Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
[/COLOR]
günaydın kadercim, crescim, fusunum a.s.

Günaydın canım cara nın yazdıklarını okuyordum çook geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın canım.Hayatta yaşadıkça daha nelerle karşılaşacağız bilemiyoruz evleniyoruz mutlu oluyoruz vajiyle karşılaşıyoruz sonra onu yenmek için çabalıyoruz bebek çalışmaları başlıyor oluyor yada olmuyorbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile hayat bir mücadeleden ibaret Allah güç kuvvet sağlık versin bizlere.
Bende cumartesi jin. gittim venüstencim kızlık zarı sapasağlam yerinde duruyor esnek olabilir dedi tek parmağını soktu ilerletti ben kendimi geri çektim ama sen saha tam yenememişsin dedi bende evet biliyorum sadece girişte başardım ama ilişkim düzgün değil dedim o acıdan söz ettim vajinal ultrasonla bakayım dedi heyecanlandım bununki farklıydı top gibi başı var bir alet getirdi vaji girişinde tuttu ekrandan baktı sadece bakıcam dedi bende ekrana dalmışken biraz itti ıkın dedi ve ileri doğru soktu ama o onda kastım kendimi iyice ileri baktı rahimi kontrol etti gayet iyi bir problem yok dedi ilaç bile vermeyeceğim o acı kendini kastığın için oluyor dedi aklımı kaçıracağım dün tekrar deneme yaptık üstte gitgel yavaşca yapabiliyorum ama hala acıyor kendimi kasmadım ama o acı var başaran arkadaşlarım gitgelleriniz hızlı oluyormu?hiç acı olmuyormu? 3 farklı doktora gittim hepside bişey yok dedi ne zaman kurtulacağım bu acıdan girişte sorun yok ama gitgelde acıyor işte:kedi: kafam karıştı keşke ilaç verselerdi geçseydi.O koltuğa oturmak beni çok heyecanlandırıyor ama kalkınca rahatladım enazından bir sorun yok dedi.Bakalım ilerleyen günler ne gösterecekboshayallersmile

ay walla şaşırıyorum nasıl hala duruyor kızlık anlamadım sen bide egzersizleride benden çok yaptın...sana denk gelen doktorlar maşallah ne kadar iyi benimkilerin hepsi birer kazma çıktı maşallah....bide bu kızlık zarı ultrasonla anlaşılıyormu? benim ilk gittiğim erkek doktor ultrasonla kontrol yapmıştı artık kadınsın falan demişti ama kızlık gittiği anlamındamı yoksa bunlara alışmam anlamındamı dedi anlamadım.... birde sonrasında smear testi için gittiğimde 3 defa doktor cart diye sokmaya çalıştı yaptırmadım ya banada aynısını dedi sen vajiyi yendiğine eminmisin niye soktuğumda kasıyosun ama soğuk ve kocaman bişey kasmamak mümkünmü zaten bi ton ağrım var ve kafamdaki 20 dikişi 10dk önce aldırmışım...bendemi tuhaflık var seçtiğim doktorlardamı anlamadım...bende uzun süredir akıntı falan yoktu yani normalde bazı günler dışında hiç akıntım olmazdı geçen parmak egzersizi yapayım dedim sonraki günlerde beyaz ama sanki biraz sarıyla yeşil arası gibi akıntım olmaya başladı normal akıntı rengi beyaz olmalı değilmi ? kullandığım ilaçlarla alakalı olabilir diye düşünüyorum bu aralar migrenim arttığı için midem çok bulanıyor bende mide bulantısı için hap içiyorum diğer antibiyotikleri ve d.k. hapını bıraktım...

ya kızlarr,,,ben muayene de sormadım hiç kızlık ilgili birşey,o zaten aletleri sokunca :evet ,ilişki yaşanmış,herşey gayet güzel,sen vaji filan deilmişsinki,sende sadece birazcık kasma var,konuştura konuştura aletlerle baktı,,,

crescentcim ,ben isteksiz olduğumda biraz acı oluyor,,,birde yeterince ıslaklık olmadığında..onun dışında acı olmuyorr,,,

Belkide senin kızlık zarın bozulmuştur keşke sorsaydın o ara doktora.Smear testi yaptırdıysan helal sana oda zor ben yaptırmadım doktorları anlamıyorum yok niye kasıyosun bilmem ne sanki çok kolay bişey vede üstelik biz hastayız bunu anlamaları lazım kadınların sorunu hiç bitmiyor Allah yardımcımız olsun.

