hee napalım şekerim kalan sağlar bizimdir hesabı :lepi:
canım eşimde bende istiyozda bir türlü leyleğe siparişi veremedik kaydirigubbakcemile3 başkaplanlar var onları oturtmaya çalışıyoz ama kışa kadar kalırım herhalde yani normalde ağustosta korunmayı bırakıcaktım ama ertelendi işte bakalım kısmet
ne kadarlık evlisin sen?yeneli ne kadar olduydu senin?eşinde istiyomu?
ayy paparazi gibi sordum heee kaydirigubbakcemile3
anağğm yumurtlama günümü kız yoksa?hadi bakalım inşallah inşallah alkisalkisalkis
bak zehra gibi yap sende yat öle sabaha kadar kalkma yerinden
durmak yok yola devam hadi bakalım :lepi:
aynen cnm bende takmış durumdayım.geceleri uyuyamıyorum.
Anladığım kadarıyla sende istiyorsun bebiş
aynen cnm bende takmış durumdayım.geceleri uyuyamıyorum.
anladığım kadarıyla sende istiyorsun bebiş
valla bende istiyorum şekerimde işte durumlar çok şükür ama ev olaylarımız felan var taşınma ev alma olayları felan onları rayına oturtmadanda düşünmeyelim diyoruz ne bilim kısmet ama çocuk olunca masraf katlanıyo herşeyi ayarlayıp yapalım hazır olalım diyoruz ama bakalım beklemedeyiz şuan
umarım seninde bir an önce tutar
doktora gözüktünmü peki hiç kalmadan önce yani çalışamlardan önce?hem folik asit kullanman gerekiyoryz çalışmalardan önce başlarsan senin içind aha iyi olur bebeğin gelişimi için
valla bende istiyorum şekerimde işte durumlar çok şükür ama ev olaylarımız felan var taşınma ev alma olayları felan onları rayına oturtmadanda düşünmeyelim diyoruz ne bilim kısmet ama çocuk olunca masraf katlanıyo herşeyi ayarlayıp yapalım hazır olalım diyoruz ama bakalım beklemedeyiz şuan
umarım seninde bir an önce tutar
doktora gözüktünmü peki hiç kalmadan önce yani çalışamlardan önce?hem folik asit kullanman gerekiyoryz çalışmalardan önce başlarsan senin içind aha iyi olur bebeğin gelişimi için
evet canım istiyoruz artık,,,Allah hayırlısını versin tüm isteyen herkeseee...sen yeni yenmiştin deilmi canım
sağol canımcım herkes için hayırlısı
canım ya senin araştırmaların iyidir.
ben jel siz yapamıyorum netten baktımda kimi sorun olmaz diyo kimi spermi öldürüyor diyo.kendi doktoruma sordum hiç bi fikri olmadığını söledi şaşırdım kaldım.
aslında zehrayamı sorsak o aralar kullandımı diye
aminnnnnnnnnnnn
evet cnm yeni yendim hatta sadece 4 defa yapabildik.ama istiroummm
hakkında hayırlısı cnm.
valla cnm bizim de ev yok sanırım hayattada alamayacağız. kredi kartları borçları tavan yapmış durumda.bu yüzden çok stesliyim aslında ama benimde yaş 38 çok fazla bekleme şansım yok malesef.tabi kısmet bakalım.
sizler daha gençsiniz canını sıkma hayırlısıyla olur inş.
hee 38 dedimse yaşlı olduğumu sanmayın ha 20 lik gibi hissediyorum,çıtırımda zaten.
yendikten hemen sonra doktora gittim.ciddi bi sorun olmadığını 3 cm lik miyom olduğunu söledi.engel deilmiş.sizi yeni evli olduğunuzu kabul ederek kısır muamelesi yapmak istemiyorum dedi.6 ay böyle deneyin olmazsa tektikleri yaparız dedi.
ama ben salaklık edip hemen istediğimi söylemedim.bu ay olmazsa gitmeyi düşünüyorumm
hee 38 dedimse yaşlı olduğumu sanmayın ha 20 lik gibi hissediyorum,çıtırımda zaten.
yendikten hemen sonra doktora gittim.ciddi bi sorun olmadığını 3 cm lik miyom olduğunu söledi.engel deilmiş.sizi yeni evli olduğunuzu kabul ederek kısır muamelesi yapmak istemiyorum dedi.6 ay böyle deneyin olmazsa tektikleri yaparız dedi.
ama ben salaklık edip hemen istediğimi söylemedim.bu ay olmazsa gitmeyi düşünüyorumm
sağolun kızlar,allah hiçbir kadını annelik duygusundan mahrum etmesin.
yıllardır vajiyle uğraştım yani hiç bişe yapmayarak öyle kazara olmasını bekledim ama şimdi gerçek bi ilişki yaşıyorum olacak diye kaptırmamam lazım ama nayıpıyım aklımdan da çıkaramıyorum inş olur kızlar dua edin ne olur
cara estağfurullah ne haddimize canım,,,kaç yaşınızda hissediyosanız o yaştasınızz tabiii,,,
sağolun kızlar,allah hiçbir kadını annelik duygusundan mahrum etmesin.
yıllardır vajiyle uğraştım yani hiç bişe yapmayarak öyle kazara olmasını bekledim ama şimdi gerçek bi ilişki yaşıyorum olacak diye kaptırmamam lazım ama nayıpıyım aklımdan da çıkaramıyorum inş olur kızlar dua edin ne olur
yumurtalama günlerim bu gün başladı.gün aşırı deneyecez bakalım.
diğer sayfalardada gezindim.ateş ölçme yöntemini gördüm.onada başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?