Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

canım ,benim 1 ay sonra 2 yıl olacak evliliğimm,,,nisanın sonunda yenmiştimmm,,,eşim istemek ne,,,ölüyooo,,çok istiyo,,,tabiii hayırlısıylaan,,,,

eylül de patlama olcaktı ,,hani yaaa,,,

bayramdan sonra bebiş istiyoz diye doktora bi gözükeyim diyorummm artıkkk

anağğm yumurtlama günümü kız yoksa?hadi bakalım inşallah inşallah alkisalkisalkis

bak zehra gibi yap sende yat öle sabaha kadar kalkma yerinden
durmak yok yola devam hadi bakalım :lepi:

sağol canımcım herkes için hayırlısı
canım ya senin araştırmaların iyidir.
ben jel siz yapamıyorum netten baktımda kimi sorun olmaz diyo kimi spermi öldürüyor diyo.kendi doktoruma sordum hiç bi fikri olmadığını söledi şaşırdım kaldım.

aslında zehrayamı sorsak o aralar kullandımı diye

aynen cnm bende takmış durumdayım.geceleri uyuyamıyorum.
Anladığım kadarıyla sende istiyorsun bebiş

valla bende istiyorum şekerimde işte durumlar çok şükür ama ev olaylarımız felan var taşınma ev alma olayları felan onları rayına oturtmadanda düşünmeyelim diyoruz ne bilim kısmet ama çocuk olunca masraf katlanıyo herşeyi ayarlayıp yapalım hazır olalım diyoruz ama bakalım beklemedeyiz şuan

umarım seninde bir an önce tutar
doktora gözüktünmü peki hiç kalmadan önce yani çalışamlardan önce?hem folik asit kullanman gerekiyoryz çalışmalardan önce başlarsan senin içind aha iyi olur bebeğin gelişimi için

valla canım,,alışma süresi ,taşınma süresi filan derken ,alıştım da,tatil dönüşü taşındım da,ertelemek istemiyoruz artıkk hayırlısıyla,,,

hakkında hayırlısı cnm.
valla cnm bizim de ev yok sanırım hayattada alamayacağız. kredi kartları borçları tavan yapmış durumda.bu yüzden çok stesliyim aslında ama benimde yaş 38 çok fazla bekleme şansım yok malesef.tabi kısmet bakalım.

sizler daha gençsiniz canını sıkma hayırlısıyla olur inş.

tabiii bide hemen olur mu bilmem,,inşlh dr gidince olumsuz bişeyle karşılaşmam,,,folikasiti bende duydumm,,,3 ay öncesinde başlanıyormuş sanırım

VALLA CANIM BENDE JEL FELAN HİÇ BİŞİ KULLANMIYORUM hiçte araştırmadım öle bişi olcağını sanmıyorum açıkcası ne bilim nette yazan herşey doğru çıkmıyo üstelik o kadar bunca insan jel kullanmıyoki günümüzde bide öle düşün yani ne bilim

aminnnnnnnnnnnn
evet cnm yeni yendim hatta sadece 4 defa yapabildik.ama istiroummm

anladım canımm,,,iyi olur inşlhhh ya ne diyim,,,ilişkide problem yoksa olur niye olmasın,,,yaşınızda çok geçmeden tam zamanııı,,,
ayyy inşlh hadi,heyecan bastııı:hulya:

hee 38 dedimse yaşlı olduğumu sanmayın ha 20 lik gibi hissediyorum,çıtırımda zaten.

yendikten hemen sonra doktora gittim.ciddi bi sorun olmadığını 3 cm lik miyom olduğunu söledi.engel deilmiş.sizi yeni evli olduğunuzu kabul ederek kısır muamelesi yapmak istemiyorum dedi.6 ay böyle deneyin olmazsa tektikleri yaparız dedi.

ama ben salaklık edip hemen istediğimi söylemedim.bu ay olmazsa gitmeyi düşünüyorumm

valla herşeyin hayılrısı canım tabikide..
evet bekleme şansında fazla kalmamış umarım bir taşla vurursun kız

hımm bi sorun yoksa olur inşallah canım dur bakalım inşallah hadi hayırlısı

cara estağfurullah ne haddimize canım,,,kaç yaşınızda hissediyosanız o yaştasınızz tabiii,,,

sağolun kızlar,allah hiçbir kadını annelik duygusundan mahrum etmesin.
yıllardır vajiyle uğraştım yani hiç bişe yapmayarak öyle kazara olmasını bekledim ama şimdi gerçek bi ilişki yaşıyorum olacak diye kaptırmamam lazım ama nayıpıyım aklımdan da çıkaramıyorum inş olur kızlar dua edin ne olur

inşallah canım inşallah hayılrısı neyse o olsun umarım ilk seferde tutar :Saruboceq:
sen yinede bişi kullanmamaya çalış ve boşalma olduktan sonra uzunca bir süre yat sakın kalkma yumurtlama günlerinide kaçırma sakın haaaa :dance:

cara estağfurullah ne haddimize canım,,,kaç yaşınızda hissediyosanız o yaştasınızz tabiii,,,

cnm espri yapmıştım öyle hissediyorum desemde aslında yaşadığım sorunlar çok şey götürdü benden açıkçası.ama yaşımı göstermiyorum gerçekten.kim duysa inanmıyor bu yaşta olduğuma...

ama malesefki çocuk için çok önemli deil tabi.hakkımızda hayırlısı

inşlh cnm hayırlısııı olurrr,,,

yumurtalama günlerim bu gün başladı.gün aşırı deneyecez bakalım.

diğer sayfalardada gezindim.ateş ölçme yöntemini gördüm.onada başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…