Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
merhaba vajiyi bir kaç gün önce yenenlerdenim. iki gündür adet sancısı ve baş ağrısı çekiyorum günüm de bugün itibariyle geçti sizce ne olabilir arkadaşlar???

merhaba vajiyi bir kaç gün önce yenenlerdenim. iki gündür adet sancısı ve baş ağrısı çekiyorum günüm de bugün itibariyle geçti sizce ne olabilir arkadaşlar???

canım hamile kalma olayını soruyosdan imkansız bi olay söyliyim..zaten bir kaç gün önce yenmişin hamila kalsan böle olması çok düşük ihtimal..yani tutması diyim sana
muhtemel adet olcaksın onun vermiş olduğu bir baş ağrısı olabilir hormonların yeni yeni düzene giriyo çünkü ik ay düzensizlik bile görülebilir o yüzden takılma derim...

:1hug: napıyon tibiti ay ne sıcak var fena oldum cok üşeniyom cıkmam lazım markete kadar gidemedim gamyoncuiremsu

ivet çok sıcakmış dışarısı
ben umarım o sıcakla tanışmak istiyom artık yani yeterki çıkayım şu bunlatıcı odadan ayyyyyyyyy bayıldım saat geçmiyo kafamçokkarıştı
neyse az kaldı

benim yerime markete git nolur yada şöyle sorayım nolurduuu delikafadulden

kızlar orda kim var şuan,,sizlerin isimlerinizi görüyodum,şimdi onuda göremiyorum,napmışlar böyleee

belkide içince sarhoş olucam ve canım yanmayacak psikolojisine girdim.o yüzden oldu.bilmiyorum artık:)...ama şuda var. doğumdan sonra yine tekrarladı.aylarca ilişkiye giremedik.halende büyük sorun yaşıyoruz.ikimizdede yanma oluyo ve bende ilişkiden sonra vajinamda şişme oluyo.delik tamamen kapanıyo nerdeyse(((( eşimindede kasıklarında sancı oluyo devamlı.hastalık mı kaptık acaba(((

canım peki şu durumda hiç doktora gitmedinizmi ikinizde?

canım gecmiş olsun vajiyi yenmişsin ne güzel dogum yapmıssın eşindede sendede olan sorun için bence doktorla görüşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…