zaten sorum o yöndeydi ne var ne yok gitmişmi kızlık falan dedim oda dedi kadınsın artık falan filan ayyyy ben kendimde kan görünce tuhaf olan biriyim başkasında görsem o kadar etkilenmem pansuman bile yaparım acil durumda ama kendimde nedense şoka giriyom sanki...doktora görünmeden önce kan ve idrar aldılar ben o alınan kanın etkisindeydim kafa basmadı takır takır konuşamadım soracaklarımıda unuttum guclubacismile yok güzelim smear yaptırmaya gittim ama yaptıramadan parayı basıp geldim...kaza sonrasında dikişlerimi aldırmaya gitmişken hazır bunuda yaptırayım dedim kadınada durumu anlattım ama sağolsun bana ne hazır olduğunda haber ver ne yavaş yavaş nefes al hiç bişey demedi hatun geldi yanıma eldivenleri giydi cart kocaman bişeyi sokmaya çalıştı dişimi sıkıyorum kendi kendime telkin veriyorum ama nafile hatun dinlemiyo itiriyoda itiriyo durun yavaş diyorum sonra nefes alıp tekrar denetiyorum yok yawrum o kadınla yaptıramadım malesef....

maşallah diyelim bebişim o zaman sana....ben şu an kararsızım hep kadın doğumcu doktorumun kadın olmasını istedim ama sanki erkek doktorlar daha anlayışlı gibi geliyor....

maşallah diyelim bebişim o zaman sana....ben şu an kararsızım hep kadın doğumcu doktorumun kadın olmasını istedim ama sanki erkek doktorlar daha anlayışlı gibi geliyor....

erkek dr ler daha anlayışlı olabilir canım,ama benim eşim hayatta erkeğe muayene ettirmez, :uhm:

erkek dr ler daha anlayışlı olabilir canım,ama benim eşim hayatta erkeğe muayene ettirmez, :uhm:
benimkide öyleydi ama acillik olunca ben iş değişti :1rolleyes: bana dediki bayandı değimi doktorun hayır erkekti dedim hımmmm o zaman yaşlıydı değilmi dedi yok walla gençti dedim biraz krize girer gibi oldu ama seçme şansım yoktu dedim o an ağrıdan kıvrandığım için erkek kadın farketmezdi zaten sırf o surat yapar diye alttan muayene olamadım kasıklarıma ve üst tarafa baktı eliyle muyane etti sonrasında ultrasonla baktı...hiç beni yargılamadı yok kastın yok şöyle böyle aksine son derece anlayışlıydı en ufak bi şikayette mutlaka kontrol ettirmemi söyledi...son derece güleryüzlü ve anlayışlıydı vajen yapısını anlattı ve ilişkide rahat olursanız hiç bir problem yaşamassınız diye üzerine basa basa söyledi....diğer doktorun dünya umurunda deildi....

doğrudur canım,bayan dr lerin biçoğu biraz da suratsız oluyorlar,tabii aralarında iyi olanları da var,,benim dr m 50 55 yaşlarında kibar ,nazik bir bayandı,,,ben dedi çok karşılaştım vajililerle,o yüzden rahat ol filan dedi

şimdi bende doğru düzgün birini arıyorum ki artık hep ona gideyim başka doktor aramayayım...çoğu arkadaşımın tavsiye ettiği bir kadın doğumcu var istanbulda ama fiyatı çok uçuk...başka araştırıyorum bakalım ne çıkacak kaydirigubbakcemile2

canım benim gittiğim kadıköy göztepe hastanesinde nazlı hanımdı,,,anadolu yakasındaysan onada gidebilirsin...özel filan da deildii

canım benim gittiğim kadıköy göztepe hastanesinde nazlı hanımdı,,,anadolu yakasındaysan onada gidebilirsin...özel filan da deildii

yok güzelim avrupa yakasındayım malesef boshayallersmileburada bakırköyde bi doktor var erkek ama uzmanmış muayene 120 tl diye gitmedim...bide yenibosnada var biri sırayla deneyecem aslında karşıda teyzemin tanıdığı biri var ama bişeyler yumurtlar diye hiç onu düşünmüyorum

canım bahçelievler medical park hastanesindeki kadın doğumcularında iyi olduğunu duymuştum,bi araştır istersenn

canım bahçelievler medical park hastanesindeki kadın doğumcularında iyi olduğunu duymuştum,bi araştır istersenn

bi araştırayım bakalım :ecrin_bebek: bizim ev biraz şehir dışı olduğundan çoğu yeri malesef düşünemiyorum doğum falan sırasında nasıl gidilir diye düşündüğümden...ama arkadaşlarımdan karşıda doğum yapanlarda var doktorun iyi olduktan sonra gidersin diyorlar....

ayy evet dr çok önemlii,,,inşlhh Allah bizi hep iyi dr lerle karşılaştırır...

canım emla kullansana ben emlasız yaptığımda acıyo çok azda olsa kullanıyorum valla dışına çünkü girişi accıyor kullanıncada rahat oluyor zevk almamada engel olmuo

canım, bebeğim bana tutunamadı
inş senin bebeğin sana sağlıkla sıkıca tutunur,seninle kalır ve sağlıkla kucağına alırsın inş

Canım çok geçmiş olsun...
İnşallah anne olucaksın sen de ama hiç bekleme ameliyatını ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…