çok yanma var ama ilişki esnasında değil normal zamanda. Eneksiyon kapmıs olabileceği aklıma gelmişti burdkai yazılanlardan dolayı. Ramazan oldugu için dra bi türlü gidemedim iftardan sonra hastaneye gelmiyormus. Şimdide regl oldum zaten. bayram sonrası onun için gidecem tuvaletimi yaparken idrar o tarafa geldiği için herhalde çok yanıyor.:kedi:
bence kimseye anlatma bırak o senin küçük sırrın olarak kalsın...sırrını 1 kişiye verirsin o ona söyler bi bakmışsınki dağılmış her yere...çünkü gelecek söz seni rahatsız eder yıllar sonra bile gelse üzülürsün...tabi sen bilirsin....
şöyle ki ben emla ile başarmıştım sonraki 3. denememde emlayı bıraktık. Ozamanda çok rahattı bayagı bi alıştık en aızndan hiç sorun yaşamıyorum ama sadece son 10 gündğr çok yanma var ama ilişki esnasında değil normal zamanda. Eneksiyon kapmıs olabileceği aklıma gelmişti burdkai yazılanlardan dolayı. Ramazan oldugu için dra bi türlü gidemedim iftardan sonra hastaneye gelmiyormus. Şimdide regl oldum zaten. bayram sonrası onun için gidecem tuvaletimi yaparken idrar o tarafa geldiği için herhalde çok yanıyor.:kedi:
ooovv canım sakın ihmal etmelmaz: yanma felan var diyosun sistit felan olmayasın allah muhafaza
bana kalırsa bir gün oruç tutuma ve doktoruna git derim yani ihmale gelmez heleki bu durumda birde ilişiki yaşıyosan eşinle işi dahada zorlaştırırsın benden demesi ...mantar gibi rahatsızlıklar bulaşıcıdır o yüzden..
balımmm o p....s içeri bi girdimi her bi tarafımız yamuluyo nedense kaydirigubbakcemile2bende vajiden sonra ne enfeksiyon kaldı ne mantar kaldı ne kanımda mikrop kaldı hepsi birden hortladı kafamçokkarıştı ben bebe yağıyla egzersiz yaptığım için en çok ondan şüphelendim ama eminde deilim...
Zaten son bir haftadır hiç ilişkiye girmedik o yüzden hem eşim çok yorgun oluyor:asigim: malum ramazan bide oruç falan:))
heh o yönden yi o zaman
ama bana kalırsa sen bayramı bekleme canım regl biter bitmez bi gün orucu ye ve doktora git derim...
hım ondan mı acaba ben başlarda gleitgelenle yapıyorudm o bitince bana biraz pahalı gelmişti bebe yağı almıstı eşim onunla yaptım hep.
aslında jinekolojik muayene orucu bozmuyormus diyanetten öğrendim ama benim içim rahat olmaz oruçlu oruçlu dr heryerimi karıstırsın erkek bi de doktorum:)
bende hep gleit gelen kullandım ama burada okudum bebe yağını evdede vardı ikisini karıştırıp kullandım hatta dr dedi bebe yağı mantar vs. yapıyormuş biz tavsiye etmiyoruz ama sen memnunsan kullan yok bana bişey yapmadı dedim ama sonrasında çıktı yaptıkları ben ondan şüpheleniyorum...gerçi parmaklarıma bişey geçirmeden yapıyodum ne kadar yıkarsam yıkayayım onlardanda bişey bulaşmış olabilir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?