Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
kızlar annemlere yakın oturuyorum.her an kapı çalabiliyor,çıkarsam kaçtığımı sanmayın sakın

yumurtalama günlerim bu gün başladı.gün aşırı deneyecez bakalım.

diğer sayfalardada gezindim.ateş ölçme yöntemini gördüm.onada başladım

canım netten bakmıştım hamile kalma yöntemlerine ,bel altına yastık koyup,bacakları da kendine doğru çekmeyi öneriyoo,,bunu da deneyebilirsinnn,,yine bi bak sende ama

canım netten bakmıştım hamile kalma yöntemlerine ,bel altına yastık koyup,bacakları da kendine doğru çekmeyi öneriyoo,,bunu da deneyebilirsinnn,,yine bi bak sende ama

yastık olayını bilmiyorum ama eşin boşaldıktan sonra meniyi içinde tutmaya çalış ve bacaklarını kendine doğru çekip vajinanı sık.işe yarıyo:ecrin_bebek:

geldi şekerim geldi dedi cevap yazdım bile

bebişim ben sana dediydim balım eşim dün konuştu o işi ucuza kapatmak istiyorlar benimkide aşağı inmiyo açıkca ifade etmiş şu rakamın altında olmaz diye diğer taraf düşünüyo bakalım ama bu arada benimki hallediyo işleri bende gitme mecbur kalsınlar diyorum....

hüsrana uğrattın beni mafoldumben

hımmm üçkağıtçılaaaaaaaaaaarrr bak bak bak

hüsrana uğrattın beni mafoldumben

hımmm üçkağıtçılaaaaaaaaaaarrr bak bak bak

hemde ne üç kağıtçılar...hem bi dünya iş yapılacak hemde kuş kadar para verilecek...istediğini vermezlerse yapmayacak benimki...dua et yawrum bi ortası bulunsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…