anam nüfus patlaması olacak yakında kaydirigubbakcemile2
olsun kız olsun
ben gidiyom gelcem sona bebişim beni özleyinnnn taaaammı gamyoncuiremsu
ayyyy cara ne yaptı acaba bebiş çalışmaları vardı dün akşam
cnm gece hiç bi şey yapamadık.kocacığım hasta boğaz enfeksiyonu geçiriyor,doktora gitti bugün antibiyotik vermiş.ne yapcaz dedim akşama bakalım dedi ama blmiyorum.bugün ve yarını değerlendirmem lazım.dua edin iyi olsun .sanırım bu ay için biraz zor hayırlısı artık ne diyelim
cnm gece hiç bi şey yapamadık.kocacığım hasta boğaz enfeksiyonu geçiriyor,doktora gitti bugün antibiyotik vermiş.ne yapcaz dedim akşama bakalım dedi ama blmiyorum.bugün ve yarını değerlendirmem lazım.dua edin iyi olsun .sanırım bu ay için biraz zor hayırlısı artık ne diyelim
tibityyyy msnde bi haller oluyo nerdesin ???
anam burdada kim var kim yok belli deil noluyo anlamadımki???? yazdıklarını görüyom cvp yazıyom sen benimkileri almıyosun nedense iletilemiyo...
ben sana yazıyom ama cevap gelmiyo geride dönmüyo bence bi gir çık msnye tekrardan bakim
bebişim düştünmü çıktınmı ????
canım çıktım yaa patron geldi mail atsana yazdıkalarını
ok mail attım bebişim...
kız gmaile atsaydın hotmail açılmıyo
ben geldim balım sen nerdesin? msn de yoksun ?
kız 30 defa mail attım sana patron yanımda msn açamıyom mail attım sana kaç defa cevap bekliyom
3 mail gelmiş yawrum yeni geldim yerime hotmail donup duruyo cvp yazamadım burdan settireyim dedim...
tamam tamam neyse şekerim boşver yarın sabahtan gelir gelmez msnyi aç konuşuuz çıkıcam bende birazdan zaten
hadi iyi akşamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?