merhaba vajiyi bir kaç gün önce yenenlerdenim. iki gündür adet sancısı ve baş ağrısı çekiyorum günüm de bugün itibariyle geçti sizce ne olabilir arkadaşlar???
merhaba vajiyi bir kaç gün önce yenenlerdenim. iki gündür adet sancısı ve baş ağrısı çekiyorum günüm de bugün itibariyle geçti sizce ne olabilir arkadaşlar???
eşin içine boşalmadı değilmi ? sen alttamıydın üsttemi ?
yesssssssssssssssssssssss
:1hug: napıyon tibiti ay ne sıcak var fena oldum cok üşeniyom cıkmam lazım markete kadar gidemedim gamyoncuiremsu
ivet çok sıcakmış dışarısı
ben umarım o sıcakla tanışmak istiyom artık yani yeterki çıkayım şu bunlatıcı odadan ayyyyyyyyy bayıldım saat geçmiyo kafamçokkarıştı
neyse az kaldı
ben kaçıyom az kaldı işimin bitmesine hadi yarın görüşürük
maşallah Allah nazarlardan saklasın...Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip eder inşallah...diğer konuda okudum yazını maşallah vajinusmusu sarhoş olup yenen bir tek sen varsın şu ana kadar okuduğum arkadaşlardan....ben kör kütük sarhoş oldum balayında eşim beni yatağa taşıdı kucağında ama nafile daha bişey yapmadan o bölüme dokunduğu anda ne alkol kaldı ne sarhoşluk saniyesinde ayıldım lülülülülülü
belkide içince sarhoş olucam ve canım yanmayacak psikolojisine girdim.o yüzden oldu.bilmiyorum artık:)...ama şuda var. doğumdan sonra yine tekrarladı.aylarca ilişkiye giremedik.halende büyük sorun yaşıyoruz.ikimizdede yanma oluyo ve bende ilişkiden sonra vajinamda şişme oluyo.delik tamamen kapanıyo nerdeyse(((( eşimindede kasıklarında sancı oluyo devamlı.hastalık mı kaptık acaba (((
belkide içince sarhoş olucam ve canım yanmayacak psikolojisine girdim.o yüzden oldu.bilmiyorum artık:)...ama şuda var. doğumdan sonra yine tekrarladı.aylarca ilişkiye giremedik.halende büyük sorun yaşıyoruz.ikimizdede yanma oluyo ve bende ilişkiden sonra vajinamda şişme oluyo.delik tamamen kapanıyo nerdeyse(((( eşimindede kasıklarında sancı oluyo devamlı.hastalık mı kaptık acaba (((
günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeezemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?